yeni bir altıncı nesil yazar. koştursun efenim sözlükte. *
#6065400 nolu entrysinde bugün maklubeye veren, yarın 1.5 milyarlık çinliye verir diyerek saygımız kazanmıştır.
kendisine "eti üç harfli" yemesini tavsiye edebilceğim yazardır.
şiir yazmanın altın kuralları diye başlık açmasını istediğim yazar.
bilmem ne yapan kız bakire degil diye baslık acmak konusundakı yazısına hayran kaldıgım yazar.
ali kelimesinin üç harften oluştuğunu belirleyen bir tespittir.

(bkz: a)
(bkz: l)
(bkz: i)

(bkz: ayın)
(bkz: lam)
(bkz: ye)
erkek kullanma klavuzu gibi birşey bu adam. bilader her bokumuzu anlattın be!
(bkz: cin ali)

cin: üç harfli. *
nick'inden dolayı az biraz ürperdiğim yazar.
malum, (bkz: üç harfli)

eli öpülesi yazar.
anlattığı bir çocukluk hatırası insanın içini cız ettirir. (bkz: #13096271)
entrylerini okurken birdenbire aynı cümleleri tekrardan okuyabileceğiniz yazar. hatta farklı başlıklara farklı entryler de yazabilen yazar. hani sağı solu pek belli olmayan yazar işte. * ve muhtemelen sözlüğe telefondan girdiği için başı dertte olan yazar. *ama aynı zamanda hakketten çok iyi yazar güzel yazar. * *
(bkz: #13307878)

hakiki ali'dir kendisi.

(bkz: sözlüğü oyun parkı sanmak)
6. nesil beş harfli yazar. ismi de ali değil, süleyman'dır.

slymn... e-mail adresinde böyle yazıyor.
(#13309368)

beni görmeden tipimi süper tespit etmiş yazar. * tanışmak icap etti artık kendisiyle.
içinde fırtınalar kopmasına rağmen neşesini kaybetmeyen biraz mahçup bir hava sezinlediğim yazar.
kardeşim benim, zamanımızın en büyük sorunlarından biri olan şu olaya; (bkz: #13356380), o kadar güzel bir şekilde parmak basmış ki, kutluyorum kendisini. o göbekli amcalar biraz hoş durmamış orda! onu editlerse sevinirim, zira hepimiz göbekli, hepimiz birer amcayız. bir kaç senemiz kaldı yeğen, dünya dönüyor, sen ne dersen de! *
(#13372743) entrysiyle gülmekten öldürmüştür. sözlüğün böyle güçlü kalemlere ihtiyacı var.
entry'lerini okumadan güne başlamadığım über insan.
entry-lerini okumadan günü bitirmediğim biber insan.*
takip ettiğim nadir yazarlardan. kalemin keskin olsun yiğidim.
(bkz: #13409883) en az üç eksi oy alır. üçten fazla eksi oy alırsa, bunları seven kız var demektir. bak bu daha kötü.
bi saniye. durun bakalım. sanırım cin ali kendisi ve iyi yazar hoş yazar. nice entryleri olsun sözlükte. bu arada seveni çok mu anlamadım.(!) *
(bkz: nice yıllara)
(bkz: hepi börttey tu yu) *
© copyright 2005 - 2026