bugün
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- dolar isterse 100 olsun27
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum13
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan7
- almancıları sevmemek8
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- muşlettin amca bay beydir7
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız5
- sanayi tostu5
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız6
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- arkadaşlar ben bir karar aldım2
- orospu çocuğu abdullah öcalan2
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- sonradan yahudi olmak5
- ömer seyfettin2
- ayvalık tostu8
- hamile öğretmeni karnından vuran abdullah öcalan2
- hoşlanılan kızla sanayiye gitmek4
- alman finosu3
- bitcoin4
- mehdinin chp'li olması2
- şükredin yeğenim4
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- pkk yasası butlandır4
- 1 tl nasıl 1 milyon oldu4
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- şücaattin amca2
- sabahları nefret edilen şeyler5
- tai lung9
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- sözlük dayıları sözlüğü terk etsin3
- 2026 ekonomik krizi19
- alaman finosuna tasma takmak2
- sözlük kızlarında gözle görülen azalma2
- 19 litre tüp su2
- velvet51
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- evde soğuk kahve yapımı10
- kaşarlı tost4
- nilgün marmara3
- tulumba tatlısı7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- 1 tl'nin üretim maliyeti2
- zama zam gelmesi2
- çadırda yaşamak2
- troll yazarları artı oyla cezalandırmak2
tübitak marmara araştırma merkezi'nin kısaltması. gebze'de bulunmaktadır. kampüsü devasa bi arazi üzerine kurulu olan merkez denize nazırdır,yemyeşildir. serbest kıyafet uygulaması oldugundan gencınden yaslısına cogu arastırmacıyı kotlu sortlu gormek mumkundur. ordu ıle beraber gızlı projelerın yurutuldugu merkezde ofıslere gırmek ıcın bıle elektronık kart okutmak gerekır. pırıl pırıl genc arastırmacıları gorunce gelecege daır umutlarınız bır anda artar.
bu ülkede iyi şeylerinde olduğu ama hep kötü şeylerin halka yansıtıldığı ortamda gerçekten başarılı işler yapan ulusal kurum, tanıtılmalı, tanıştırılmalı.
keşke gerçekten hep böyle başarılı işlere atılsa kendi ürünleriyle teknolojik çalışmalar yapabilse ve piyasa olmaktan kurtulsa denilen türkiye'nin gözdesi.*
staj yapmanın pek eğlenceli olduğu mekan. çoğu insan güler yüzlü, her yerden teknoloji fışkırıyor( kantin hariç). insan "ulan türkiye'de de böyle işler oluyomuş ya helal olsun" demekten kendini alamıyor.
türkiyede teknolojinin temsilcisi olan bu kurumda bile memuriyet mantığı göze çarpmaktadır. mesai saatlerinde dışarılarda çay-kahve-sigara molası veren mi istersin yoksa işe 1 hafta gitmediği halde hiçbirşey olmamış gibi tekrardan işine döneni mi ararsın hepsi vardır bu kurumda. ayrıca sahilinden denize asla girmeyin(olurda içeri girebilirseniz yani) yoksa 1 hafta içerisinde mutasyona uğrayıp, solungaçlarınız çıkabilir ya da 3. bir göz alnınızda hasıl olabilir mazallah. resmen kimyasal atık dolu lan deniz.
ama lojman manzaralarına diyecek yoktur. ormanın içerisinde deniz manzaralı dubleks ve tribleks mini-apartman lojmanlara sahip kurumdur burası.
ama lojman manzaralarına diyecek yoktur. ormanın içerisinde deniz manzaralı dubleks ve tribleks mini-apartman lojmanlara sahip kurumdur burası.
gebze'de yer alan kurum.
(bkz: tubitak ume)
açılımı ''türkiye bilimsel ve teknolojik araştırma kurumu marmara araştırma merkezi'' dir.
staj yaptığım kurumdur. kütüphanesinin zenginliği tartışılamayan ilim irfAN yuvasıdır. cv ye yazıldığında sizi öne çıkaracak bir yerdir. öğrenmek isyeten öğrenmeden ayrılamaz buradan. gezmeye gitmek isteyen de güzel sahilinde turlayabilir. inanılmaz geniş bir arazisi vardır.
yakinda staj yapacagim kurumdur. malzeme enstitusu ve sosyal imkanlari hakkinda bilgisi olanlardan yardim istiyorum. ozellikle yemek konusunu merak ediyorum.
dudut: abilerim, ablalarim bi bilgisi olan yok mudur?
dudut: abilerim, ablalarim bi bilgisi olan yok mudur?
havaların ısınması ile kampüsünde bilumum hayvanatın kol gezdiği araştırma merkezidir.
daha bugün yemekten dönerken ara yolda 4 tane küçük yılan leşi gördüm. muhtemel annelerini de ah şuraya sırtımı yaslasam da kitap okusam diyebileceğiniz bir ağaca sarılmış yukarı çıkarken gördüm. bütün kediler doğum yaptı, her tarafta dev sinekler geziyor.
çok yeşillik olduğundan olacak.
daha bugün yemekten dönerken ara yolda 4 tane küçük yılan leşi gördüm. muhtemel annelerini de ah şuraya sırtımı yaslasam da kitap okusam diyebileceğiniz bir ağaca sarılmış yukarı çıkarken gördüm. bütün kediler doğum yaptı, her tarafta dev sinekler geziyor.
çok yeşillik olduğundan olacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar