bugün

/78
bişey bilmeyen mal mh yetkililerine sahip şirket.
kaptaş a101in anlaşmayı sonlandırdığı operatör.

--spoiler--
turkcell hatlara anlaşmaztan tl yüklemeyen market. Market çalışanı tanıdığım "turkcell bize yavşaklık yaptı" demiştir.
--spoiler--
25 mayıstan itibaren borçtan dolayı kapanıp açılan hattan 8 tl alacak kan emici şeref yoksunu şirket.
kendisine hadi lan çekmeme az kalmış operatör. hatlarımdan birini avea'ya taşıma talebimden sonra hatırlayıp aramış, niye gidiyorsun diye çemkirmiştir. az bir zaman sonra diğer hattımı da taşıyacağım. o zaman ağzımı burnumu kırar herhalde.
halihazırda vınn modemi beni delirten dandik firmadır efenim.

faturasını ödedim ancak hala yavaşlatılmış olarak kullanıma sunulmuş vaziyette internet. siz busunuz işte turkcell.
Türkiye nin en çok kullanılan ve en çok soyan hattıdır kendileri. 39 TL lik fatura daha 39 Tl olarak ödenmemiştir.
1 saat gibi bir süre çekmeyen telefon için online müşteri hizmetleri yetkilisinin "şu an herkes aynı sorunu yaşıyor. sadece size özel değil" diyerek iç ferahlatmışlığı vardır.
Abonelikten ayrılan müşterisine elinden gelse dava açacak büyük hortumcu bir operatör .
hem en pahalı hemde kimsenin vazgeçmediği operatör.
köy yerinde 4 çeken ama ilçede sapıtan operatör. pahalı olsa da insanı yarı yolda bırakmaz.
bir sıkıntımı çözmeyi beceremeyen mh elemanlarına sahip şirket.
mh yetkilileri cinayet büro polisiymiş gibi kontöründen telefon marka ve modeline kadar gereksiz sorular sorar.
Mh leri iki elle bı şeyi doğrultamaz fakat bazı kız mh lerinin seslerine hastayım be. Saatlerce muhabbet edesim geliyor.
işlerini iyi yapan kaliteli şirket. bir de şu elektrikler kesilince ya da ne bilim doğal felaket olduğunda da sorun yaşatmasa sorun yok.
interneti olaganustu hizli olan 7 yildir kullandigim gsm sirketi.
tarifeyi asincada kol gibi faturada gonderirler.
Abonelerine "konusmamiz lazim..." diye mesaj atan firma. Ya da sadece bana atıyodur amaçları ne bunların aq?
pahalı olsa da yinede vazgeçemediğim gsm.
En iyisidir. Cihaz kampanyasıyla birlikte kullanılan tarifenin hem fiyatı düşmekte hem de 24 ay fiyat garantisi sağlamakta. Hediyeleri de bol daha ne olsun. Sıkıntısız gönlümce kullanıyorum.
Numaramı taşıdığım tarife, Bayi belgelerimi iletmediği için 2 hafta sonra hattım kapanacakmış, Cayma bedeli de benden tahsil edilecekmiş. Sonuç olarak mahkemeye verdim. Bayiyle aranızda ondan isteyiniz belgeleri diye, Sonuçta 6 gün çalışıyorum boş vaktim yok, başka bayiye gidip belgeleri tekrar veremem.Dereyi aşana kadar dayı diyorlar kısaca.
çok pahalı gsm operatörüdür. Heryöne 500 dakika+1000 sms+2 gb paketi 35 tl olup aynısı vodafonda 23 tl dir.
artık reklamları gif göndererek yapan firma.
(bkz: turkcell internete doyuran 500 dakika paketi)
(bkz: turkcell tam kıvamında 750 dakika paketi)
patlamış olan gsm şirketi. hiçbir yer aranmıyor sorulmuyor siz hayırdır? evet.
aylar sonra lira yükledim. yükler yüklemez 3 lira şu bu vergisi aldı. amk sizin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026