bugün
- en lezzetli balık15
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin10
- karşı cinsteki en itici özellik12
- yeni biriyle nerede tanışılır9
- ben geldim naneler13
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı11
- online listesindeki sıralama mantığı9
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- size takılan lakaplar7
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- online listesi neden kaldırıldı10
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri4
- mansur yavaş14
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- gocu33
- sevmediğin biriyle sevişmek4
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- en son neye çok üzüldünüz12
- inci sözlük8
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- jeffrey dahmer vs nuri alço2
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- game of thrones taki kerhaneci21
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- chatgpt2
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- arkadaşlar5
- ismet kalk çay koy kanka3
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- whalefall2
- gecenin geç saatlerinde entry girmek5
- başkent istanbul olsun11
- yazılımcıların flört edememesi7
- kurtlar vadisi pusu'nun incelenmesi2
- true nickli yazar22
- mamudo gurban niye doğdun9
- insanların sizden uzak durması7
nane-limon iç sabaha bişiciğin kalmaz dediğim kanka yazar.
30 eylul sozluk olarak iftar yapalim zirvesi ne katılan herkes hakkında entry yazma projesi olan, fakat bunun için öncelikle gelen herkesi nickiyle hatırlaması gereken yazar. * sonra bir de herkese yazacak ayrı ayrı bir şeyler bulması gerekecek, dolayısıyla şimdiden kendisine kolay gelsin demek gerekecektir. kendisinin ve ev arkadaşlarının komşum olduklarını öğrenmem münasebetiyle kendileriyle en kısa zamanda yolda bir yerde karşılaşmayı beklemekteyimdir. bende son derece hoş muhabbeti olan bir kişi intibaını bırakmıştır tabii ara ara gelen titremelerini saymazsak. *
çok sakat bir adam. böyle sırma saçlıyım, güler yüzlüyüm diyip de sonra bir anda elm sokağı kabusuna dönüşebilir. üstelik ben sağlam adamım, sözlükte gelmez sırtım yere filan gibi zırvalar söyler ama bilmez ki devedikeni özellikle iftar sonrası çok ağır olur mideye oturur. bir de basketten anlıyormuş, onu da göreceğiz. kabul etmiyorum senin puanlarını, git çin çin yap sen o puanlarla.
barış manço nun biraz kilolusunu düşünün,yok yok vazgeçtim baya bir kilolusunu düşünün *.bu adam görüntü itibari ile wamp bir görüntü çizse de erol taş gibi kahkaha atmaktadır. ama tıpkı gerçek erol taş gibi o sert kahkahanın altın da sıcacık bir adam yatar nitekim. hiç bir zirve de bizleri yalnız bırakmamıştır. ''işte budur üstat^^ derim yeniden *.
saçları benden uzun olan yazar. böyle poposuna kadar vallahi, e benim hala popoma değmiyor maalesef ama değecek! onunkiler o zaman nereye değer bilemiyorum neyse biz zirveye dönelim, gayet mütevazı bir yazarımız. tuciyi gör mania kısmını görme o denli yani. * bir özel mesaj geçmişimizi hatırlattıktan sonra aa o sen miydin diyerek şaşkını oynayan yazar kişisi. ama çok çok eğlendik. asiti kaçmış kolanın kulaklarını çınlattık.* arasıra ters cevaplar veren ama keyfi kaçmasın diye bozmadığım zirve yazarı.*
saçlarımı onun kadar uzatmak istiyorum dediğim yazar.
şu dakikalarda esir aldığım yazar. deliliklerime maruz kalıyor. ses de çıkarmıyor garibim, ben de zerrin özer gülüşüyle devam ediyorum.
(bkz: sana da yazık be) *
sebebi tabi ki var birileri bana aşıktır bunu aleni bir şekilde söylemiştir. sen hala sana aşık olduğunu san. * *
sebebi tabi ki var birileri bana aşıktır bunu aleni bir şekilde söylemiştir. sen hala sana aşık olduğunu san. * *
yüzüğünde ilaç taşıyan kötü adam.asitle beraber hain planlarına beni alet edeceklerini sanıyorlar ama yanılıyorlar.
hiç boşuna uğraşmayın morfin etki etmeyen bir bünyeye kıytırık ilaçlar etki etmez.
canım yazar ya, sözlüğün bana verdiği dost...
hiç boşuna uğraşmayın morfin etki etmeyen bir bünyeye kıytırık ilaçlar etki etmez.
canım yazar ya, sözlüğün bana verdiği dost...
ayrıca yarın kendisini unkapanına kendi ellerimle götüreceğimdir. adamda ses var boşuna gitmesin bu potansiyel.
harika çocuk tuci : tuciyim ben ezelden, ta gelmişem bursadan
şimdi tüm müzik marketlerde ısrarlar isteyiniz. *
harika çocuk tuci : tuciyim ben ezelden, ta gelmişem bursadan
şimdi tüm müzik marketlerde ısrarlar isteyiniz. *
sözlükğün ve zirvelerin neşeli sohpet edilesi kibar centilmen uuseri.saçları örülesi sonra tekrar bozulası, karıştırılıp at kuyruğu yapılası olmadı beğenmedin topuz mopuz yapılıp sonra dağınık bırakılası şahsiyet. sevgiler tucimania
lan tam bişiler yazacakken, bana grdiği entry üzerine yazmaktan vazgetiğim yazar. hatta ufacık tefecik diyecektim, o derece...
uktelerimin yegane düşmanı. 6. hissiyle anında seziverip dolduran bitter.
age of empires conquerers oyun eşim, geceden geceye birlikte zaferlere imza attığımız, gece yarısı zafer sarhoşluğuyla muhabbet ederken uyuyakaldığımız, şu anda iftar sofrası hazırlaması gerekirken sözlükte vakit öldüren yazar**.
uykusuzlugunun nedeni anlasılmıs yazardır.
(#755840 )
(#755840 )
dobiç yazar. öyle bir şişmanki normal bir insanın bu kişinin etrafını dolaşabilmesi 2 gün sürüyor. neyseki kamp alanları filan yapmış. iyi para kazanıyo turizmden...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar