bugün

/23
“su içinde olta sürükleyerek balık tutmak” demektir.
online oyun tarihine bence "Leeroy Jenkins" ile girmiştir. adam how i met your mother'a bile konu oldu yahu. gerçekten o'nunla tanışmak isterdim. *
bu kadar anlamlı bir dayanışmanın olduğu gecede hala yorucu ve sıkıcı aktivitelerine devam eden sözlük kişisi.
bugün çok eğlenceliler. 3,5 pare göt atışlarını yusuf çavuş eşliğinde yapmaktadırlar.
ilk olarak harry potter ve felsefe taşı filminde duyduğum şu an ise milletle taşşak yapanlara söylenen kavram. insanlar trolleri pek sevmeselerde bazıları güzel lan.
gezi parkı olaylarında mantıklı bir çizgi bulmayı başarmış, hak ettiği saygıya bir adım daha yaklaşmış mükemmel insan grubu.
esasında troller; cermen mitlerindeki cin ve periler, arap mitlerindeki; ifritlerdir. karanlığın en gözde metaforudurular.

iskandinav anlatılarında, güneşin yükseldiğini gördükleri an, ortadan kaybolurlar
(bkz: toplum mühendisi)
italyai, almanya sınırındaki bölgenin adı.
entry'lere bakıldığında Yıllara göre değişen Kavramdır.

(bkz: Kene)
(bkz: Kene Ateşlemek)
(bkz: bilisiz)
uludağ sözlük'te gördüğünüz, işi gücü bekaret ya da laiklik olan salaklar değildir. gerçek bir internet trollü tüm yaşam enerjinizi emer, duvarı yumruklama isteği uyandırır.
sözlüğün % 32,75'i.
rakam tamamen sallanmıştır, küsuratı ile birlikte.
lan sol tarafa bakıyorum başlık yarrak gibi, gelişinden belli. yazara ve nicke bakıyorum anasının amı gibi.
sonuç: sözlükmüş zaa amk!
(bkz: fatihintakendisi)
haftanın ve dünün en kötü oylanan entrylerini kaldır.
ayrıca karma puanı - olanlarında karma puanlarını gösterme. bak bakalım bi tane troll kalıyor mu...
koskoca sözlükte adam gibi yazı yazabilen, aktif troll kalmadı amına koyim. etuu'yu kaliteli troll listeme aldım düşünün artık. yüzde altmışı troll olan sözlükte kalitelisi yok ulan. yazık yemin ediyorum.
ingilizce de sahtekar anlamına gelir .
beslenmemesi gereken.
https://www.youtube.com/watch?v=zUVMAeIg3gM
(bkz: fikir mühendisi fikri)
hepimiz birer trollüz.

https://www.youtube.com/watch?v=APPsyasFDO4
vampis için sarımsak neyse donuz butonu da bunlar için odur. bundan sonra ya kaliteli trollük yaparsınız ya da

görsel
hakkını veremeyen orospu çocuklarının sözlükte cirit attığı tanım. lan bari bunun hakkını verin ananızı sikeyim sizin!
(bkz: evet sinirliyim amk)
gdolu yazardır.
görsel
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026