bugün
- tai lung vs gocu24
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği40
- sözlüktekiler kaç yaşında9
- mal gammaz4
- kürtler asimile edilmelidir10
- şemsiyeli olayının gerçek yüzünü açıklıyorum10
- sözlüğün en güvenilir yazarı4
- et döner dürüm9
- cüce yazar3
- sözlüğü sallayacak itiraf5
- kadir inanır'ın kendi ailesine miras birakmaması6
- anneye söven aşağılık insan4
- introsuyla bizi bizden alan şarkılar5
- gocu isimli erkeklerin ortak özellikleri5
- şemsiyeli benim10
- arkadaşlar ben feykime geçiyorum2
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor23
- analize bak şimdi5
- anneye sövdürmek nedir ya2
- sözlüğün en delikanlı adamı2
- true nickli yazar16
- ikizler burcu kadını olmak9
- arap gel oğlum3
- herkesi seven insan9
- true'yi evlendiriyoruz4
- ekşi sözlük7
- çok hastayım sözlük7
- allah'ın yasakladığı cinsel ilişkiler10
- şüphe4
- evliliği ayakta tutan güçler14
- ktç'nin şemsiyeli olması7
- allah15
- türkiye arapları2
- sarı poşet kudurtması15
- en sevdiği renk pembe olan erkek3
- hard sevmeyen bir kızı harda nasıl ikna edersiniz7
- kadınlar arasında moda olan beyaz saç3
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler9
- manisada okul saldırısı17
- götünden tanırım seni8
- ikizler burcu erkeği olmak3
- sigara içmemenin çok sıkıcı olması3
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek10
- sözlüğe renk katan yazarlar7
- en çok ihanet eden burçlar7
- uludağ sözlüğün saçmalığı4
- türkiye de muhalefet var mı10
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı17
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz25
- suudi arabistan'a demokrasi gelmeli3
her sene transferin b.okunu çıkaran gazetelerle dalga geçen bizlerin yorumlarıdır.
*Galatasaray Juninho'nun işini bitirmiş. Kendisine önerilen parayı reddeden Juninho'yu bacağından vuran yöneticiler, rotayı Ronaldinho'ya çevirmiş...
*Henry Beşiktaş için Tigana'dan okey almış, fakat çocuklarının okulunu problem etmiş. Sinan Engin devreye girip "hiç düşünme bizde nöturdamdesyon diye bir lise var, gel mutlaka" demiş...
*Drogba'nın babası MSN'de karşılaştığı Madida'ya Beşiktaş'ı sormuş. Madida da "mutlaka gitsin, hele bir de 15. dakikada gol atarsa hepten kral olur" demiş...
*Lampard için Gordon Milne devreye girmiş, fakat kısa devre olmuş. Wilson araya girmese hepsi yanıyormuş...
*Messi "istanbul'da oynamak beni heyecanlandırıyor; ama henüz erken, birkaç sene daha ispanya'da kalıp tecrübe edinmek istiyorum" demiş...
Ze Roberto, Ricardinho'ya Türkiye'yi sormuş. Aldığı yanıtlar karşısında istanbul'a gelmek için can atmış; ama kaynanası için istedikleri gibi bakımevi yokmuş...
*Rıza'dan dönüş sinyalleri: Beşiktaş Rıza'ya yeniden teklif götürdü, ama hocalık için değil futbolculuğa dönmesi için ....
*Zinedine Zidane'dan şok açıklama: Başkan Demirören çok ısrar etti. Futbola dönüyorum. Rıza ile orta sahada çok iyi bir ikili olacağımıza inanıyorum...
*Kolot, Lippi'ye "seni takımın başında görmek isteriz" demiş. Lippi de "seni bir daha görmeyeyim" demiş...
*Kaleci Dida, Ricardinho'ya Fener'i sormuş, o da "asla arabanı otoparklarına park etme" demiş.
*Chelsea'de aradığını bulamayan ve Başkan Abramovich'le yıldızı bir türlü barışmayan Mourinho, Aziz Yıldırım'ın teklifiyle heyecanlanmış ve "FB gibi hedefleri olan, gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak bir takımın başında olmaktan gurur duyarım" demiş...
*Fenerbahçe Sheva'yla her konuda anlaşmış... Tek pürüz 100 milyon Euroluk bonservisiymiş...
*Adriano Ricardinho'ya Finlandiya'yı sormuş. O da "manyak mısın oğlum" demiş...
*Insua 10795202531202897131050'nci kez Galatasaray'da...
*Riquelme 3510384303540310804'üncü kez Beşiktaş'la anlaştı.
*Pires 0357628403876046387604'üncü kez istanbul uçağına bindi..
*Ricardinho'yu Türkiye'yi sormak için arayan Ronaldinho karşısına Türkçe konuşan telesekreter çıkınca ne yapacağını şaşırmış...
*işte bomba haber: Eto'o menajerlerine Galatasaray'da oynamak istediğini söylemiş, ama Kalli ve yöneticiler Eto'o'nun GS'de oynayacak kapasitede olmadığını söyleyerek teklifi reddetmiş...
*Milan transferin gözdesi Galatasaraylı Sabri'ye kancayı takmış...
*Seri A'ya yeniden yükselen Juve, Hakan Şükür'le söz kesmiş...
*Kaka Ricardinho'yu aramış ve ne soracağını unuttuğu için eşe dosta selam yollayıp telefonu kapatmış...
*Pires hala uçakta (3 senedir) yarın Galatasaray'la sözleşme imzalayacak...
Luis Fabiano da Ricardinho'ya Türkiye'yi sorunca, Ricardinho "ne lan hepiniz bana soruyosunuz" demiş... ~http://www.internethaber.com~
*Galatasaray Juninho'nun işini bitirmiş. Kendisine önerilen parayı reddeden Juninho'yu bacağından vuran yöneticiler, rotayı Ronaldinho'ya çevirmiş...
*Henry Beşiktaş için Tigana'dan okey almış, fakat çocuklarının okulunu problem etmiş. Sinan Engin devreye girip "hiç düşünme bizde nöturdamdesyon diye bir lise var, gel mutlaka" demiş...
*Drogba'nın babası MSN'de karşılaştığı Madida'ya Beşiktaş'ı sormuş. Madida da "mutlaka gitsin, hele bir de 15. dakikada gol atarsa hepten kral olur" demiş...
*Lampard için Gordon Milne devreye girmiş, fakat kısa devre olmuş. Wilson araya girmese hepsi yanıyormuş...
*Messi "istanbul'da oynamak beni heyecanlandırıyor; ama henüz erken, birkaç sene daha ispanya'da kalıp tecrübe edinmek istiyorum" demiş...
Ze Roberto, Ricardinho'ya Türkiye'yi sormuş. Aldığı yanıtlar karşısında istanbul'a gelmek için can atmış; ama kaynanası için istedikleri gibi bakımevi yokmuş...
*Rıza'dan dönüş sinyalleri: Beşiktaş Rıza'ya yeniden teklif götürdü, ama hocalık için değil futbolculuğa dönmesi için ....
*Zinedine Zidane'dan şok açıklama: Başkan Demirören çok ısrar etti. Futbola dönüyorum. Rıza ile orta sahada çok iyi bir ikili olacağımıza inanıyorum...
*Kolot, Lippi'ye "seni takımın başında görmek isteriz" demiş. Lippi de "seni bir daha görmeyeyim" demiş...
*Kaleci Dida, Ricardinho'ya Fener'i sormuş, o da "asla arabanı otoparklarına park etme" demiş.
*Chelsea'de aradığını bulamayan ve Başkan Abramovich'le yıldızı bir türlü barışmayan Mourinho, Aziz Yıldırım'ın teklifiyle heyecanlanmış ve "FB gibi hedefleri olan, gelecek sene Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynayacak bir takımın başında olmaktan gurur duyarım" demiş...
*Fenerbahçe Sheva'yla her konuda anlaşmış... Tek pürüz 100 milyon Euroluk bonservisiymiş...
*Adriano Ricardinho'ya Finlandiya'yı sormuş. O da "manyak mısın oğlum" demiş...
*Insua 10795202531202897131050'nci kez Galatasaray'da...
*Riquelme 3510384303540310804'üncü kez Beşiktaş'la anlaştı.
*Pires 0357628403876046387604'üncü kez istanbul uçağına bindi..
*Ricardinho'yu Türkiye'yi sormak için arayan Ronaldinho karşısına Türkçe konuşan telesekreter çıkınca ne yapacağını şaşırmış...
*işte bomba haber: Eto'o menajerlerine Galatasaray'da oynamak istediğini söylemiş, ama Kalli ve yöneticiler Eto'o'nun GS'de oynayacak kapasitede olmadığını söyleyerek teklifi reddetmiş...
*Milan transferin gözdesi Galatasaraylı Sabri'ye kancayı takmış...
*Seri A'ya yeniden yükselen Juve, Hakan Şükür'le söz kesmiş...
*Kaka Ricardinho'yu aramış ve ne soracağını unuttuğu için eşe dosta selam yollayıp telefonu kapatmış...
*Pires hala uçakta (3 senedir) yarın Galatasaray'la sözleşme imzalayacak...
Luis Fabiano da Ricardinho'ya Türkiye'yi sorunca, Ricardinho "ne lan hepiniz bana soruyosunuz" demiş... ~http://www.internethaber.com~
yine yeni yeniden turgay şeren.
rüştü'nün genç olması sebebiyle avrupa maçlarında yetersiz kalacağından, turgay şeren'e geri çevrilemeyecek bir teklif sunuldu.
rüştü'nün genç olması sebebiyle avrupa maçlarında yetersiz kalacağından, turgay şeren'e geri çevrilemeyecek bir teklif sunuldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar