bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- fil8
- insan kaynakları4
- kaplan7
- timsah5
- sssilvermist22
- kartal6
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı2
- sansürsüz tarih2
- zebra4
- ben geldim naneler13
- iş bulamamak4
- aslan8
- atatürk düşmanı it sürüsü2
- aldığınız en ilginç iltifat3
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- anın görüntüsü18
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- nickten isim tahmini yapmak25
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- yazarların almak istediği hediyeler4
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- yorgun mermi13
- sözlükteki kavganın amacı5
- arap gel oğlum5
- yarası olan gocudur5
- bir ay çaylak olmak4
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- yeni parti46
- temmuz6
- zorunlu eğitim2
- gece denize girmek12
- suca suruklenen cocuk7
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
(bkz: #14844812) hiçbir şey demiyorum. amacı dikkat çekmek olan yazar kişi. yüz vermeyiniz.
karma puanı : - 217 (segmancı) olan kişi.
nasıl bu kadar düştün ki arkadaş sen?
nasıl bu kadar düştün ki arkadaş sen?
trollük denemeleriyle insanlıktan çıkan ağır ergen yazar.
insan bile değildir.
bazı insanlar vardır. yer yüzünde aldığı her nefes için günah işlemiş sayılır. boğazından geçen her lokmanın her zerresi milyonlarca kere haramdır. soluk alıp vermeyi haketmez. insan aklının alabileceği en büyük çileleri, en büyük acıları, en büyük eziyetleri her zerresine kadar hakeder.
budur abicim. bu dna yığınıdır. atomlarına kadar bölünmesi gerekir böylelerinin.
sevin şimdi bak meşur oldun.
budur abicim. bu dna yığınıdır. atomlarına kadar bölünmesi gerekir böylelerinin.
sevin şimdi bak meşur oldun.
(#14845000) insanlıktan nasibini almamış yazar müsveddesi.
geberip gitmesinin dilendiği yazar .
Sözlüğün genelinin rahatsız olduğu, moderatörlerinse çaylaklıktan çıkarıp ödüllendirdiği yazar.
troll ün ne olduğunu anlayamamıştır.
troll olan bünyeleri bile isyan ettiren, trollükten soğutan, seviyesiz, sadist yazılar paylaşan, yazar denilmeyecek olan yazardır.
düşüncelerini özgür bırakmak bir yana zincire vurulması gereken şahıs.
sozlukteki dusunce ozgurlugu karsiti fasist yazarlar tarafindan saldiriya ugrayan ve ozel mesaj yolu ile taciz edilen yazar.
o değil de bu kadar aleni trollük yapmasına neden izin verildiğini anlamadığım şahıs.
kendisi öldüğünde yetiştirdiği kızın neler yapacağını ne yazık ki genelleme yaparak veren yazar. ancak senin yetiştireceğin yapar onu sen ölünce.
silik olmak için kasan organizma. muhatap olduğu çevreden fazla etkilenmiş olacak ki her babası ölen kızı orospu diye yaftalayabilecek düzeyde. o entry başına bela olacak dostum. benim gibi babası ölen kızlar tarafından .
dikkat çekmeye çalışan insanımsı varlık.
Entrileri ne kadar hakaret, vahşet, nefret dolu olsa da silinmeyen yazar.
(#14844812) babasını kaybeden insanlara saygısı olmayan...
(#14844624)
(#14750073)
(#14750100)
(#14704248)
troll bile değil. dilenci gibi bi şey. yalan söyleyerek duygularımızı sömürerek eksi oy toplamaya çalışıyor. bu trollük işi böyle değildi. troll varsa efendi gibi eksimizi verir geçerdik ama gülerdik de.
olmamış işte. üşenmezsem kendisini bi ara seri artı oylayacağım.
(#14750073)
(#14750100)
(#14704248)
troll bile değil. dilenci gibi bi şey. yalan söyleyerek duygularımızı sömürerek eksi oy toplamaya çalışıyor. bu trollük işi böyle değildi. troll varsa efendi gibi eksimizi verir geçerdik ama gülerdik de.
olmamış işte. üşenmezsem kendisini bi ara seri artı oylayacağım.
ruhsal bir problemi olduğunu düşündüğüm, yalancı yazar.
müge anlı hayranı olduğunu düşündüğüm yazardır..
yazılarını okudum da, kendisine troll demek diğer trollere gerçekten büyük hakaret ve haksızlık. ben troll olsam tepki gösterirdim buna. yazmış olduğu şeyler kesinlikle trollük değildir, edepsizlik, haysiyetsizliktir.
ayrıca yazdığı şeylerin çoğu nefret söylemidir. evet moderasyon olabildiğince özgürlük yanlısı bunu anlıyorum da bu kadarı da fazla değil mi. van'da ölen insanlara, müstahaklardı hak ettiler demek bence çaylaklıktan daha fazlasını hak ediyor.
ayrıca yazdığı şeylerin çoğu nefret söylemidir. evet moderasyon olabildiğince özgürlük yanlısı bunu anlıyorum da bu kadarı da fazla değil mi. van'da ölen insanlara, müstahaklardı hak ettiler demek bence çaylaklıktan daha fazlasını hak ediyor.
iki tane koftiden entry girerek troll olunuyorsa, trollük gibi önemli bir müessese çoluk çocuğun oyuncağı haline gelmiş demektir. trollün cümlesindeki o zeka pırıltısını hissederdik en azından eskiden.
o eski trollden eser yok şimdi.
ızdırap içinde yorgunum şimdi.
o eski trollden eser yok şimdi.
ızdırap içinde yorgunum şimdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar