bugün

/186
kendisini fifaya şikayet eden futbolcusunu kaptanlığa getiren takım.

(bkz: nereden nereye)
galtasarayın genç takımına as kadrosu ile yenilen, umut ve alanzinho'dan başka adam gibi çalışan futbolcusu olmayan futbol takımıdır.. şenol güneş in gelişi yalnızca kalecilerin performansını ve küçük takımlarla yapılan karşılaşmaları etkiler. asla ve asla derbi kazanacak kapasiteye taşınamaz olan takımdır. niye?

(bkz: Gökhan Ünal)
(bkz: Ceyhun Gülselam)
(bkz: Razundara Tjikuzu)
(bkz: Gustavo Colman)
(bkz: Engin Baytar)
fatih tekke ile yeniden anlaşan kulüp. sadri şener'in yalancısıyım.
senede iki maç yapmaktan vazgeçmesi gereken takımdır.
sadece fenerbahçe, uyanın...

şu galatasaray takıntısından cayın artık. yakışmıyor size...
senelerce kullanıldınız, hala mı anlamadınız.
Amatörce yönetilen,profesyonelleşmekten her sene daha da uzaklaşan 4. büyük futbol klübü.
Her mağlubiyetten sonra bırakıyorum yeter ulan dedirttiren camia.
en büyük şehir takımıdır. şampiyon olduğunda nasıl bir tavır takınacağımı kestiremediğim, formasını giydiğimde içimde fırtınalar kopartan, yenilmesine tahammül edemediğim, fenere karşı kin dolu tavrıma anlam vermeediğim, maçlarını izleyemediğimde ağladığım ve saymakla bitmeyen içimdeki aşktır.
her sene eski futbolcusu fatih tekke'yi transfer etmeye çalışan vasat takım. alın da biz de rahatlayalım.
yeni transferleri gutierrez'i karşılamak için havaalanına gidip fatih tekke diye bağıran enteresan taraftarlara sahip kulüp. sonra neden gelen golcüler başarılı olamıyor derler...
fenerbahçe'nin eskişehirspor'da kiralık olarak oynattığı burak yılmaz'ı kadrosuna katan futbol takımı.
şenol güneş'in gelmesiyle toparlanan karadeniz fırtınası.
şenol güneş'in tecrübesi ile yeniden başlayan fırtına. Çok canlar yanacak...
anadolu nun istanbul a isyanıdır. sırf bu yüzden bile 4. büyük sıfatından sıyrılır. türkiye futbolun asi karadenizli çocuğudur. aşktır.
dün akşam bursaspora karşı oynadığı futbolla taraftarına umut aşılaması gereken takımdır, alternatifli bir kadroya sahiptir.
sergilediği kazanma hırsı ve güzel futboluyla, kümeye de düşse taraftarının gönlünde taht kurmuş efsane futbol takımıdır.
fedarasyonun 2 sene once sivasspor karsısında 1-0 ondeyken son dakikada 1* seyircisinin sahaya girmesi sonucu 1-0 onde oldugu macı 0-3 hukmen maglubiyete cevirdigi takımdır. ancak bir sonraki paragraftaki hatırlatmanın ardandan fedarasyonun o an "dogru" verdigi karardan dolayı ozur dilemesi gereken futbol kulubumuzdur, neden mi?

-1-0 ibb ondeyken yine son dakikalarda sahaya bircok* seyirci girmesi sonucu futbol kuralları dısında, "siyasi" bir karar vererek diyarbakırspor alehine 3-0 hukmen maglubiyet veremeyen** bir fedarasyonun hakkını yedigi takım olarak da trabzonspor bugun yerini almıstır.

bu nedenle ozur dilenmelidir.

(bkz: burada yabancıları sevmezler yerlileri hic sevmezler)*
(bkz: umut fakirin ekmeğidir)
kabuğunu kırması için hala şansı olan kulüp.
Galatasaray'ı yenerek yenilmezlik ünvanını sürdüren takımımız.

Şenol Güneş'le birlikte yepyeni bir dönem başlamıştır. Uzun yıllar sürecek bir dönem. Ve inanıyorum ki şenol güneş trabzonspor'un ne anlama geldiğini yeniden herkese hatırlatacak.

Şenol hoca'ya teşekkürler !
bugün galatasaray karşısındaki 1-0 üstünlüğü beni kahretti.
bir türlü düzgün forveti olamayan takımım. ligin belki de en çok gol pozisyonuna giren takımıdır fakat bir türlü gol atamazlar, insanlara saç baş yoldururlar.

(bkz: 29 mart 2010 kayserispor trabzonspor maçı)
ligin en çok gol pozisyonuna giren takımıymış.

(bkz: ben bugün bunu gördüm)
trabzon'un resmi takımıdır. trabzonlunun her şeyidir. logosu her trabzon kıraathanesinin duvarlarını süsler.
trabzonlu olmayan taraftarının sayısı, medyanın kendisini sıradanmış gibi göstermesine rağmen çok fazla olan takımdır.
çubuklu forması fenomendir.
alanzinho'dan başka yaratıcı oyuncusu bulunmayan takım.
not:yattara sakat olmayaydı onu da diyeciydim vallaha.
© copyright 2005 - 2026