bugün
- claudian clouds22
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri22
- sevdiğiniz yazarlar7
- şemsiyeli lavuk5
- islamda namaz yoktur32
- ağzı kokan insan5
- sözlük kızlarının kekleri24
- kürdistan10
- nervio15
- günün sözü16
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- bildiğiniz sure sayısı3
- anın görüntüsü24
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- lahmacun3
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- ölümden korkuyor musunuz17
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- hayat kalitesini düşüren şeyler2
- yesene beni diyen kız9
- peynir helvası5
- tanrı nazarında insan nedir3
- dindarların çoğunun fakir olması7
- sözlükte ki gay başlıkları5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- 19 eylül 20264
- neme lazım diyen erkek6
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız3
- mülk suresi 30 ayet2
- ölümsüzlük var4
- bir lahmacuncunun yapabileceği en kırıcı hareket4
- sözlükten kız kaçırmak3
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak8
- türk açılımı5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı8
- ankara üniversitesi dil tarih coğrafya fakültesi3
- nil karaibrahimgil dinleyen erkek5
- kefir patlaması3
- erkekle kadının arkadaş olması5
kent'in "oyuncak kutusu" anlamına gelen,renkli ambalajlı,içinden türlü türlü oyuncak çıkan,sakızlı ürünü.
çocuklar en çok ilgisini çeken * sakız ve oyuncağın harmanlanarak kent firması tarafından piyasaya sürülmüş üründür.
sihirli sakızlı oyuncak kutusu. yeğenime arada sırada alırım. mutlu oluyor kerata. *
hem toydur hem boxtur. harikadır, özellikle küçükken çok alınan sonra yavaş yavaş bırakılan bağımlılıktır.
kinder süprizin fakir işi.
tedavülden kaldırıldı.
fakir fukara garip gureba çocuğunun içinden üç beş adam gibi oyuncak çıkar umuduyla dadandığı oyuncak kutucuğu. çok para verdim bu zımbırtıya. içinden çıkan oyuncağa da günlerce bakıp sevinirdim arkadaş edinirdim bazılarını. çok fakirdim be sözlük. çok.
şimdi at yarışından, iddaadan, kumardan kendimi alı koyamıyorsam sebebi bu şerefsizdir.
hep o 1 liralık kutudan son model bir araba, lüks bir semtte daire çıkacak gibi heyecan ile alırdım amk.
hep o 1 liralık kutudan son model bir araba, lüks bir semtte daire çıkacak gibi heyecan ile alırdım amk.
hayatımda karıştığım tek hırsızlık vakasını bana yaşatan sakız. çok istememe rağmen marketteyken annem almamıştı. bende kutuyu ağzıma koymuştum eve kadar götürmüştüm. eve annem görünce ağzıma sıçmıştı tabii.
kutuları birleştirip ev yapabilrsiniz, öyle de bir ürünü satma stratejileri vardır.
masaüstünde bir oyuncak kutusu yapmamızı sağlayıp toplarla vb oynamamızı sağlayan oyun.
çocukluğumun bir numarası, 2011'de üretimi durdurulan efsane.
küçüklüğümün oyuncakçısı.
bir keresinde bundan elektronik bir oyuncak çıkmıştı. bi bana mı çıktı bilmiyorum ama küçük ekranı ve tuşları olan bir şeydi. araba yarışı vardı. hayal görmüyorum gerçekti.
bir keresinde bundan elektronik bir oyuncak çıkmıştı. bi bana mı çıktı bilmiyorum ama küçük ekranı ve tuşları olan bir şeydi. araba yarışı vardı. hayal görmüyorum gerçekti.
Yuh o ne biçim tırnak be öyle dedirten ellerde olan sakız.
artık üretimi yeniden başlamıştır, çeşitli noktalarda görebilirsiniz! yalnız biraz pahalı. tabii ki 2004'e gidip gelmenin keyfine paha biçilemez.
içinden de aynalı tarak çıkmıştı geçenlerde aldığımda.
içinden de aynalı tarak çıkmıştı geçenlerde aldığımda.
Bugün a101'de bulup deyim yerindeyse "kutusuyla aldığım" çocukluğumun şeysi. Sevdiğim bir şeyi işte ne diyeyim bilemedim. Yüzük gibi takılan veya anahtarlık yapılan saatleri mi dersin minik hesap mankineleri mi birsürü şey çıkıyordu hep kuzenime. Bana da onlardan çıksın diye uğraşıp durdum yıllarca. Nerde kıytırık plastik figür varsa onlar çıktı hep bana.
ilk çıktığı zamanlara göre pahalıydı ama şu an 75 kuruşa satılıyormuş. Alıp mahalledeki çocuklara dağıtmak lazım.
ilk çıktığı zamanlara göre pahalıydı ama şu an 75 kuruşa satılıyormuş. Alıp mahalledeki çocuklara dağıtmak lazım.
oyuncağı için değil de o muhteşem sakızı için defalarca alırdım. günümüzde halen üretimde olması beni çok mutlu ediyor, toybox sakızına bayılıyorum çünkü. (denemeyenlere şiddetle tavsiye edilir.)
dipnot: 90'lar çok özledin çok, la la.
dipnot: 90'lar çok özledin çok, la la.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar