bugün
- nasıl birisiniz7
- aselsan satılırsa4
- akp bitince ne olacak23
- seks kasedi çıksa interneti çökertecek kişiler3
- oruç açı anlamak içinse açlar neden oruç tutar11
- erdoğan ile netanyahu dost değil ama anlaşıyorlar3
- yazılımcı erkeklerin yakışıklı olmaması8
- macron koşacak diye park kapatan akepe31
- kuranı kerim meali7
- tefsiriyle okusak ülkenin yarısı dinden çıkar11
- ekrem imamoğlu6
- yaz gribi3
- çocuk istememe nedenleri6
- kizlarsoruyor com6
- markette çalışmak2
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması34
- kucak dansı yapmayı bilen kız sayısının azalması6
- cd devrinin bitmesi16
- insanlarla uğraşmak2
- fusya semsiyeli yabanci17
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim12
- götün sürekli kanaması5
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın21
- ruhsar2
- sözlük hatunlarının nefsimi kabartması sorunsalı11
- sıdıka2
- royall stars4
- ahmet telli'nin entübe edilmesi2
- deri mini etek2
- çirkin adam güzel kadın aşkı4
- kristrun frostadottir2
- öğretmen olmak5
- herzevekil5
- herkesin sevdiği bir insan olmak2
- ben buraya yargılanmaya değil yargılamaya geldim3
- bezelye yemeği9
- katatespizartmasi2
- aleti kestirip geneleve düşmek2
- arkadaşlar yoruldum2
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları9
- 8 temmuz 2026 ekrem imamoğlu savunması4
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler10
- erkekten ev işi bekleyen kadın2
- otel odasında ölü bulunmak12
- ölümün en iyi tanımı17
- alaçatı da hayır lokmasını talan eden teyzeler8
- no 12
- gaddar kerim in mesleği nedir4
- ulu sözlük team3
- akrabalarla tüm alakayı kesmek5
entry'ler (323)
her şeye rağmen pozitif enerjisini koruyan, yaşanan bir olumsuzluk karşısında ufacık bile olsa olumlu bir yön bulmaya çalışan, ne olursa olsun umut etmeyi asla bırakmayan ve hayatta karşılaştığı kötü durumlara değil de, iyi şeylere, iyi enerjiye ve mutlu kalmaya odaklanan bir kimseyim, evet.
en kötü durumlar karşısında bile ''küçücük de olsa iyi bir şeyler olduğuna'' neden mi inanıyorum, çünkü; zaman akıyor ve içinde bulunduğum zamana bir daha geri dönemeyeceğimi biliyorum ve bunun farkındalığıyla birlikte o iyi şeyi görmeye çalışırsam, o iyi şeyi mutlaka görüyorum ve anın kıymetini biliyorum.
insan zihni gerçekten çok farklı işliyor. şöyle düşünün; bir şeyi çok irdelediğinizde ve kötü bir yönünü aradığınızda, o kötü şeyi görmemeniz neredeyse imkansız. değinmek istediğim nokta tam olarak bu; en kötü durumlar karşısında bile eğer iyi bir şeyler görmek isterseniz, irdeleyin, göreceksiniz.
en kötü durumlar karşısında bile ''küçücük de olsa iyi bir şeyler olduğuna'' neden mi inanıyorum, çünkü; zaman akıyor ve içinde bulunduğum zamana bir daha geri dönemeyeceğimi biliyorum ve bunun farkındalığıyla birlikte o iyi şeyi görmeye çalışırsam, o iyi şeyi mutlaka görüyorum ve anın kıymetini biliyorum.
insan zihni gerçekten çok farklı işliyor. şöyle düşünün; bir şeyi çok irdelediğinizde ve kötü bir yönünü aradığınızda, o kötü şeyi görmemeniz neredeyse imkansız. değinmek istediğim nokta tam olarak bu; en kötü durumlar karşısında bile eğer iyi bir şeyler görmek isterseniz, irdeleyin, göreceksiniz.
Begonvilli sokaklarıyla huzur veren adalar tabi kii!
çocuk, kardeş, adına her ne derseniz..
bir anda evin neşesi haline gelip, aile bireylerinden farksız oluyor.. ve dahası şu ki, eve koşarak gelmek isteme sebebiniz, sizi görünce sevinçten deliye dönen bir canlı.. muazzam ötesi bir duygu bu, anlatılmaz ama yaşanır.
bir anda evin neşesi haline gelip, aile bireylerinden farksız oluyor.. ve dahası şu ki, eve koşarak gelmek isteme sebebiniz, sizi görünce sevinçten deliye dönen bir canlı.. muazzam ötesi bir duygu bu, anlatılmaz ama yaşanır.
bilmediği bir konu hakkında biliyor-muş gibi davranan kişilere asla ama asla tahammül edemiyorum. herkes, her şeyi bilmek zorunda değil ki bu imkansız zaten. birey, sürekli okuyan, araştıran, öğrenen ve kendini geliştiren bir varlık ve her şeyi bilmemek kadar doğal bir şey olamaz.
diğer bir tahammül edemediğim şey ise; her şeye at gözlüğüyle bakan, takmış olduğu bu at gözlüğünü asla çıkarmayan ve kendi doğrusundan başka bir doğruya asla ihtimal veremeyen kişiler.
diğer bir tahammül edemediğim şey ise; her şeye at gözlüğüyle bakan, takmış olduğu bu at gözlüğünü asla çıkarmayan ve kendi doğrusundan başka bir doğruya asla ihtimal veremeyen kişiler.
Geliyormuş, yine ve yeniden..:)
Kitap demişken, büyük hevesle alıp da hala okumaya fırsat bulamadığım kitaplarım olduğunu anımsamak pek de hoş olmadı..
Arada olur öyle.. hem bazen sorgulamak iyidir..:)
gayet iyi.
bardağa hep dolu tarafından bakmaya çalışıyorum ve motivasyonumu kaybetmemek adına hep bir çabam var. e hayat güzel, kuşlar uçuyor. daha ne?
bardağa hep dolu tarafından bakmaya çalışıyorum ve motivasyonumu kaybetmemek adına hep bir çabam var. e hayat güzel, kuşlar uçuyor. daha ne?
hayattaki her şeyden ama her şeyden daha değerlidir. eve heyecanla gelmek isteme sebebidir, kapıya koşar ve dans ederek karşılar sizi çünkü. o sizin hayatınızın bir parçasıdır, ama siz onun hayatının tamamısınızdır. her şeydir ya her şey, kelimelerle ifade edilemeyecek kadar yoğunlukta bir sevgi bağı vardır çünkü…
tüm duygularınızı anlar. üzgün olmanıza dayanamaz, koşarak sarılır, en kötü anlarınızda bile sizi güldürmeyi başaran belki de en gerçek, en güzel şeydir o…
tüm duygularınızı anlar. üzgün olmanıza dayanamaz, koşarak sarılır, en kötü anlarınızda bile sizi güldürmeyi başaran belki de en gerçek, en güzel şeydir o…
Hevesle konserleri beklenir, bir o kadar da sevilir..
yepyeni bir yıla çok az kalmışken her yerin ışıl ışıl süslemelerle kaplı olduğu o görüntü ve tabi ki çocukluğumdan bu yana beni en az o günlerde olduğu gibi aşırı heyecanlandıran bembeyaz bir kar manzarası.
hiçbir role gerek olmadan, nasıl davranmalıyım kaygısından uzak, sadece ama sadece tüm doğallığınla kendin olmak.
ne yazık ki günümüzde 'olduğu gibi davranan' insan sayısı çok az ve birçok kişi 'o ne der/bu ne der' kaygısı ve bir başkasından onay alma korkusu yaşadığı için kendisi olmaktan uzaklaşıyor.
oysa en güzeli; tamamen olduğumuz gibi davranarak, sade ve basit yaşayabilmek.
ne yazık ki günümüzde 'olduğu gibi davranan' insan sayısı çok az ve birçok kişi 'o ne der/bu ne der' kaygısı ve bir başkasından onay alma korkusu yaşadığı için kendisi olmaktan uzaklaşıyor.
oysa en güzeli; tamamen olduğumuz gibi davranarak, sade ve basit yaşayabilmek.
minimallik.
sade, şık ve olabildiğince iç açıcı, soft renklerden oluşan minimal eşyalarla dekore edilen bir ev en güzeli.
bu minimalliğe eşlik eden rengarenk bahçesinde kahve yudumlamak da milyon kat falan güzelleştiriyor.
sade, şık ve olabildiğince iç açıcı, soft renklerden oluşan minimal eşyalarla dekore edilen bir ev en güzeli.
bu minimalliğe eşlik eden rengarenk bahçesinde kahve yudumlamak da milyon kat falan güzelleştiriyor.
herkes o kadar tahammülsüz ki bu trafiğe de ciddi anlamda yansıyor. ışıklarda mecburen durman gerekiyor, hani trafik kurallarına uymak zorundayız. ve o anlarda bile sabırsızlıktan korna çalan, karşısındakini panik etmeye çalışan birçok insan var maalesef.
Yani bilmiyorum ama ‘ne alaka’ yani.
bir çocuğun sağlıklı bir yetişkinlik evresine geçebilmesi için ona, biricik olduğunun ve anne-babadan bağımsız olduğunun hissettirilmesi gerekiyor. doğruyu, yanlışı ve gerekli tüm nezaket kurallarını öğretin evet, zaten sizi rol model alacaktır birçok şeyde.
ancak; belli bir yaşa geldikten sonra çocuk kendi araştırmaları ve mantığı doğrultusunda bir yola evrilebilir, size böyle bir şeyle geldiğinde onu eleştirmek ve yargılamak yerine onu anladığınızı hissettirmeli ve görüşlerine saygı duymalısınız.
aksi takdirde; çocuk size fikirlerini söylemekten çekinir, kaçar ve sizden uzaklaşabilir. bunun sonucunda da kopuk bir ebeveyn-çocuk ilişkisi gelişir ve bu kimseyi mutlu etmez.
ancak; belli bir yaşa geldikten sonra çocuk kendi araştırmaları ve mantığı doğrultusunda bir yola evrilebilir, size böyle bir şeyle geldiğinde onu eleştirmek ve yargılamak yerine onu anladığınızı hissettirmeli ve görüşlerine saygı duymalısınız.
aksi takdirde; çocuk size fikirlerini söylemekten çekinir, kaçar ve sizden uzaklaşabilir. bunun sonucunda da kopuk bir ebeveyn-çocuk ilişkisi gelişir ve bu kimseyi mutlu etmez.
tiyatro bambaşka bir kültür, görsel bir şölen bence. oyuncuların o anki duygularını direkt olarak izlemek çok keyifli. o kadar çok seviyorum ki tiyatro geçmişim bile var, keşke devam etseydim dediğim. ama belki bir gün yeniden, neden olmasın?
Bu tarz ‘ciddi’ konularda bir yaş skalası olduğunu düşünmüyorum. Kişi kendisini ne zaman hazır hissediyorsa, o zaman bence.
çocukken, birçoğumuzun hayallerini süsleyen o dahiyane fikir.
hangimiz istemedik ki ışıl ışıl, rengarenk, şirin, butik ve hayallerimizdeki gibi süslenmiş bir cafe?
datça ya da portofino geliyor aklıma bu fikir geldiğinde hep. öylesine huzur dolu konumlarda, mini-butik bir cafe işletmek bence aşırı motive edici.
hangimiz istemedik ki ışıl ışıl, rengarenk, şirin, butik ve hayallerimizdeki gibi süslenmiş bir cafe?
datça ya da portofino geliyor aklıma bu fikir geldiğinde hep. öylesine huzur dolu konumlarda, mini-butik bir cafe işletmek bence aşırı motive edici.
Dance me to the end of love.