bugün
- ismail kartal11
- felsefe8
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu6
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması4
- tarikatlar ve cemaatler5
- içki içen akp li6
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız4
- kadın öğretmenler2
- apo orospu çocuğu değildir demek8
- alparslan kuytul7
- iran barışı reddederse kötü olur huckabee2
- yasakçı zihniyet4
- erecto birader birader bay3
- açlıktan karnına taş bağlayan peygamber4
- rüzgar2
- habaş'ın yerli otomobil projesi5
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- bugün ne yapsam4
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- evde lahmacun yapmak6
- ekşi sözlük15
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi3
- cristiano ronaldo4
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- okul formalarının dayatılması3
- insanı yoran duygular3
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- yobazlar3
- gemilerin denizde yüzmesi2
- sevgilinin omuzlarına ceketini atmak2
- teknofaşizm4
- ağzıma almam diyen kız4
- maddi dünyayı yöneten kabala tarikatı3
- tıp okumanın avantajı5
- osuruktan şiirler47
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- çağla idi5
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- ismet gürbüz11
- zeki olmanın avantajları8
- ayak fantezisi3
- denizci2
- kendine yabancılaşmak3
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
- dünya fotoğrafçılık günü2
- rock n park2
- her şeyi hatırlayan insan7
- söz gümüş ise sükut altındır3
- osmanlının yıkılma sebebi ittihak terakki3
Gözlerimi yaşartan bir yazar. Ne kadar uzun zaman oldu değil mi bu sözlükte yazalı. Hayatımın en belirsiz zamanında kaydolmuştum bu sözlüğe, Bir yıl sonra bambaşka bir hayatım olacak. Çok değiştim çok bunu fark ettirdin bana. Bana, Senin geçmişini de biliyorum, diyorsun inan ben de biliyorum geçmişimi, gören de geçmişimizde ne var sanacak? ilk geldiğim zamanlar ırkçılık yapmayalım herkes insan diyordum, bu sözlüğe alıştıktan sonra herkesin insan olmadığını gördüm. Irkçılarla hiç bu kadar yüz göz olmadım hayatımda. Beni sizler yarattınız.
Bacım ağlama be. Valla şimdi 'ben sizlerin önünde ölme şerefine layık değilim" deyip bayılacaksın. Ajahjk.
Ben sana Kürt olma demiyorum, yine Kürt ol. Ama işte sizin genel olarak sorununuz ne biliyor musun, omurgasızlık. Sizin gibi düşünenler çok olunca çevrenizde, görüşleriniz sol'u da, haddini de aşıyor, tek tük kalınca, yalnızca çay içen sevimli kürtlere dönüşüyorsunuz. Benim okuduğum okullar da, ömrüm boyunca yaşadığım semt de Kürt yuvasıydı. Ben sizi çok içeriden gözlemledim. Sevgi pıtırcığı değilsiniz hiçbiriniz. Kürtlerle aynı ortamda nefes almak zorunda kalmayan kimse anlamaz derdimi. Anlayan benim tarafımda oluyor zaten.
Tammam gülüm? ilk entry için sağol.
Bir yazar.
Ben sana Kürt olma demiyorum, yine Kürt ol. Ama işte sizin genel olarak sorununuz ne biliyor musun, omurgasızlık. Sizin gibi düşünenler çok olunca çevrenizde, görüşleriniz sol'u da, haddini de aşıyor, tek tük kalınca, yalnızca çay içen sevimli kürtlere dönüşüyorsunuz. Benim okuduğum okullar da, ömrüm boyunca yaşadığım semt de Kürt yuvasıydı. Ben sizi çok içeriden gözlemledim. Sevgi pıtırcığı değilsiniz hiçbiriniz. Kürtlerle aynı ortamda nefes almak zorunda kalmayan kimse anlamaz derdimi. Anlayan benim tarafımda oluyor zaten.
Tammam gülüm? ilk entry için sağol.
Bir yazar.
durduk yere gelip bana çatan, aklınca türkçülüğü sadece atsızın tanımladığı tarzda algılayan ,ağırlıktan bahseden lakin lakayt entryler giren, aşırı uçlarda yaşayan, hayalperest, reel dünyadan uzak, insanların kendilerini tanımlamak için oluşturduğu kalıpları reddeden ve onları kendi kafasındaki dar bir kalıba sokmak isteyen, kendiyle aynı görüşte değilse karşındakinin doğrularını reddeden bir yazardır. allah ıslah etsin.
edit: teşkilat görmemiş demiş, ne kadar ön yargılı ve insandan anlamayan birisi olduğunu bir kez daha belli etmiştir.
edit: teşkilat görmemiş demiş, ne kadar ön yargılı ve insandan anlamayan birisi olduğunu bir kez daha belli etmiştir.
tek atarım buna, bir çarparım bir de yer çarpar.
tek atamazsan kaç.
bir yazar. en seksisinden.
bir yazar. en seksisinden.
yeni bir troll.
tekirdağlıdır, gop çocuğudur ve gacaldır.
yani bir kadının aradığı her şeydir.
yani bir kadının aradığı her şeydir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar