bugün

kadın gözlük modelleri bayağı bir hoş olan marka .
tasarımcısı da taş ayrıca.
Tek bilinen parfümünün black orchid olması üzücü. O yüzden yaz kış sıkarlar yazın burun diye bişey bırakmazlar. Yazın grey vetiver, portofino, azure lime falan kullanın olum.
bu herif önce versace'nin tasarımcısıydı. şimdi kendi markasını oluşturdu. inanılmaz hızlı bir başarı yakaladı. en son yönetmen de olmuş. kendisi de eşcinsel diye biliyorum.
parfümlerini bilmem, pahalıymış diyorlar ama filmleri fena değil. farklı bir tarzı var. ama filmerinde bir şey anlatmaktan çok izleyiciyi etkileme derdine düşmüş gibi.
(bkz: gece hayvanları)
Parfümleri, gözlükleri neyse de tasarım takım elbise satan butiklerini her insan görmeli.

Çevremdekiler nasıl bu kadar iyi giyiniyorsun dediklerinde tom ford’dan ilham alıyorum diyorum.

görsel
böylesine yakışıklı bir adamın gay olması ulan ya.
eşi richard buckley'nin gidişinin ardından muhtemel bir hezeyanda olan, markasını satarsa aşırı üzüleceğim, dünyanın muhtemelen yaşayan en iyi moda tasarımcısı.
kokuları güzeldir. bu işin uzmanı bir abiniz olarak size en popüler parfümlerinin tasvirini yapayım;

1. black orchid - parayı buldum herkes koktuğumu anlasın, her mevsim sıkarım çünkü ben bir kıroyum.
2. oud wood - giydiğim kaşe 2000 euro.
3. tobacco oud- unvanım direktör, yolumdan çekil.
4. grey vetiver - sporcuyum fresh kokar daldan dala konarım.
5. beau de jour - klasın dibiyim, parfümden anlarım.
© copyright 2005 - 2026