bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- eşitlik mi özgürlük mü8
- türkiye10
- yaşlandığının farkına varmak9
- recep tayyip erdoğan7
- ekşi sözlük referans17
- ekonomi8
- kainattaki değişim2
- sonradan olma2
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- mekke anlaşması20
- müzik dinlemek5
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- dağ evi olmayan erkek5
- sözlük yazarlarının kekleri5
- emekliler2
- emeklilik2
- çerçeve yasa10
- tarım3
- sözlüğün çok durgun olması6
- kartoncu birader vs erecto bey3
- asosyal ve çirkin olmak4
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- sıcak hava vs soğuk hava6
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- clean girl akımı4
- sigara içmeyen erkek4
- evlenmeme nedenleri5
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- merfulu11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz16
- günlük tutan erkek19
- namaz5
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- almanya11
- cansever19
- ulu parti5
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- allah3
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
martin sheen'in amerikan başkanı jeb bartlett'i canlandırdığı, en iyi drama dalında 4 emmy ödülü bulunan dizi.
tnt de yayınlanan dizi.
reklam arasında denk geldim.
baktım başlığına, sözlükte izleyeni pek yokmuş.
reklam arasında denk geldim.
baktım başlığına, sözlükte izleyeni pek yokmuş.
türkiye'de uzun süredir yayımlanmasına rağmen büyük bir izleyeci kitlesine ulaşamamış yapım. Martin Sheen'in kızı Renee estevez'de oynamıştır bu dizide.
http://murcasa.blogspot.c...ket-her-turden-insan.html
http://murcasa.blogspot.c...ket-her-turden-insan.html
gelmiş geçmiş en iyi politik dramadır ve en iyi dizilerden de biridir. gelgelelim...
bir kere kullanılan dil, hem dizinin konusu hem de aaron sorkin hayvanı nedeniyle çok ağırdır. hâl böyleyken eğitimsiz kitlede baygınlık hissi verir. onu bırakın, benim gibi uyanık her ânını dizi izleyerek geçirebilen bir adamın bile üst üste izlenen 5. bölümden sonra salyaları akıyor. ben ki house md'yi, the newsroom'u*, suits'u 24 saât aralıksız ve çeviriye gerek duymadan izleyebiliyorum ama bu... ı-ıh. bir yerden sonra konun ağırlığı ve dizide olaysız ânın geçmemesi yüzünden kopuyorum. yani maratona uygun değil. yani yorucu.
yes minister, yes prime minister serisine benzetiyorum. gerçi bu gayet ağır dramken onlar komediydi. ve ona rağmen onda da kopuyordum.
ama yineliyorum: muazzam dizidir. bunu izlemeden kimse de politik film/dizi seviyorum dememelidir.
bir kere kullanılan dil, hem dizinin konusu hem de aaron sorkin hayvanı nedeniyle çok ağırdır. hâl böyleyken eğitimsiz kitlede baygınlık hissi verir. onu bırakın, benim gibi uyanık her ânını dizi izleyerek geçirebilen bir adamın bile üst üste izlenen 5. bölümden sonra salyaları akıyor. ben ki house md'yi, the newsroom'u*, suits'u 24 saât aralıksız ve çeviriye gerek duymadan izleyebiliyorum ama bu... ı-ıh. bir yerden sonra konun ağırlığı ve dizide olaysız ânın geçmemesi yüzünden kopuyorum. yani maratona uygun değil. yani yorucu.
yes minister, yes prime minister serisine benzetiyorum. gerçi bu gayet ağır dramken onlar komediydi. ve ona rağmen onda da kopuyordum.
ama yineliyorum: muazzam dizidir. bunu izlemeden kimse de politik film/dizi seviyorum dememelidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar