bugün
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması34
- timsah5
- kaplan7
- fil8
- kartal6
- zebra4
- sssilvermist22
- aldığınız en ilginç iltifat3
- mutsuzluğun en büyük nedeni14
- aslan8
- ben geldim naneler13
- claudian clouds kadındır12
- cilgincapkin13
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- anın görüntüsü18
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- deccal'in sozluge gelmesi10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- insan kaynakları3
- iş bulamamak3
- messi'yi savunan adamla ahbaplık etmem5
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- kafa dağıtmalık şarkı önerileri5
- yazarların almak istediği hediyeler4
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek3
- nickten isim tahmini yapmak25
- zorunlu eğitim2
- tas kafa traşlı hırt sorunu3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- ben senin yerinde olsam5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- sözlükteki kavganın amacı5
- yorgun mermi13
- spaghetto2
- arap gel oğlum5
- bir ay çaylak olmak4
- yarası olan gocudur5
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- türkiye den ispanya'ya yangın uçağı desteği3
- otosan p1002
- küs insanları barıştırmak3
- temmuz6
- suca suruklenen cocuk7
- gece denize girmek12
- burhaniye6
Hem keel hem fodul amk.
Ezik biri. Ahaha.
Ezik biri. Ahaha.
(bkz: kapooo)
tovbekar hacker dır. günahını almayın adamın.
Yüzsüz denince aklaaa, hem-en onun adı gelir! viper viper viper!!
Kara mara bi yazar.
Ölü mölü bir yazar.
Tipi malum, mustang i olan havalı yazar. (bunda ne polemiği var? Hay ben seni... Tamam en akıllı sensin biz aptalız(!) ).
kendisine armağan ettiğim şarkıdır. blues dedin mi bu ülkede, yavuz çetin gelir aklıma.
http://www.youtube.com/watch?v=CZPoiPSrSlQ
büdüt: vay emenike, hacı ne sevmeyenin varmış. basmışlar eksiyi bana.
http://www.youtube.com/watch?v=CZPoiPSrSlQ
büdüt: vay emenike, hacı ne sevmeyenin varmış. basmışlar eksiyi bana.
Ezik yazar.
sildirici yazarmis. Ben yeni oldugum icin tanimam etmem ama her kiz elinden bir defa geçmiş anlasilan.
gerçekler karşısında dili şeyine kaçan yazarcık. konuşmadı içine attı, utancından çaylak yaptırdı kendini. dur ya onda utanç diye bir şey yok ki, kızaracak bir yüzü olsaydı sözlükten şu ana kadar kırk defa gitmişti. ama yok işte, yüzsüz efenim. hangi yüzle yazdığını merak edenler var, viperde yüzden çok ne var. yüzüne sövsen götünü döner, modlar tarafından silkinmeğe alışıktır. o yüzden babasının sözlüğü gibi rahat dolaşıyor, istediğine yavşıyor istediğinin entrylerini sildiriyor.
en sevdiğim yazar. dodge hacı murat mı yoksa dodge viper mı deseler bilirkişiye sorun derin. bilirkişi de the viper.
sohbeti esprileri beni benden alıyor hep. sözlükte gencisi yaşlısı kısaca bütün kızların sevgilisi. oldukça kıskanıyorum kendisini. seviyorum ama kimi. tamam o kadar ibneleşmeye gerek yok akrostiş yapmayacağım ama gerçekten attığı mesajlar olsun muhabbeti olsun gerçekten über insan. kızım olsa damat olarak görmeyi isteyeceğim yadigar kişiliklerden biridir.
sarı bi tane kızım var sarıkız ama çiftçilik bizde babadan oğla geçer hep. günde 12 litre süt verecek ineği veremem bu devirde kusura bakmasın!
sütlerinden sabun yapabileceği eşeklerim mevcuttur.
eşek sütü sabunu ile harika bir satış stratejisiyle ege'de çok güzel işler çıkartabilir. kamerasını alıp senaryolarıyla muhteşem projelere imza atabilir. audi tt'de alacak hem. klasik araba seviyorum dese de gözü audi tt'de!
yani dediğim gibi bunca yıldır yazarlık yapıyorum falan sözlükte böyle babacan efendi hoşgörülü yakışıklı kızların da gönlünü fethetmiş birisini göremedim. kesinlikle ama kesinlikle psikolojik olarak da çok sağlam çocuktur evelallah. sümer kolçak kim bu kim mesela. kıyaslamayın bile!
özcan deniz'in bir lafı vardır: bir film çekeceğim woody allen bile kıskanacak (bu haberi de medyaya manşet yapan benim ekşi'den bakabilirsin arslan) o hesap işte, kamerasıyla senaryosuyla ülkemize oscar kazandıracak nadide insanlardan biridir. fatih akın altın ayı falan kazanmış hikaye!
sohbeti esprileri beni benden alıyor hep. sözlükte gencisi yaşlısı kısaca bütün kızların sevgilisi. oldukça kıskanıyorum kendisini. seviyorum ama kimi. tamam o kadar ibneleşmeye gerek yok akrostiş yapmayacağım ama gerçekten attığı mesajlar olsun muhabbeti olsun gerçekten über insan. kızım olsa damat olarak görmeyi isteyeceğim yadigar kişiliklerden biridir.
sarı bi tane kızım var sarıkız ama çiftçilik bizde babadan oğla geçer hep. günde 12 litre süt verecek ineği veremem bu devirde kusura bakmasın!
sütlerinden sabun yapabileceği eşeklerim mevcuttur.
eşek sütü sabunu ile harika bir satış stratejisiyle ege'de çok güzel işler çıkartabilir. kamerasını alıp senaryolarıyla muhteşem projelere imza atabilir. audi tt'de alacak hem. klasik araba seviyorum dese de gözü audi tt'de!
yani dediğim gibi bunca yıldır yazarlık yapıyorum falan sözlükte böyle babacan efendi hoşgörülü yakışıklı kızların da gönlünü fethetmiş birisini göremedim. kesinlikle ama kesinlikle psikolojik olarak da çok sağlam çocuktur evelallah. sümer kolçak kim bu kim mesela. kıyaslamayın bile!
özcan deniz'in bir lafı vardır: bir film çekeceğim woody allen bile kıskanacak (bu haberi de medyaya manşet yapan benim ekşi'den bakabilirsin arslan) o hesap işte, kamerasıyla senaryosuyla ülkemize oscar kazandıracak nadide insanlardan biridir. fatih akın altın ayı falan kazanmış hikaye!
yetişkin bir the viper aynı anda 10 kıza yazabilir. sorsan hiç öyle işler yapmaz. he tabi tabi. şimdi gece gece nöbetçi mod bulamaz sildirmek için yazık.
3 gün kadar çaylak kalacak user..
Burdan nilaya da selam ediyo.. Bildiğin kayıyo nilay bu sana..
Nilayı ben tanımıyom.
Burdan nilaya da selam ediyo.. Bildiğin kayıyo nilay bu sana..
Nilayı ben tanımıyom.
Ben bunu anlamıyorum yav, kıza foto gönderir kız paylaştı diye onu çaylak ettirir. Mesaj atmasın diye engellerim entrylerime bakıp çaylak ettirecek cümleler arar. Ben alırım çaylaklık 7 gün, the viper ise özelden küfreder alır çaylaklık 3 gün. işte biz de buna adalet diyoruz(!) tanım:sözlüğün tatlı belası, kızların aşkısı yazar, çok seviyoruz çok(!).
sözlükteki kardeşlerine selam yollayan abazan. yolun açık olsun.
Bu yazarın selametle leri meşhurdur. Asıldığı ama kendisine yüz vermeyen kızlara ya da kendinden üstün, her şeyi çözen, çekemediği kızlara selametle diyip mesajda engellediği çok görülmüştür. Gitmez bence gitse de fake iyle döner.
sözlükten gitmesi en çok da beni üzecek olan yazar.
görsel
görsel
organik orospu çocuğu lafını beğendiğim yazar. helal olsun. güle güle.
gidiyomuş, ergenliğini de tamamlamıştı oysa ki en tatlı halini bizden esirgeyecekmiş. bilmeni isterim asuregibisurat ve ben üzüm üzüm üzülüyoruz gitme.
Sözlüğe ve sözlükte yazılanlara bu kadar takıp kasmaması gereken yazar. Boş ver dostum insanların ağzının kirası yok ki verip susturasın, eğlen gül kafanı dinle.
gideceği söylenen şey. gitmeyeceğine bahse girerim, hem de götüm üzerine. o gitsin ben götümü kesmeye razıyım, hakkında değerli yazarlardan sağlam istihbaratlar topladım *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar