/20
2 gün içinde ordumuza asteğmen olarak katılacak yazar... olum seni orduya alan devletin amk zamqiiii ahahaha.
nerelerde olduğunu merak ettiğim yazar. ne güzel takılıyorduk biz nerelere gittin.
edit: askere gitmiş ya la!
Askere giden yazar.
Özlenen yazar.ühü.
aramasin gozler.. o şimdi asker...
vatan sana kızlar bize emanet raad ol. asdgalsd.
anaa bu askere mi gitmiş lan.

olm, orda kadın subay filan olursa, yazılmaya kalkarsan vay haline, bitmez o şafak bitmez. ya da ne bileyim albayın kızı filan varsa burdakilere benzemez öttürürler adamı.

ben en çok er ve erbaşlara yazılmandan korkuyorum allah muhafaza...
En az 3 posta beklenen yazar.
Askere gitmeden önce astek olacağım diyordu askere gitti albay postası oldum diyor kesin tuvalet temizletiyorlar buna. Başka işe yaramaz.
Askerde albayın kızına yazar, karşılık bulamayınca da kızın hakkında dedikodu yapar bu abazan.

Aynı eski sözlük günlerindeki gibi.
ben de diyorum neden sesi çıkmıyor. neden sözlük kızları illallah etti yeter be birader diye nick altı girilmiyor. askerdeymiş. hayırlı tezkereler vaypır. sözlük sensiz hareketsiz, aksiyonsuz.
(bkz: randy orton)
Şapın islemedigi yazar. Ülke kime emanet insan hayret ediyor.
şimdi bu askerden gelince kızlara şu şekilde sarar; siz rahat rahat uyurken ben sizi koruyordum o yüzden bana selam vereceksin. adını söyleyeceksin. gerekirse numaranı da vereceksin. *

über bir yazar.
(#24351431) askerde karisizliktan beyni sulanmis yazar. * geldiginde kariya götüreceğim. *
nerelerde olduğu merak edilen yazar. hala mı asker?
Gelir gelmez mod Abilerine ağlamaya başlamış yazar. Tamam lan abazan değilsin tamam lan değilsin kızlar bu yazar abazan değil. * bu söylerken çarpıldım. *
(#24649561) *

kıskanmaması gereken yazar.

çalış seninde olur olum ne baba parası bileğimle aldım ben arabamı bileğimle ! *

not: ahahahahahha kiralık demiş arabama fakir seni. *
ilginçtir; sigarası içkisi yokmuş, hem de sahiplenici bir kişi. Kızlar ne güne duruyorsunuz? Alın size Sadık adam. Sadıklığı doğruysa gayet iyi.
Dest i izdivaç a çıkan yazar.
Kendisiyle ilgilenen varsa çaylar benden.
kendini komik sanıyo.
Batman'de ki Bane'i Bane yapan titan ilacinin ilk hali. Viper-venom-titan diye gelisir. Ayni zamanda bir yazar.
Viper dota 2 de zehir ufleyen güçlü range bir herodur.
Şapşik ya.
(img:#708719)

nickaltıma koyduğu capsleri şimdi farkettiğim ve kendisine sözlükteki ününden dolayı şu capsi hediye etmek istediğim yazardır.
© copyright 2005 - 2026