bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan28
- pandela 319
- velvet48
- brokoli3
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- kürt hareketinin devşirme olması15
- bir ilişkiyi kim yönetir12
- sikişirken hüzünlenmek3
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek3
- elektriği ödeyen adam8
- ciguli kral16
- amedspor12
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- aleyna tilki3
- mony tontana11
- paraguay milli futbol takımı5
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- memduh bashgan9
- m r e r e c t o4
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- taksim delisi cenk4
- scary movie 63
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- 2026 dünya kupası33
- yürüyüş flörtü9
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- bik bik kaç yaşında10
- ahtapot yemek9
- iki ayyaş5
- yunanistan milli futbol takımı5
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- sözlükte kavga olacak hissi5
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- evde kalmış kız kurusu7
- deniz göktaş34
- fondöten sürmek2
- kanada8
- fas7
- murat abi gf2
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- samsung2
- denizde karı kız kesen erkek3
- futbol28
- sikmek icin entry ni beğendi6
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
2011 yapımı , gerçek bir olayı konu edinen film.
--spoiler--
2007 yılında Sydney New Soth Wales hükümeti aniden St. James gar altındaki terkedilmiş metro tünel kullanım planından vazgeçmişti.bunun nedenini araştıran 4 kişiden oluşan gazeteci grubu çok enteresan bilgilere ulaşmışlardır. tünelde gizlice kalan evsizlerin ya da macera aramak için giren gençlerin esrarengiz bir biçimde kaybolması gibi. neler olup bittiğini anlamak için tünele girmekten başka çareleri kalmayan gazeteciler neler olduğunu acı tecrübelerle öğreneceklerdir.
--spoiler--
filmi asıl ekileyici yapan filmin başında verilen bilgi. film gerçek bir olaydan esinlenilmiş ve bu olaya bulaşan kişiler kesinlikle röpörtaj vermeyi reddetmişler ve bu olayın üstü kapanmış.
bu olayın gerçek kahramanları ise:
(bkz: peter ferguson)
(bkz: natasha warner)
(bkz: steve miller)
ve
(bkz: jim tangles williams)
izlenmeye değer.
--spoiler--
2007 yılında Sydney New Soth Wales hükümeti aniden St. James gar altındaki terkedilmiş metro tünel kullanım planından vazgeçmişti.bunun nedenini araştıran 4 kişiden oluşan gazeteci grubu çok enteresan bilgilere ulaşmışlardır. tünelde gizlice kalan evsizlerin ya da macera aramak için giren gençlerin esrarengiz bir biçimde kaybolması gibi. neler olup bittiğini anlamak için tünele girmekten başka çareleri kalmayan gazeteciler neler olduğunu acı tecrübelerle öğreneceklerdir.
--spoiler--
filmi asıl ekileyici yapan filmin başında verilen bilgi. film gerçek bir olaydan esinlenilmiş ve bu olaya bulaşan kişiler kesinlikle röpörtaj vermeyi reddetmişler ve bu olayın üstü kapanmış.
bu olayın gerçek kahramanları ise:
(bkz: peter ferguson)
(bkz: natasha warner)
(bkz: steve miller)
ve
(bkz: jim tangles williams)
izlenmeye değer.
el kamerasıyla çekilmiş, found footage olayı korku-gerilim filmi. rec'i beğendiyseniz kaçırmayın.
paranormal activity veya rec mi dediniz? bir de bu filmi izleyin. bu filmi izlerken bir ara öyle bir noktaya geldim ki tuvalete gitmek için evin tüm ışıklarını açık bıraktım. izleyen ne demek istediğimi anlayacaktır. uzun zamandır izlediğim en iyi korku filmiydi bu.
ben ki deli gibi korku filmi arar, izler, yine de istediğimi bulamazdım, ta ki bilgisayara format atıp torrent'i yeniden yükleyene dek. torrent kullanan bilir; torrent'i bilgisayara ilk yüklediğinizde kendi kendine bir şeyler yükler. genelde yüklediği şeyler saçma sapandır ama bir amacı olduğunu düşünür ve silmezsiniz. bu sefer öyle olmadı benim için. indirdiği şey bu film çıktı ve onun sayesinde izledim bunu.
ben ki deli gibi korku filmi arar, izler, yine de istediğimi bulamazdım, ta ki bilgisayara format atıp torrent'i yeniden yükleyene dek. torrent kullanan bilir; torrent'i bilgisayara ilk yüklediğinizde kendi kendine bir şeyler yükler. genelde yüklediği şeyler saçma sapandır ama bir amacı olduğunu düşünür ve silmezsiniz. bu sefer öyle olmadı benim için. indirdiği şey bu film çıktı ve onun sayesinde izledim bunu.
siktiri boktan kamera hileleriyle adam korkutmaya çalışan film.. la bundan korkan, karanlıktan korkan, tuvaletin kapısını açık bırakmadan sıçamayan tipler bence.. komedi filmi gibiydi ama izlenir yani..
gerçek olaylardan oluştuğu için korkutmuştur.
olayla ilgisi bulunanların hiçbiri röportaj vermemiştir.
olayla ilgisi bulunanların hiçbiri röportaj vermemiştir.
ilk entrysini okuyunca woooaeww izlemeliyim diye merak ettiren filmdir.
başarılı bir korku filmi. gerilmek istiyorsanız izleyin.
ingiliz - fransız versiyonunda karakterlerin daha iyi vurgulandığı yapım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar