bugün
- velvet55
- dolar isterse 100 olsun5
- yazarların favori giyim markası14
- migros'a sorulacak tek soru24
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- osuruktan şiirler61
- 2026 ekonomik krizi17
- sözlüğün en harbi kızı8
- insan olmaya ceyrek kala15
- israile atom bombası atmak8
- sözlüğün en harbi erkeği7
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- aleksey batrakov28
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- hayattaki en değerli şeyler8
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- friedrich hegel la bi cay icek12
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- victor osimhen20
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- spor ayakkabı5
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- evde soğuk kahve yapımı7
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- tostumu yaptım11
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- alparslan kuytul15
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- g i l d e d l i l y16
- hurdacıya gidiyorum7
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- michel foucault3
- bilinçaltı algılama6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması9
2016 da başlayacak olan ve hugh laurie'nin house md'den sonra oynayacağı dizidir.
ilk bölümü görücüye çıkan dizi.
benim gibi hugh laurie hayranı iseniz ve bu adama yer alacağı işler konusunda her türlü güveniyorsanız pas geçmemeniz gereken dizidir. ilk bölüm eski siyah beyaz amerikan filmlerindeki gibi aşk sahneleri olmasa daha iyi olurmuş sanki ama yine de onun da cool bir hava verdiğini eklemeden geçemeyeceğim. tek sezon, 6 bölüm. diyelim ki kötü, sırf hugh laurie için bile çekilir o 6 saat.
tom hiddleston ve hugh laurie'nin başrollerini paylaştığı 30 milyon dolarlık bbc dizisi.
4.bölümü istanbulda geçmektedir. her sahnede cami görünürken ezan okunması ilginç geldi. house arap mimarisinin izlerini taşıyan bir otele giriş yaparken bedia isimli dansözü unutamadığını anlatıyordu.
adamların gözünde 2016 yılı itibariyle arap ülkesiyiz. eser 1993 yılında yazılsa da dizide olaylar 2015-2016 da geçiyor.
adamların gözünde 2016 yılı itibariyle arap ülkesiyiz. eser 1993 yılında yazılsa da dizide olaylar 2015-2016 da geçiyor.
ilk dört bölümünü izledim ve gayet güzeldi. fakat 4. bölüm istanbul da geçiyor. tam bir hayal kırıklığı diyorum. istanbul yazısı çıkıyor ve arap müziği çalmaya başlıyor kendinizi sanki Arabistan da bir şehirde hissediyorsunuz. ve sahneler istanbul da çekilmemiş arabaların plakalarindan belli.
ARKADAS FORUM MORUM YOKMU ISTANBUL ARAP SEHRI DEGIL VEYA BIZ ARAP DEGILIZ DIYE BISELER YAPALIM HER DIZIDE ARAP ZANNEDIYORLAR BIZI. VIKIPEDIAYI ACIN IBNELER BARE.
Ortadoğunun üzerinde neler döndüğünü, silah kaçakçılığı ve paranın ne kadar güçlü olabileceğini anlatan dizi.
Baştan sona klişe olan mini dizi. Kaliteli kadrosu ve yüksek bütçesi olmasa pek bir numarası yok. Pine ve jed aşkı, ölen arap kızın intikamını almak falan hiç inandırıcı değil. Sıkmayan, ama etkileyici olmaktan uzak ortalama bir mini dizi.
2016 nin ortasinda yayinlanan bbc yapımı mini dizi. istanbul'u gösterdiği her sahnede istisnasız ezan okunmasi da ayrica garip bi olay. Sanarsin 35 vakit ezan okunuyor.
Olaylara oryantalist yaklaşan bit yapım. Kitabını bilmiyorum ama dizide istanbul ortadoğu şehri olarak sunuluyor.
john le carre romanından uyarlanan 6 bölümlük dizi. the americans kadar gerçeklere dayanmasa da güzel ve izlenir.
Gündemdeki Haberler