bugün
- tai lung37
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler16
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı10
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- keçiboynuzu5
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- deizm4
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- anın görüntüsü23
- melih gökçek14
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri2
- sürekli kötü konularla meşgul olmak2
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- rahat yaşamak2
- kiliselerde onbinlerce kız çocuğuna tecavüz2
- şarap4
- allah her zaman iyi kullarının yanındadır2
- kürdüm2
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- salata ile başlanan gün7
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- kabak çekirdeği3
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- türkiye19
- sarapci koala55
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- un certain regard ile gece yolculuğu2
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- vurdurma vur yüreğim vur3
- türkiye de sosyal piyasa olmalı2
- ölümden korkmamak6
- s'i l v'e r m'i s t29
- iremga6
- özgür özel10
- mazotun litresi 90 lira13
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı10
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
Basrollerini richard gere , laura linney , will patton 'un paylastigi bir gerilim filmi.
Gelecekteki felaketleri insanlara söyleyen güve adam 'i anlatir film bize.
Gelecekteki felaketleri insanlara söyleyen güve adam 'i anlatir film bize.
konu olarak ilginç olsa da oldukça düşük tempolu, sıkıcı bir film.
Gerçeklerden uyarlanmış olması filmi daha da ilgi çekici yapıyor. Enteresan tarafı internette arattığınız zaman hala Güve Adam ile ilgili bilgilere ulaşabilmeniz. islam dini açısından bakıldığında tam manası ile birebir tutmasada bazı yönleri Hızır ile benzerlikler göstermekte.
enteresan bir konuyu işleyen saçma bir senaryo ve kurgu ikilisi ile vasatın altında oyunculuk sunan 2002 yapımı film. birkaç yerde iyi film gibi yorumları görünce izlemeye karar verdim ancak emin olun izlemezseniz hiç bir şey kaybetmezsiniz. Hatta arttırıyorum ve x-files'ın herhangi bir bölümünü izlerseniz daha fazla keyif alabilirsiniz.
şimdi ağır spoiler vericem.
--spoiler--
köprünün yıkılma sahnesi dışında pek bir şey sunmuyor. senaryoda aşırı saçmalnmış. kehanetlerde bulunan varlık yarım saat kadar telefonda insanlarla muhabbet ediyor ama köprünün yıkılacağını söylemiyor. bu gizemi çözmeyi göründüğü (!) insanlardan bekliyor. amacın ne uzaylı mısın, ruhani varlık mısın amca?
--spoiler--
şimdi ağır spoiler vericem.
--spoiler--
köprünün yıkılma sahnesi dışında pek bir şey sunmuyor. senaryoda aşırı saçmalnmış. kehanetlerde bulunan varlık yarım saat kadar telefonda insanlarla muhabbet ediyor ama köprünün yıkılacağını söylemiyor. bu gizemi çözmeyi göründüğü (!) insanlardan bekliyor. amacın ne uzaylı mısın, ruhani varlık mısın amca?
--spoiler--
film boyunca geril geril gerildim. yer yer de sıkıldığım oldu. hep bir şey olacak dedim. sonda pek bir şey karşılamadı. bu muydu dedim. ama bu film tamamen kurgu filmi değil. gerçek bir olaydan alınmış kurgulanmış bir film. o yüzden sonunun öyle olması kabul edilebilir.
filmde bazen düşündüm. karısı öldüğü için travma yaşadı onu hala ölmek istemediğine inandığı için o ruhani varlığa büründü aklında diye mi. ve eski karısı hep ona her şeyi mahvettiğim için özür dilerim diyordu. yaşadığı olaylar gerçekten gerek iş gerek özel hayatını mahvediyordu. öyle ki vali karşısında bile küçük düşmüştü. başroldeki kişi bilmek istiyordu ama bir kehanetçiye gitti. o ona "bilince ne olacak" dedi.
bu söz karşısında artık bu konu hakkında araştırmayı bıraktı ama sonra işte bu ruhani varlık ve yaşadığı şeyler sayesinde hayatı kurtuldu. hem artık bu deneyimini biriyle paylaştı ve ona da inandırmış oldu.
filmde bazen düşündüm. karısı öldüğü için travma yaşadı onu hala ölmek istemediğine inandığı için o ruhani varlığa büründü aklında diye mi. ve eski karısı hep ona her şeyi mahvettiğim için özür dilerim diyordu. yaşadığı olaylar gerçekten gerek iş gerek özel hayatını mahvediyordu. öyle ki vali karşısında bile küçük düşmüştü. başroldeki kişi bilmek istiyordu ama bir kehanetçiye gitti. o ona "bilince ne olacak" dedi.
bu söz karşısında artık bu konu hakkında araştırmayı bıraktı ama sonra işte bu ruhani varlık ve yaşadığı şeyler sayesinde hayatı kurtuldu. hem artık bu deneyimini biriyle paylaştı ve ona da inandırmış oldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar