bugün
- osuruktan şiirler40
- kanal ayarlama 1500 lira11
- devletin temeli adalettir9
- adana kebap5
- sözlükten soğuma nedenleri17
- oyları bölmeyin diyen tipler nerde6
- karınızın mini giymesine izin verir misiniz6
- velvet'in aylık geliri6
- ben geldim kerkenezler18
- yeni anayasa4
- arkadaşlar benden el mankeni olur mu4
- sözlüğün en sevilmeyen yazarları9
- karanlık bir yolda arabanın bozulması2
- küçük sürprizler yapmak5
- mini elbise4
- buluşulan sözlük beyinin 16 yaşında çıkması6
- claudian clouds22
- şeytanın insanlardan ders alması4
- insan klonlama2
- iyi parti17
- bir daha doğmayacak olmak4
- modern insanın mutlu olma ihtimali4
- yapay zekaya entry yazdıran yazar7
- kısır9
- beyaz tenli gotik kız3
- ölüp hayalet olarak geri gelmek4
- simko315
- yazarların özel mesaj sayıları5
- sevgiliye sorulan ilginç sorular6
- 777 diyen erkolar8
- gerdek gecesinde sevişmek zorunda mıyız3
- mini etek karşıtı seküler2
- ikizler burcu erkeği akrep kadını ilişkisi10
- türbanı yasaklayan mallar2
- müsavat dervişoğlu vs meral akşener3
- çocukluğun son günü3
- mısırın türkiyeden güvenli olduğu iddası2
- akrep burcu kini8
- normal taklidi yapmak4
- bir gün uludağda kapanacak3
- alttaki yazara motto ver16
- gollumun gözü yüzükte6
- uludağ sözlükte yazma hevesini kaybetmek3
- maddesel gerçekliği manipüle edebilen zihin4
- hiç geçmeyen huzursuzluk hissi4
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü10
- çerçeve yasa35
- saçını pembeye boyayan erkek6
- cem yılmaz'dan daha komik olmak2
- tai lung4
başrolunde micheal keaton'in oynadığı filmdir. mcdonals'ın kuruluşunu ve nasıl dünyaya yayıldığını anlatıyor. meğer ne dolaplar dönmüş.
michael keaton başta olmak üzere nick offerman,john carroll lynch de iyi oynamışlar. konusu mcdonlads ın oluşumu ve ardında dönen olaylar ve bir adamın hırsı uğruna yaptıkları şeyler. tam bir biyografi tarzında değil ama hoş bir film.
Bu filmi izledikten sonra bu adam bize at eti de yedirir eşek eti de dediğim filmdir.
Kısaca güzel sıkmayan bir biografi filmidir.
Sanırım bize hırsın vazgeçmemenin büyük başarılar elde edeceğini anlatmaya çalışıyor film.
Ama malesef gerçek şu ki hırsızlığın aç gözlülüğün ve dolandırıcılığın kötülüğün her zaman kazandığını anlatan filmdir. Hayat gibi.
Kısaca güzel sıkmayan bir biografi filmidir.
Sanırım bize hırsın vazgeçmemenin büyük başarılar elde edeceğini anlatmaya çalışıyor film.
Ama malesef gerçek şu ki hırsızlığın aç gözlülüğün ve dolandırıcılığın kötülüğün her zaman kazandığını anlatan filmdir. Hayat gibi.
mcdonald's nasıl fast-food zinciri olup günümüze gelişini anlatan bir biyografik film.
filmin başrolünde batman ve birdman gibi filmlerden de tanıdığımız michael keaton oynuyor.
aşırı bir ön yargıyla filmin başına oturdum fakat bir gram sıkılmadım. boş vakitlerinizi değerlendirip ray kroc'tan orospu çocukluğuna giriş 101 isimli dersi alabilirsiniz film boyunca. *
--spoiler--
adam gariban mcdonald kardeşlerin bütün hakkının, hukukunun, emeğinin ırzına geçti attı ya la. parayı gördü karısını aldattı falan...
--spoiler--
filmin başrolünde batman ve birdman gibi filmlerden de tanıdığımız michael keaton oynuyor.
aşırı bir ön yargıyla filmin başına oturdum fakat bir gram sıkılmadım. boş vakitlerinizi değerlendirip ray kroc'tan orospu çocukluğuna giriş 101 isimli dersi alabilirsiniz film boyunca. *
--spoiler--
adam gariban mcdonald kardeşlerin bütün hakkının, hukukunun, emeğinin ırzına geçti attı ya la. parayı gördü karısını aldattı falan...
--spoiler--
bir amaç(daha çok para) uğruna her şeyi mübah olduğunu savunan ve bu kafayla ilerleyen ray kroc'un; ilkeli, programlı, insancıl, tatminkar mcdonald kardeşlerin hayat hikayelerini anlatan güzel film/biyografi.
mc donald's dediğimiz firmanın ne durumdan nerelere geldiğini anlatan bir film.
spoiler vermeden açıklarsak steve jobs, zükerberk ve bu abimiz zengin olabilmek için nasıl karakterde olduğumuzu göstermişlerdir.
izlenilesi film. hayatına yatırımcı olarak devam etmeyi planlayan gençlerin izlemesi gerekir.
spoiler vermeden açıklarsak steve jobs, zükerberk ve bu abimiz zengin olabilmek için nasıl karakterde olduğumuzu göstermişlerdir.
izlenilesi film. hayatına yatırımcı olarak devam etmeyi planlayan gençlerin izlemesi gerekir.
Az önce izledim.
Spoiler içerir
mcdonald kardeşlerin hakkını yiyen bir kararlı bir pustun filmidir. Firmayı almak için elinden geleni yaptı ama bunu yaparken hiç de etik davranmadı.
Zaten pek sevmezdim mcdonald'ı ama bundan sonra mecbur kalmadıkça gitmem.
Spoiler içerir
mcdonald kardeşlerin hakkını yiyen bir kararlı bir pustun filmidir. Firmayı almak için elinden geleni yaptı ama bunu yaparken hiç de etik davranmadı.
Zaten pek sevmezdim mcdonald'ı ama bundan sonra mecbur kalmadıkça gitmem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar