bugün
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- adana dürüm vs adana porsiyon4
- uyudun mu11
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- şeffaf ayakkabı9
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- queen ravenna ve cinleri14
- sinek as6
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- aşk7
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı7
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- özgüven4
- tavuğun neden kanatları var11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- insanı yoran duygular6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- s'i l v'e r m'i s t35
- spora başladım4
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- patso3
- uludağ sözlük size ne kattı27
- ey insan6
- sözlüğün en masum yazarları18
- taliban7
- gocu34
- pandela 310
- kız düşürmenin kısa yolu19
- gebze yi gebze yapan şeyler3
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- izmir yanıyor5
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- queen ravennadan mesaj var11
- at eti yemek3
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- kaşarlı sucuklu menemen8
- kulaklık6
- uludağ sözlük deli istilası4
- sonbahar depresyonu4
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı11
muse'un eylül 2012'de çıkacak olan altıncı stüdyo albümünün ismidir efendim. muse yine sevenlerinin aklını oynatacak bir albüm yapmış gibi görünüyor.
albümün trailer'ına şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=IqFZGnfMLMw&feature=youtu.be
albümün trailer'ına şuradan ulaşabilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=IqFZGnfMLMw&feature=youtu.be
merakla beklenen albümdür. zira ilk teaser yayınlandı. protest bir albüm olabilir. içinde uprising, assassin tarzı şarkılar bekliyorum işin açıkçası. çıkış tarihi 17 eylül olarak açıklanmış.
şu anda biraz bakma fırsatı bulduğum albüm;
panic station ve supremacy favorilerim, tabi daha çok dinlemek lazım. ama beklediğim gibi elektronik ve pop öğelerini sıkça kullanmışlar.
panic station ve supremacy favorilerim, tabi daha çok dinlemek lazım. ama beklediğim gibi elektronik ve pop öğelerini sıkça kullanmışlar.
Ya şarkılarda bir yetersizlik var. Garip olmuş bu albüm. Sonradan alışırım umarım. Şuanki favorilerim fallow me ve save me.
Edit:
sonradan alıştım. sürekli dinliyorum. bence. albüm çok kaliteli. Kimi andırırsa andırsın işini güzel yapıyor mu bu grup ? yapıyor. istediği kadar çizgisini değiştirebilir. her halleriyle iyiler.
Edit:
sonradan alıştım. sürekli dinliyorum. bence. albüm çok kaliteli. Kimi andırırsa andırsın işini güzel yapıyor mu bu grup ? yapıyor. istediği kadar çizgisini değiştirebilir. her halleriyle iyiler.
muse'un tarzınının biraz dışında olan yeni albümüdür.bu arada kulaklarımızın pasını silmeye fazlasıyla yetmiştir.
supremacy, survival parçalarını ve dubstep stayla sevmememe rağmen Unsustainable parçasını ayıla bayıla dinlediğim, eylül 2012 çıkışlı muse albümü.
muse un yeni albümü. çok çok beğendim ve en kısa zamanda gidip alıcağım.
adını termodinamiğin ikinci kanunundan almasına bayıldığım albüm. isolated system, madness, animals gibi çok çok güzel şarkılar bulundurmasına rağmen, muse tarzını bence yansıtamamıştır. amerika'ya hitap etme amaçları müzik yapmanın önüne geçmiştir. ama kesinlikle güzel bir albümdür, kimsenin kalitesiz demeye hakkı yoktur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar