bugün

Mehmet Ali aydınlar karşısına çıkacak deli cesaretine sahip biri kadın olmak üzere 5 kişi. (bkz: Safiye aydoğan), (bkz: gökhan erkek), (bkz: salih tuğsan okyar), (bkz: ihsan atun), (bkz: nedim delibaş)
Mehmet Ali Aydınların istifasından sonra yapılacak tff genel kurulunda başkan olmak için yarışacak isimlerdir. Belli başları; (bkz: yıldırım demirören) (bkz: kürşad tüzmen) (bkz: ibrahim ethem hacıosmanoğlu) (bkz: erdal alkış). Toplam 21 kişilerdir. (bkz: ışığı gören geliyor amk)
toplam 21 kişi. 4 veya 5 tanesi hariç 30 yıldır futbolu takip eden biri olarak isimlerini ilk defa duyduğum adamlar var.
bir türlü tüm listeyi bulamadığım adaylıklardır. nerde yazıyor lan bu? ayrıca yıldırım demirören'in de ismi bu adaylar arasındadır ki; akıllara zarardır.
"başkan seçeceğiz dediler, geldik" gibi ilginç bir durum var an itibariyle. 21 aday nedir yahu... bu dönemde kimse başka olmak istemez derken 21 aday çıktı.
Aşağıdaki isimlerden oluşmaktaymış;

1- Ahmet Ata Aksu 2- Erdal Alkış 3- Kerem Mahmut Canlı 4- Erdal Çilek

5- Yıldırım Demirören 6- Yılmaz Göbel 7- Nedim Güneş 8- Dr.Bülent Gürkut

9- ibrahim Ethem Hacıosmanoğlu 10- Necati Harman 11- Tekin Işıklıgil

12- Mehmet Kara 13- Semi Kopuz 14- Zafer Murat Mermer 15- Ayhan Sağaltıcı

16- Ümit Sarıkaya 17- Mehmet Selçuk 18- Kürşad Tüzmen19- Adil Yazıcıoğlu

20- Zeki Yürekli 21- Hasan Zinni.
© copyright 2005 - 2026