bugün
- yasin kol'un gözaltına alınması5
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi2
- silah bırakan pkklı kızlara ne olacak5
- fon mağduruyum da mağdurum diye zırlamak4
- göz kanlanması7
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak12
- gece kapıya dayanan 12 cin 8 ifrit 17 zombi8
- hürmüz boğazı nda petrol tankerine saldırı3
- uludede'nin cenaze eventi9
- düz dünyacıların epeydir başlık açmaması4
- recep tahrik erdoğan4
- akşam akşam kahveye davet eden seksi komşu kızı8
- hayata aniden giren ve yaralara iyi gelen kadın2
- 3 kere üst üste 31 çekmek11
- bacakları yukarı kaldırarak oturmak12
- bugün doğum günü olan yazarlar3
- napolyon vs atatürk2
- azrail'in hergün her insana 366 kere bakması9
- çirkinsin mesajına verilebilecek cevaplar11
- özel bir şey konuşuyoruz git diyen arkadaş7
- pick me girl6
- yunan adalarına gitmek20
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı20
- öyle bir sevişmek ki alev çıkartıp yatağı yakmak4
- dinci ahlaksızlığı19
- fatma betül sayan kaya64
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye43
- uludede'yi karıya götürmek7
- gece eve atılan kızın ayaklarının ters çıkması7
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- en kısa sürede göbek eritme teknikleri7
- ekmeğe çikolata sürmek7
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek7
- gece uyurken bacağa kramp girmesi6
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- yunan aşığı tip15
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- fiziği güzel sözlük kızları47
- ciğer yiyen midesizler10
- gecenin köründe aniden gelen türklük atakları6
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- mini şortla kapıya gelen hanım komşu6
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- eyeliner çekme yöntemleri7
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- sözlük yazarlarının ruh hali14
- ciğer vs kokoreç8
- yaygın olmayan bir isme sahip olmak5
- sürekli özür dileyen insan5
inanılmaz bir hızla yayılmaktadır ayrıca. bunu ilk yapan kişi yada kişiler bir müddet bok atıldıktan sonra sevilmeye başlanmış akabinde de büyük hayran kitleleri oluşturmuşlardır. zamanla insanlar takip etmeye, dikkatle izlemeye başlamışlardır. artık yaptıkları şey ''baaane la ne yediğinden anuhagoyun'' olmaktan çıkmış ve ''lan o gül kurusu tişörtte ne yakışmış yavşağa'' ya evrilmiştir. hayranlık oluşmaya başlamıştır.
bütün bunlar olurken bunların yanısıra birde kıskanç bir kitle palazlanmaktadır inceden inceden. ''bende koyarım'' (resim) la benim neyim eksik diyerekten bir kaç atak gözlenmiştir. zombi filmlerindeki bi tane yavşak zombinin bütün şehri et yiyen ölü şeysine dönüştürdüğü gibi hızla yayılmıştır. bu eylem artık kopyacılık, kıskançlık yada özenti olmaktan çıkmış bildiğin virüs ''vayrüs'' e dönüşmüştür. bende koyiyim, ne olacaklan bi foto da ben sallayım, o sürtük pelin utanmıyo da ben niye utanıyorum ayol bende koyucam (resim) diyerekten herkes deli gibi yediği, içtiği, sıçtığı ne varsa alayını resmetmeye ve o anı ölümsüzleştirmeye başlamıştır.
ben bu forumda pardon ''bu sözlükte'' anın görüntüsü başlığına, tuvalette klozette otururken siyah donu ve mavi terliğini kadraja almak suretiyle ''alın bunu siz istediniz, siz kaşındınız amk'' dermişçesine resmini koyan adam gördüm arkadaşlar. göğüs çatalından tutunda göt çatalına kadar bilumum avret yerleri artık elimiz, gözümüz, kulağımızmış gibi gösterilmektedir. tavuk götünden hallice olan büzülmüş dudaklarla dolu sosyal sevişme pardon ''paylaşım'' siteleri vardır. bu akım ilk ecnebi milletlerden çıkmış olup türkiyemizide maalesef ağına düşürmüş durumdadır. geçmiş olsun.
bütün bunlar olurken bunların yanısıra birde kıskanç bir kitle palazlanmaktadır inceden inceden. ''bende koyarım'' (resim) la benim neyim eksik diyerekten bir kaç atak gözlenmiştir. zombi filmlerindeki bi tane yavşak zombinin bütün şehri et yiyen ölü şeysine dönüştürdüğü gibi hızla yayılmıştır. bu eylem artık kopyacılık, kıskançlık yada özenti olmaktan çıkmış bildiğin virüs ''vayrüs'' e dönüşmüştür. bende koyiyim, ne olacaklan bi foto da ben sallayım, o sürtük pelin utanmıyo da ben niye utanıyorum ayol bende koyucam (resim) diyerekten herkes deli gibi yediği, içtiği, sıçtığı ne varsa alayını resmetmeye ve o anı ölümsüzleştirmeye başlamıştır.
ben bu forumda pardon ''bu sözlükte'' anın görüntüsü başlığına, tuvalette klozette otururken siyah donu ve mavi terliğini kadraja almak suretiyle ''alın bunu siz istediniz, siz kaşındınız amk'' dermişçesine resmini koyan adam gördüm arkadaşlar. göğüs çatalından tutunda göt çatalına kadar bilumum avret yerleri artık elimiz, gözümüz, kulağımızmış gibi gösterilmektedir. tavuk götünden hallice olan büzülmüş dudaklarla dolu sosyal sevişme pardon ''paylaşım'' siteleri vardır. bu akım ilk ecnebi milletlerden çıkmış olup türkiyemizide maalesef ağına düşürmüş durumdadır. geçmiş olsun.
efendim gun gecmiyor ki 60 yasindaki ihtiyarlar gibi surekli bir toplumu elestirme cabasinda olan tipler cikmasin.
buyuk ihtimal evde tikilip kalmis, insan icine cikmayan asosyal tiplersiniz.
aslinda ilgi gormek istiyorsunuz (zaten kim ilgi gormek istemez aq ?) ama bunun icin gereken arkadas cevreniz yok.
careyi sozluk gibi ortamlarda sosyal medya kullanan kisilere saldirmakta buluyorsunuz.
yazik yani bu kadar acinasi olmayin.
buyuk ihtimal evde tikilip kalmis, insan icine cikmayan asosyal tiplersiniz.
aslinda ilgi gormek istiyorsunuz (zaten kim ilgi gormek istemez aq ?) ama bunun icin gereken arkadas cevreniz yok.
careyi sozluk gibi ortamlarda sosyal medya kullanan kisilere saldirmakta buluyorsunuz.
yazik yani bu kadar acinasi olmayin.
Ve bunun en önemli argumanı; yapmazsan asosyal eziksin. Bunu dedinmi olay bitti. En yapmam diyen adam bile bu silaha yenik düşer. Sadece en herşeyin farkında olanlar bu durumu şeyine takmaz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar