bugün

Değme, dokunma, dokunuş.
2 yıl önce Kadıköy'de kurulan ve aralık ayı itibariylede ''Hayata Dokun'' adlı albümleri ile çıkış yapmayı planlayan müzik grubu.
(bkz: gruptemas)
ingmar bergman' ın tanınmış filmlerindendir.
(bkz: Samet) kelimesinin tersten okunuşudur.
yeni solistleriyle gümbür gümbür ilerleyen bir türk rock grubu.
engin eryıldız'ın ilk romanı. gerilim tipinde bir roman olup, hikaye antalya'da geçmekte.
1987 yapımı Temel Gürsu imzalı türk filmi. Filmin oyuncu kadrosunda ise Harika Avcı, Engin Koç, Ekrem Bora, Şelale Demir, Turgut Özatay, Erdal Tosun, Erol Tezeren bulunmaktadır.
gölgeler ve sessizlik şarkısı beni benden alıyor fakat bir dizi de yayınlanmış sanırım, bütün ergenler basmış durumda...
Bir kasabada genç bir kadına tecavüz edilir. istanbul’a gelen genç kadın, ünlü bir işadamının kaptanı ile tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Ünlü işadamı kaptanı kız kardeşiyle evlendirmek istemektedir. Genç kadın ünlü bir foto model olur.

https://www.youtube.com/watch?v=TRpc-uyyuIg
bu filmde erdal tosun erol karakterini canlandırmıştır. saygılarımla.
tabi ki aşırı kıymetli bi şey ama biraz sorunlu oldugum konu. cok fazla gecmişte taciz olayı yasadıgım icin kimse cok yakınıma gelmesin isterim. kadınlar el kol yapınca bile irrite oluyorum.
ama aşık olunca, hele ki adam biraz hassas davranırsa opmeden sevişmeden sırnasmadan duramam;) sadece hayatımdaki adama özel;)

tabi ki iki kuşu ayrı kafeslere koyup birbirlerine hasretle ötüp durmalarını saglamak saglıklı degil. o kusların kavusup temas etmesi de lazım. boyle cok daha anlamlı.

ama normal seyreden bir hayatım yok benim. normal seyretmiyor. o yuzden cok korkuyorum erkeklerden ben. ve bu sebeple bir erkegin kabugumu kırması cok zordur benim. naz yapmak ya da zor kadını oynamak degil. guvenmemi saglayabilmek hassasiyet, özen ve zaman istiyor.
okuyamayanlar için özet: diyo şeytan üstüne atla da sal kuşu hanesine...
© copyright 2005 - 2026