bugün
- gocu16
- bu koyden olsam ne olacak14
- çaylak yapın beni11
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı16
- rahatsız ettiğim herkesten özür dilerim9
- sarapci koala77
- ama ben bipolarım10
- enayimiknatisii4
- sözlüğü nezih bir ortama çevirmek4
- safiyenin kocası faik5
- dinlerin yalan olması13
- aylık 777 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- sözlükte artı eksi dengesinin normal olmaması3
- bkono5
- herkesin birbiriyle kavga ettiği sözlük4
- ay kavga var galiba6
- sihirli annem izleyen erkek4
- sözlükte korunan bir yazar olmak5
- fenerbahçe'nin tüm kulvarlarda favori olması2
- kktc de 3 günlük yas ilan edilmesi4
- yalnızlık2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası8
- tobey maguire lı spiderman3
- sözlük kızları adam mıdır5
- katatespizartmasi10
- kavga eden yazarlar5
- yazım hataları4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı14
- 30 ağustos zafer bayramı19
- her fikre saygı duyulmalı mıdır3
- güler duman'ı arzulamak2
- türkiye savaşa girecek5
- sözlükte zorbalanınca ne yapıyorsunuz3
- ay diyen ekek4
- istatistiklerin yenilenmemesi2
- sözlükteki linç kültürü4
- testo taylan true ziyareti2
- hadsiz insan3
- anayasa değişikliği4
- adam olan sözünü tutar2
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- boşnaklar2
- ilkay gündoğan5
- acı kıyaslamak5
- anın görüntüsü21
- soğan yiyen kız6
- dudağın içinde çıkan beyaz yaralar5
- morkstar3
- sözlük influencerı3
- motor yağı6
okuyamayanlar için özet: diyo şeytan üstüne atla da sal kuşu hanesine...
tabi ki aşırı kıymetli bi şey ama biraz sorunlu oldugum konu. cok fazla gecmişte taciz olayı yasadıgım icin kimse cok yakınıma gelmesin isterim. kadınlar el kol yapınca bile irrite oluyorum.
ama aşık olunca, hele ki adam biraz hassas davranırsa opmeden sevişmeden sırnasmadan duramam;) sadece hayatımdaki adama özel;)
tabi ki iki kuşu ayrı kafeslere koyup birbirlerine hasretle ötüp durmalarını saglamak saglıklı degil. o kusların kavusup temas etmesi de lazım. boyle cok daha anlamlı.
ama normal seyreden bir hayatım yok benim. normal seyretmiyor. o yuzden cok korkuyorum erkeklerden ben. ve bu sebeple bir erkegin kabugumu kırması cok zordur benim. naz yapmak ya da zor kadını oynamak degil. guvenmemi saglayabilmek hassasiyet, özen ve zaman istiyor.
ama aşık olunca, hele ki adam biraz hassas davranırsa opmeden sevişmeden sırnasmadan duramam;) sadece hayatımdaki adama özel;)
tabi ki iki kuşu ayrı kafeslere koyup birbirlerine hasretle ötüp durmalarını saglamak saglıklı degil. o kusların kavusup temas etmesi de lazım. boyle cok daha anlamlı.
ama normal seyreden bir hayatım yok benim. normal seyretmiyor. o yuzden cok korkuyorum erkeklerden ben. ve bu sebeple bir erkegin kabugumu kırması cok zordur benim. naz yapmak ya da zor kadını oynamak degil. guvenmemi saglayabilmek hassasiyet, özen ve zaman istiyor.
bu filmde erdal tosun erol karakterini canlandırmıştır. saygılarımla.
Bir kasabada genç bir kadına tecavüz edilir. istanbul’a gelen genç kadın, ünlü bir işadamının kaptanı ile tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Ünlü işadamı kaptanı kız kardeşiyle evlendirmek istemektedir. Genç kadın ünlü bir foto model olur.
https://www.youtube.com/watch?v=TRpc-uyyuIg
https://www.youtube.com/watch?v=TRpc-uyyuIg
gölgeler ve sessizlik şarkısı beni benden alıyor fakat bir dizi de yayınlanmış sanırım, bütün ergenler basmış durumda...
1987 yapımı Temel Gürsu imzalı türk filmi. Filmin oyuncu kadrosunda ise Harika Avcı, Engin Koç, Ekrem Bora, Şelale Demir, Turgut Özatay, Erdal Tosun, Erol Tezeren bulunmaktadır.
engin eryıldız'ın ilk romanı. gerilim tipinde bir roman olup, hikaye antalya'da geçmekte.
yeni solistleriyle gümbür gümbür ilerleyen bir türk rock grubu.
(bkz: Samet) kelimesinin tersten okunuşudur.
ingmar bergman' ın tanınmış filmlerindendir.
2 yıl önce Kadıköy'de kurulan ve aralık ayı itibariylede ''Hayata Dokun'' adlı albümleri ile çıkış yapmayı planlayan müzik grubu.
(bkz: gruptemas)
(bkz: gruptemas)
Değme, dokunma, dokunuş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar