bugün

/23
Kendisi dayımdır, saygılar hürmetler.
önce (#14729527)nolu sonra (#14416568) yazılarıyla kendi basitliğini ve sığlığını ortaya koymuştur.

doğal ama. insan herkesi kendisi gibi görürmüş. sana iyi balık avlamalar dünya zararlısı.
liseli olmadığını ispatlayabileceğim yazar ağabeyimdir.
hemşehrim olan sözlük yazarıdır. entryleri ile bazen güldüren, bazen düşündüren über yazar. beğenerek takip ediyoruz efendim kendisini.
haa doğru diyon hacı.

(#14346486)
kendisine "hoşşik" demekten zevk aldığım adanalı yazardır, sağlam entrylere geniş bir bakış açısından bakabilen değerli yazarlardandır.
(bkz: sözlük yazarlarının otobiyografileri/#12988870)
bu entrysi sözlükte işte budur üstat listemdeki yerini hakeden tek entrydir. saygı duyup biat ediyorum. Yaz de yazayım abi *
bu adamın üzerine gitmeye gelmez. (bkz: #14146584) şöyle cuk diye koyuverir lafı.
yeni yılda sağlık ve başarı dilediğim güzide insan, değerli büyüğüm.
(#14083075) gülümseten yaazar.
(#13003432) teknik analiz yönünden mükemmel bir yazar.
espirileri ve yazıları...
alemsin teflon, alem... *
liseli değilse sözlüğü bırakırım.
"tıskıyit" i öğreterek takdirimi kazanmış yazardır.
kendisine adam ol dememi hakaret tellaki etmiş zavallı.bahçeli kadar bile matematik bilgisi olmadığını düşünüyorum ayrıca.
teflon deyince akla ilk gelen metal kaşık ve dehşet dolu anne bakışı olmalı.teflon tavaya metal kaşık dokundurulmaz arkadaş.
bu bayramda kıymetinin bilineceğini hisseden yazardır. elini öpmek için sıraya girdiğimdir.
abimmm iyi bayramlar. ellerinden öpüyorum.
bu bayramda kıymetinin bilineceğini uman yazardır.*
(#12988870) dehşet, tek kelimeyle.
(bkz: #13461274) sesli güldürmüştür. aferindir.
geçen haftanın en çok entry giren ikinci yazarı.
(#13417869) ayar yazarıdır.
hiç görmemiş, tanışmamış olduğum halde başka bir mekanda kendisinin varlığını öğrenmem sevindirmiştir. tanıdık bir sima. burada olması pek şükela.
(#13134915) nolu entrysi ile, beylik bir espri anlayışına sahip olduğunu ifşa eden, standart altı kalemdir.
© copyright 2005 - 2026