bugün
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası5
- tai lung24
- nickten isim tahmini yapmak29
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- diamond bosphorus20
- abberline4
- kavga etmekten korkan erkek7
- en sevilen su markası7
- gel mel mele gel mele bitsin bu gurbet2
- ne olacak bu ülkenin hali4
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- server'ın naneyi yemesi5
- habire12 adamdır37
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- habire1259
- yunan adaları5
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- kan sırası4
- tememda kenka nalaka10
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- aldığınız en ilginç iltifat5
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- insan kaynakları5
- sözlük kızlarının kombinleri23
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- ipkis efendi2
- sssilvermist19
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- az yakar diye dizel araba alan memur2
- izmirli kızların verici olması17
- robot moderatör3
- ben geldim naneler13
- fil8
- iş bulamamak5
- kaplan7
- otosan p1003
- almanlarin orduya guvensizligi3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kartal6
- claudian clouds kadındır12
- mutlu ama uzak olsun4
- aslan8
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- timsah5
- tas kafa traşlı hırt sorunu4
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- çok konuşan kedi2
- cilgincapkin11
keyifle takip ettiğim yazarlardan birisi.
daima saygılı bir mesafede ölçülü, mizah duygusu gelişmiş, bilmediği konularda kelam etmekten imtina eden kıymetli szölük yazarımız. ayrı bir dünya ile tanışması adına, kendisine carlos castaneda'nın don juan ın öğretileri isimli eserini ikram ediyoruz. dişini sıkıp seriyi tamamlayabilirse, dünyayı bambaşka bir veçheden göreceğine garanti veriyorum.
(bkz: ejderham in ikramları)
(bkz: ejderham in ikramları)
Yeni yılda, her şeyin gönlünce olmasını, tüm beklentilerinin gerçekleşmesini temenni ederek.Mutlu yıllar dileklerimi sunduğum dost yazar.
(bkz: #10243301) ilk defa hevesle detay ara hedesine ismini yazdıgım yazar. böyle devam etsin kimse okumasa ben okurum hatta maçlardan önce yorumları bana göndersin. lazım böyleleri sözlüge.
bu zamana kadar nasıl olur da fark etmiş olmam diye kendi kendime sormama neden olmuş yazardır. çok fazla yazar eskisi olmamakla beraber; nedendir billinmez kelevelelis'ten sonra bu kadar çok entrysini okuduğum ilk yazar olmuştur kendisi. yazılanları okurken kelimeler arasındaki inanılmaz derecedeki sakinlik beni çok şaşırttı. normalde herkesin konuştuklarından veya yazdıklarından hatalar veya yanlışlıklar arayan, çoğu zaman da bulan biri olan beni; nba ile ilgili bildikleri ile izleyip tavsiye ettiği filmler olsun, yaptığı itiraflarda kendimden birçok şey bulmam olsun çok etkilemiştir.. onun vesilesi ile de adaptation filmini izleyip bilahare düşüncelerimi kendisine aktaracağım..
zaman zaman yazdığım nba hakkındaki entrylerde aynı sayfayı paylaştığım şükela yazar. yazdıklarının devam edip bizlere bilgi vermesi ve onunla birgün oturup nba sohbeti edebilmek ondan tek isteğim.
sol framdaki nba başlıklarına nikaltı yorumuyla asist yapan centilmen yazar.eksik olma arkadaşım 3lük çizgisinden ayrılma ben nba yi takip edip sana sol framdan topu göndercem *
(bkz: lifesaver) depresyondan depresyona koştuğum bi senede destekçim olan, az ama öz konuşan soğuk kanlı herif. metroda aşık olduğu kızlarla ilgili hiç entry girmemiş olmasına şaşırdığımdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar