bugün
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği22
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi21
- uzun adam6
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı7
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin5
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- arap sabunu4
- mozaik pasta4
- deccal2
- insanlığın yüzkarası5
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi7
- çok çişi gelen insan7
- fakire sucuk vermişler bu yamuk demiş4
- arkadaşlar bir şey soracağım7
- dondurma2
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam13
- sözlüğün zıvanadan çıkması6
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız4
- deniz göktaş'ın tutuklanması2
- deniz göktaş25
- tulumba tatlısı8
- nescafe gold3
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- lastik patlaması3
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek17
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- sözlükte flörtleşmek22
- yavşak hoca2
- özel mesajla adres ver lan diyen yazar5
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- azerbaycan2
- granül kahve2
- aşk10
- uzay neyin içerisinde genişliyor7
- erkekleri taciz eden kadın9
- 0 0 720
- hardcore ne demek sorunsalı4
- ellerim bos gonlum hos6
- sizce ben güzel miyim7
- arkadaşlar nasıl olmuş4
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler7
- günün iddaa kuponu3
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- ingiliz köpeği çeşitleri3
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği5
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek10
- kiraz yerken tek tek kurt arayan insan2
- kardeş4
- devlet bahçeli3
aşık olunca yaşanan durum.
koroner yoğun bakımda ibrenin 160 lara vurmasıyla beni ter içinde bırakan, alıp alıp götüren, geri yorgun bir halde getiren hastalık. biraz daha şiddetlense yatakta zıplamaya başlayacaktım, o derece.
dideral ile tedavi edilmeye çalışılıyor bazen ve bende hiçbir işe yaramıyor bu.
normal seyrindeki kalp atışının birden 180 çıkaran hastalıktır. 1 yıldır peşimi bırakmadı. hiç bir doktor derdime çare olamadı.
Kalp ritim bozukluğudur. Günlük kafein, nikotin gibi maddelerin çok tüketilmesi durumu tetikler. Taşikardinin yaşanması durumunda, sırt üstü yatarak bacaklar karna doğru çekilip, sertçe ıkınıp (tuvaletteymiş gibi) birkaç saniye bekledikten sonra bırakarak ritmin normale dönmesini sağlamak gerekir. Bunun dışında aralıkla sertçe öksürmek de yine ritim bozukluğunun normale dönmesine yardımcı olabilir. Normale dönmemesi durumunda serum bağlanarak kalp atışları normal seviyeye düşürülür.
bi günde 1 kupa nescafe, 1 fincan türk kahvesi ve bir şişe burn içince, "ben buralardayım daha toprağam" diyen rahatsızlık. Şu an bildiğin canıma okuyor. *
(bkz: palpitasyon)
anksiyete hastalarında sıkça rastlanılan bir bulgudur.
kronik ise, beloc veya dilatrend ile tedavi edilen şey.
bu aralar ben de çok olan durumdur. ölmesem iyi.
olgun bir kızla temas kurulduğunda olur genelde normal 100 bmp'de atan kalp 1 anda overclock yapılmış makine gibi 9000 rpm'e çıkar.
ismi iğrenç, hissi iğrenç. Keşke hiç olmasaydı ama madem var insafsız bilim insanları gençleri hiç hesaba katmamış anlaşılan. Taşikardi nedir yahu yaşlı hastalığı resmen, gençler için daha cool bir isim? Yok tabi yazıklar olsun.
Bende bulunan lanet illet. Bir anda ibre 170 e vuruyor. Ve en acisida tedavisi uygulanmiyor. Tek bardak nescafe ictigim gun 3 saat durmak bilmedi ve akabinde kriz geciriyorum sanip buz dolu kuvete daldim mk.
yıllar önce yattığım bir kız da bulunan hastalık, her sevişmemizde korkuturdu beni.
hakkında yeterince bilgi sahibi olanın mesaj kutumu renklendirmesini istediğim rahatsızlık.
Ritimsel bozukluk. Çoğu zaman nefes keser. Korkutur. Kalbimin ağzımdan çıkacağını sandığım anlar oldu.
çare dideral.
Kalp atım hızının 100 den fazla olması durumu. Sinoatrial düğümün sık impuls doğurması, sempatik sistemin aşırı aktivasyonu bu duruma yol açar. Beta reseptör inhibitorleri ile tedavisi mümkündür.
kalp ritm bozukluğudur. ekg ve sonrasında holter takılarak teşhis edilir. ritm düzenleyici ilaç (dideral, concor) kullaılır, sigara, nescafe, kola, çikolata bırakılır, stresten uzak durmaya çalışılır. durulamıyorsa ekstradan antidepresan kullanımına da başlanır.
160 da pompaladı anasını satayım.
halk arasındaki adı hastalık hastalığıdır..
Elektrik sistemi voltajın 220 değil 250 vb. Gösteriyorsa taşikardidir motor bozulmaz ama bir süre koşayım deme sahadan yetişemiyorlar çıkarana kadar geç olabilir.
ilaç için en etkisili beloc önerilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar