bugün

/23
Eger geri donmus o kisiyse esenlerde ki reinaya benzeyen yazardir. Orada her polis baskinindan sonra bir harf degisir yada atilir. Sacma evet kabul ediyorum ama bunu yazmak istedim. Neyse hosgelmis yazar kostursun sozlukte.
*10. nesil çaylak yazar.
çaylak olmuş. ekşi sözlük'te dolanırken böyle bi entry gördüm. https://eksisozluk.com/entry/36487859
fake değilse çok kızgın olmalı hakikaten.
Eğlenceli arkadaşım iyiki buradasın. iyiki döndün.
komik bi yazar. sevmeye başladım.
entrylerini okurken adeta boynumda fular oluşturan, eski skateboard arkadaşım , k dergisi edebiyat editörü seçkin arkadaş.

şaka lan allahın trollü işte ..
düğün davetiyem nerde ulan dürrük?

hayırlı olsun * *
artık taytını giymesi gereken kral.
atiyenin sevmediği yazardır.
an itibariyle kafayı yedirttiğim yazar.

uğraşma olm benle *
(bkz: nyse sen cumadasn sanrım iyi namzlar s s).
liseliymiş.

(#21150139)

götümün ordinaryusu*.
Adamın karması, daha açılmadan tepetaklak olan istanbul Borsası gibi.*

Ne zaman geldin ki daha -137 karmalara ulaştın.
son 30 yıldır futbol camiası ve sözlüklerde gördüğüm en kaliteli troll adayı.
(bkz: yersen jansen)
mide bulandırıcı yazar.
Trollerin kralıdır.
takipçim olduğunu öğrenince ona olan tüm nefreti almıştır. her gördüğümde "piç yaa" derdim, hâlâ diyorum ama olumlu olarak. bu arada bir insan beni niye takip eder ki.
Tayt 1 lira.
gözlük 2.5 lira.
külot yok.
bilirabilirabilirabiliraaa gel gell... Ne alıssan bi lira. Abi bu jiletten çok sattım. Abla şu kolyelere bakmaz mısın be?
aferim yazardır, bana laf soktu. #21360962

ama bu da sikimde değil be taytsız. söz bir ara çorap hediye edecem sana.
ergenkral.
padişahlık döneminde yaşasa tahta taytsız oturacak olan yazar. şimdilik evde boxerla gezmeyi yeğliyor ne yazık ki. * nickiyle bütünleşmiş biri.
(#21419757) bak gene yanlış anlamış birisi daha.

ben de diyorum neden gelmiyor bu adam zirveyle bu kadar ilgilenip de, yanlış anlamış meğersem.

tek başına gelirse sıkıntı yok, kim demişse yalan o "zirvede sikilme" mevzusu. he mesele sikmekse bak uzaktan da güzel sikebilen bir adamım, örnekler mevcut.

bir de kendisi, benim için de bir pişmanlıktı. üzücü olmak istemem ama...
© copyright 2005 - 2026