bugün

Ekim ayında yapılacak aktivite
Yaz tatili nâmümkün bana.
görsel
senenin en güzel telaşı.
Belli bir süre sonra can sıkıcı bir hal alan olaydır.

Olm tatil denilen şey maksimum 7 gün yapılmalı lan, zaten onun da 6. Günü sıkılıp eve dönsem mi artık evresine giriliyor.

Daraldım amk.
Çocukluğumda ailemle en yoğun birlikteliğimizi yaşadığımız eylem.
O zamanlar bir tane rafet el roman cd'si vardı. Arabaya ailecek binip cd taktığımız asıl zamanlardı o antalya yolları. Kardeşimle arkada çarşafların içinde uyurduk, yarı baygın geçen yollardı...
Ama o sabah 4 gibi uyanmak ve bavulları indirip yola çıkacak olmanın heyecanını asla unutamıyorum.

Şimdilerde arkadaşlarla gitmenin heyecanı da ayrı tabi. Sonuç olarak dünyadaki hazırlanış ve eylem kısmı en zevkli şeylerin başında gelen bir olay.
yarın akşam yapmaya başlayacağım harekettir. ver elini Kaş.
Ayin 15 inde istanbul ile başlayacağım tatil serüveni sonrasında bodrumla devam edecektir. Temmuz 15 gibi çanakkaleye dönerek sonlanacak ve iş hayatıma dönüş yapacağım.
tatile gitmek derken antalya'ya, izmir'e gitmeyi falan kastettim yoksa yazlığa gidiyoruz.
Tekirdağ'a gidecekmişiz 2, 3 gün sonra.
Hadi o zaman.
Bodrum'a da gittik beraber istanbul'da da yaşadık.
Sorun şehirlerde değildi, biz tam yalandık sen de ben de.
*tan zamandık.
yıllardır yapamadığım eylemdir maalesef.
Yarın 2 günlüğüne kız arkadaşımın zoruyla gerçekleştiriceğim eylem. (bkz: kız kıza tatile gitmek)
Tek amacımız onun aşk acısını unutmaya çalışmasını sağlamak olsada kendime de iyi geleceğini düşündüğüm ama arkamda bıraktığım kişileri düşününce de bir yandan üzüldüğüm son derece saçma sapan bir ruh haliyle gerçekleştireceğim eylem.
Umarım beklediğimden iyi geçer umarım.
Neler gerekir?
Alışveriş.
Sevgiliyke gidilecekse huzur.
pandemi dönemi otelleri, kalabalığı vs. riskli bulanlar için alternatif güzergahlar da mevcut ülkemizde. meraklısına bir link bırakıyorum belki yardımcı olur: https://kulturveyasam.com...kleyen-9-dogal-guzelligi/
Bu sene korona var diye gitmeyen mallar olacak mı acaba. Ne zaman biteceği belli değil zaten sokakta kimse salgın varmış gibi takılmıyor ölmeden mezara girin oldu olacak.
bir yerde yorum okumuştum o günden sonra çok mantıklı gelmeye başladı. zaten bütün sene sipiliyoruz senede 1 hafta izin zor kopuyor. onu da bodrum,çeşme'de yorula yorula harcıyoruz. önce bir otele kapatıyoruz kendimizi, günde 3 kere yemek yiyoruz, denize girip girip çıkıyoruz, arada bir alkol sonra eve geri dönüş. stres atıldı mı peki.
tatilin amacı kafayı rahatlatmaktır o tüm senenin yorgunluğunun acısını çıkartmaktır. bunu otele kapanarak gerçekleştirmek yazık etmek olur. onun yerine bir orman kampı, doğa gezisi, yurtdışı gezisi en iyisi olacaktır.
© copyright 2005 - 2026