bugün

/15
hangi saçma başlığa tıklasam ya başlığı açan ya da hortlatan yazar. sevmiyorum seni.
gecemin içine eden yazar.

ulen bu akşamda evde oturayım sözlükte takılayım, azıcık okuyayım, azıcık yazayım dedim. gördüğüm her saçma başlıkta bu insan evladının entry'si ve o okuduğum 1 cümlede mahvoldum mk yerinde.

bilader yazarı engelleyip dürttüğü başlıkları da görmeme gibi bir şey var mı sözlükte?

sikti gecemi sikti. yazma şevkimi aldı götürdü. öl len sen.
Bir sözlük orospusu daha amk asosyali az çık gez dolaş aq dışarıda bir hayat var.
yazarlığı bırakır "açık ve net" i bırakmaz diyordum beni şaşırttı.
Umarım 40 yaşında olduğunu söylerken de trollüyordur. Yoksa ben 40 yaşında birinin gelip burda böyle şeyler yazacağına inanmak istemiyorum.

Bir yazar.
40 yaşında ki çocuk.
(bkz: #31394703) bu terbiyesizliği yapmış yazarımsıdır. Islah olmasını umuyoruz ve acıyoruz kendisine.
ezik bir liseli.
arada bir beni açık oyluyor napıcam bilmiyorum ellâm.
tam bir türk. helal olsun. inanılmaz derecede kama tarkan kagan hayranıdır.
sözlüğün en popüler, kaliteli, sevilen, zeki, ihtişamlı, ispiyoncu, deli dolu, kültürlü yazarıdır. objektiftir.
ironi yapıyorsun ve benim gibi salaklar da anlamıyor bunu değil mi. Lütfen öyle olsun sen ironi yapıyor ol ve ben salak olayım .tersini düşünmek dahi istemiyorum.
Trolluk yapıyorsa cidden çok komik ama beyni böyle çalışıyorsa arkadaşla dalga geçmeyin engelli olabilir.
olmazsa olmaz.
uludağ sözlük pek şerefli moderasyonlarının her bokuna müsaade ettiği zat. bunu buraya alanı değil buna bunu yazdırabilecek cesareti veren devlet düzenini sikmek lazım. bunun gibiler sokağa çıkmaya korkar burada yazarlar.
kaliteli sözlük yazardır. engin ve çağdaş düşüncelerini klavyeye çok iyi döker. entrylerini artık okumadan açık oyluyorum.
Aklının nerde dolaştığı belli olmayan aptalin teki yerli yersiz yazılarıyla her boka muhalefet olmasıyla milletin canını fena halde sıkmış kişilik.
Eksik haysiyetli dönme dolap yazar. Çaylak olmuş. Hayırlı olsun.
ulan bir kerede doğru adamı sevse.sadece kürttür diye sevgimi olur.birde bu iyilerinden.
Sözlüğün en vasat trolü.
hülasa; iyi bir yazardır, açık ve net.
boş bir yazardır, açık ve net.
Sürekli çaylak olması yeterli değil.
Silinmesi gereken kişilerden.
Afedersiniz ama boş beleş bir yazar.
iyi adam iyi tarz.
bir yazar. geldi diye üzülünür mü seviinlir mi bilinmez ama o geldi.
© copyright 2005 - 2026