bugün
- antipanik'e bir şey söyle8
- alttaki yazara bir şey söyle25
- sözlük kızlarının kombinleri7
- muşlettin amca4
- hafta sonu ayakları uzatıp evde oturmak3
- mhp nin atatürk düşmanı olması5
- cenazede gülmek7
- su bardağında çay içmek10
- sahaflık tecrübem5
- şükretmeyen insan7
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı36
- abazan yazarlar2
- pudingi çay kaşığıyla yemek5
- hassas bilek sendromu4
- izmir izmir olalı böyle hizmet görmedi3
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili7
- insanın düşüncelerinden utanması6
- şeytan ibneliği yaymak için kendini düzdürdü2
- 1 kasım 2026 sosyal medya yasağı4
- kadir mısıroğlu2
- nasıl başladı nasıl bitti2
- ayılmak için yapılabilecekler3
- muhterem kardeşim kadir mısıroğlu beyefendi2
- cumartesi günleri yalnızlığın daha beter olması3
- saints row iv2
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri15
- atatürk karşıtı siyasi partiler2
- tuvalette ilham gelmesi3
- osmanlıcayı abartmak2
- galiba hamileyim5
- galatasaray 3 kasımpaşa 12
- ilk buluşmaya bmw 535d ile gelen erkek2
- geceden balıkla yenilmiş soğan4
- denize girmek4
- usul adab erkan4
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- parcalandim toparlanamiyorum319
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- devrimci kız götü3
- cumartesi saat 11 de sözlükte takılan kızın amacı2
- cumartesi saat 2 de buluşalım mı diyen bir mesaj2
- vazektomi3
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- hayvanların konuşmaya başlaması3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- muhabbet kuşunun insanına boncuk adını koyması3
- firavun ahenaton2
- yüksek enflasyon7
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak9
evliliğe giden yolda gereksiz bir durak.
Geçen hafta yaptığımız eylem. ilişkinin biraz da olsa resmiyete dökülmesi, karşı tarafın anne babası tarafından kabul görmek ve özellikle sağda solda annesi babası veya akrabasi görür mü evrelerinden rahat bir şekilde kurtulursunuz. Sozlenmek için ihtiyacınız olan şeyler:
2 adet yüzük: pahalı olmasına gerek yok ama anahtarlık halkasıvda geçirme. Genelde erkeğin kini kızlar kizinkini erkekler alır ama ille de böyle olucak diye birşey yok.
1 adet gümüş tepsi: eğer bulunabilirse kuyumcular emanet de verebiliyor. Gerçi biz satın aldik fiyat konusunda emin değilim.
Çikolata ve çiçek: bunları almadan giderseniz gitmeyin.
Bir adet takım elbise: aslında takım almanıza gerek yok ben ceketin altına siyah bir pantolon aldım.
Birkaç adet tanıdık: evin kapasitesine bağlı olarak ihtiyacınız artabilir veya azalabilir.
Ben erkek için olan tarafını az çok anlattim. Kızı o gün istemeye gidiyorsunuz. yüzünüz daima gülsün. Size gelecek kahve tuzlu olacak yüzünüzü ekşitmeyin.
2 adet yüzük: pahalı olmasına gerek yok ama anahtarlık halkasıvda geçirme. Genelde erkeğin kini kızlar kizinkini erkekler alır ama ille de böyle olucak diye birşey yok.
1 adet gümüş tepsi: eğer bulunabilirse kuyumcular emanet de verebiliyor. Gerçi biz satın aldik fiyat konusunda emin değilim.
Çikolata ve çiçek: bunları almadan giderseniz gitmeyin.
Bir adet takım elbise: aslında takım almanıza gerek yok ben ceketin altına siyah bir pantolon aldım.
Birkaç adet tanıdık: evin kapasitesine bağlı olarak ihtiyacınız artabilir veya azalabilir.
Ben erkek için olan tarafını az çok anlattim. Kızı o gün istemeye gidiyorsunuz. yüzünüz daima gülsün. Size gelecek kahve tuzlu olacak yüzünüzü ekşitmeyin.
birde bunun kendi aralarinda yapilan versiyonu var aileden habersiz.
evlenilecek olan kızı/erkeği parsellemek.
büfenin önünden geçerken iki tost söylenip ödemesini yapıp dönüşte alacağını söylemek gibi. bildiğim evlenmelilk kız/erkek ayırtıyorsun kenara.
hadi nişanlanmayı anladım tamam, evlilik öncesi bir süre resmiyettir. ailelerin tanışması ve kaynaşması için de, sözlenmeyi aklım almıyor.
büfenin önünden geçerken iki tost söylenip ödemesini yapıp dönüşte alacağını söylemek gibi. bildiğim evlenmelilk kız/erkek ayırtıyorsun kenara.
hadi nişanlanmayı anladım tamam, evlilik öncesi bir süre resmiyettir. ailelerin tanışması ve kaynaşması için de, sözlenmeyi aklım almıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar