bugün

/27
her canlının özünde olan madde.
Bence dünyanın en güzel içeceği.

yok, "yaşam kaynağı" olayından bahsetmiyorum. içimi çok güzel lan.

bir de taa 2006 senesinde kendi açtığım başlık hfdhgfd.
isim olarakta kullanılırken öztürkçe isim kategorisine dahil olur. Anlamı saymakla bitmeyecek güzelliklere sahipken, Türk tarihinde kutsaldır. Ölümsüzdür. Güzelliktir. ihtiyaçtır...
Sadece sabah 1 litre su içerim. 500 ml iki şişe doldurup baş ucuma koyuyorum. Kalkar kalkmaz birini dikiyorum kafaya. Koşudan geldikten sonra da diğerini içiyorum. Öneririm.
görsel
Allah ın büyük nimetidir. Birde cennet sularının lezzetini düşünün.
bazılarına içse bile yaradığı söylenen bileşim.

Suda karbonhidrat mı var lan!?
Artik Su icmeye basliyali sivilce sorunu ve ağrı ile mücadele ediyorum. Benim bunyem suyu istemiyor.
Bir inci sağlığı varsa da suda
Fazla içilince dert verir su da.
Haş ikidir o.
2 günde bir damacana bitirdiğim sıvı. Sıcaktan herhalde.
zayiflamak için su`dan daha yi bişi olmaz herhalde .günde 3-4 litre su ile bütün yedikleriniz gidiyo..
doyulmaz icecek.. saatlerce sicak gune$in altinda basket oynadiktan sonra inandiginiz tanri.
hiçbirşeyle (özellikle de cola veya bira ile) değiştirilemeyecek bir içecek.
Benim adımdır. Saygılar.
ünlü bir kaside adı.
kreatin kullandığım için günde 4 lt ye kadar tüketmek zorunda kaldığım yaşam sıvısı. içim dışım şişti yeminlen.
(img:#1648503)
Buket uzuner'in tabiat dörtlemesi: uyumsuz defne kaman' ın maceraları serisinin ilk kitabı.
Üç milyar yaşında olan içecektir. Evrende en çok görülen 2. Maddedir.
Kokusuz, renksiz, tatsız muhteşem madde. Dünya yüzeyinin yüzde 80'i su ile kaplı olduğu hâlde, susuzluk çeken insanların olması, düşündürücü olduğu kadar kapitalist düzenin anlaşılması için basit örneklerden biridir. Kıymetini bilelim, boşa akıtmayalım.
ingilizcesi water'dır. (okunuşu votır)
eski dilde 'ma' ve 'ab' dır. ayrıca yaşamsal ihtiyaç olan nimettir.
genellikle 2. isim olarak kullanılan bir kız ismidir, nadiren tek isim olarak da kullanıldığı görülmüştür.
Hayati sıvı. Evet.
© copyright 2005 - 2026