bugün
- beni özleyenler elime mum diksin12
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması6
- iq testi4
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık2
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- arkadaşlar naber ya4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- inşaat gürültüsü4
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri2
- slip mayo giyen erkek4
- beynin dopamin salgılamaması3
- la diyen kadın3
- benkimki11
- en köylü özelliğiniz4
- ioçk'nın müziği4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- metrobüs2
- nervio ile travertenlere gitmek4
- türk ateisti7
- yunanistan29
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- sözlük çok bozdu3
- yanık akrep dumanı çekmek5
- çomar müzikleri3
- sidretü l münteha4
- zorunlu eğitim7
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- en son aldığınız iltifat14
- şimdi mokv olacaktı4
- organize suç örgütü2
- kanal 72
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- sevişirken video çekmek10
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- seferihisar2
- irmik helvası vs un helvası18
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
abdi ibrahim' in mucizesi. harika bir pastil markası.
bogaz sisligi ve soguk algınlıgında olusan yanmayı hemen geciriyor. en guzeli balli limonlusu, sarı olanı. tadı cok guzel, mentollusune oranla. turuncusu portakallı olanı, onun sekeri limonlusu kadar cok degil. en iyisi bence sarılar.
bogaz sisligi ve soguk algınlıgında olusan yanmayı hemen geciriyor. en guzeli balli limonlusu, sarı olanı. tadı cok guzel, mentollusune oranla. turuncusu portakallı olanı, onun sekeri limonlusu kadar cok degil. en iyisi bence sarılar.
öyle bir pastildir ki "reklamındaki kızla cinsel birliktelik yaşamak istiyorum" diyen insan sayısı epey fazladır.. Pas'till i find somebody new..
asla bir halls bir neolet bir vicks bir bepanthene pastil kadar etkili olamayacak tadı iğrenç $ekerimsi pastildir. ne yazık ki son yıllarda doktorların favorisi olmuştur. diğer pastillerin aksine hasta olmadığında yenmez, hatta hasta olunduğunda da mızlandırır kişileri. ballı limonlu olan bi derece çekilir, ama diğerleri insanı hasta olduğuna bir kez daha pişman eder.
özellikle kış mevsiminde çantada gezdirilen demirbaşlardandır.
piyasa değeri 6,50 ykr dir.
gün itibariyle 7.5 tl'ye satılmakta.
sanırım piyasadaki bir numaralı pastil. harika.
piyasa değeri gün itibari ile 8.5 ytl'dir belki de bir rekordur bu kendi alanında.
piyasa değeri gün itibari ile 8.5 ytl'dir belki de bir rekordur bu kendi alanında.
kış aylarının vazgeçilmezi. *
kış aylarının en gereklisi.
ismini söylerken sıkıntı yaratan pastil.
bugün almak için yana yakıla eczaneye koştuğum pastil.
boğaza iyi gelen şekerimsi bir ürün.*
her zaman ballı limonlusunu kullanıyordum. bugün eczacıya "senin tavsiye ettiğin bir çeşidi var mı?" dedim. o da şekersiz çileklisini verdi. malesef ballı limonlu kadar etkili değil.
her zaman ballı limonlusunu kullanıyordum. bugün eczacıya "senin tavsiye ettiğin bir çeşidi var mı?" dedim. o da şekersiz çileklisini verdi. malesef ballı limonlu kadar etkili değil.
şu saat itibariyle kullanmaya başladığım ve etkisini akşama kadar gösterip göstermeyeceğini merak ettiğim şeker.
fiyatı 8 tl olan kış günlerimizde boğazımızın dostu pastil. çileklisi ve ballı limonlusu olipse 1000 çeker.
fiyatı 9.5 tl olan pastil. ballı limonlusunun tadı enfestir.
Ballı limonlusu bildiğin şekerdir.
Tadı güzel olan, boğaza iyi gelir düşüncesiyle dünya para verilip alınan fakat bir olips' ten hiçbir farkı ve faydası olmayan kapitalizm ürünüdür. Gerek yoktur bunu kullanmaya okaliptüslü Olips çok daha faydalıdır. Tarafımca denenmiştir.
şekerden farkı olmayan pastildir.
Diğer pastiller gibi ağız kokusunu genzinize çıkarmaz. Antibakteriyel olması en büyük artısıdır. Altı üstü pastil deyip OnDan sasmamak gerekir
bir boka yaramayan pastildir. yani pastil değil şekerdir. bunu para vermeyip almayın.
az önce ballı limonluyu 24'lüsünü 15 tl ye aldığım pastil.
15.30 da 1 tane emdim. öksürüğüm geçti ama hala gıcık var. 1 tane de şimdi alırsam geçer herhalde.
15.30 da 1 tane emdim. öksürüğüm geçti ama hala gıcık var. 1 tane de şimdi alırsam geçer herhalde.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar