bugün
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar6
- incil vahiy9
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı7
- recep tayyip erdoğan26
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı8
- sarapci koala69
- nervio hamferdi10
- 30 ağustos zafer bayramı16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı29
- eksilemeyi hobi haline getirmek4
- galatasaray10
- zihin okuma mümkün mü4
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- türklerin türkiye de asimile olması6
- tai lung44
- kışlık domates yapmak2
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- almanya5
- anın görüntüsü19
- rafael leao34
- 0 0 713
- mutlu ama uzak olsun6
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- mustafa kemal atatürk7
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- sözlüğün en bohem yazarı5
- cem yılmaz7
- israil2
- beklenti2
- aleksey batrakov11
- zihin kontrolü2
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- şarap2
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- tom holland5
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- tarihsizlik3
- ekt2
- menzil cemaati ne üretiyor9
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- gelin promosyonu2
- diamond bey birader elmas beydir2
- abd greko roma ve juda sentezini temel alır2
- fenerbahçe24
- kadir mısıroğlu'nun dedelerini denize döktük2
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
milliyetçi değilim ama aslımı inkar edecek kadar sosysuzda değilim.
kafa sıkan kürtçü zırvaları başlığının ta kendisidir.
öğrenmiş bir faşist faşist gidiyor. kürtçü hdpye oy isteyen hesapta solcu yazar.
öğrenmiş bir faşist faşist gidiyor. kürtçü hdpye oy isteyen hesapta solcu yazar.
Nazi artıklarına dert olmuş yazar.
Faşistleri sıktıysam ne mutlu bana.
Faşistleri sıktıysam ne mutlu bana.
Kızıl/kırmızı yıldız anlamına gelen nicke sahip yazar.
nickaltına gelip zırvalayanların kalitesizliğinden anlaşılıyor zaten ne kadar kaliteli bir insan olduğu.
yazılarına denk geldikçe okumadan geçmem bazen farklı düşünsem de kendisiyle, bu bana onu kötüleme hakkı vermez.
yazılarına denk geldikçe okumadan geçmem bazen farklı düşünsem de kendisiyle, bu bana onu kötüleme hakkı vermez.
Çirkef cadı da gelmiş. Birbirinizi iyi bulmuşsunuz. Kandile tatile gidin de kurtulak aq.
Bir zamanlar sözlükte kürtlük yapan nazi artığının uğraştığı yazar.
Aha hitlerin çocuğuda gelmişse çillerde gelmişse ağarda gelmişse yarın ortak faşist diktatörlük gididcidir.
Kazakistanlı diye biri:https://m.uludagsozluk.com/e/39337828/
Kenan evrenide çağırsanıza.
Kazakistanlı diye biri:https://m.uludagsozluk.com/e/39337828/
Kenan evrenide çağırsanıza.
Çakma bilinçsiz bir komünisttir. Yüce marx hazretleri hakkında sadece manifestoyu biliyordur içeriği ve neyin ne hakkında olduğunu bildiğini sanmıyorum.
Tabi canım biz gözü kapalı komünist oluruz.
hatta bu aralar gözü kapalı trol olmayı düşünüyorum.
hatta bu aralar gözü kapalı trol olmayı düşünüyorum.
Pkk kurucularından haki karaer'i öldüren radikal sol fraksiyonun adı. Örgütün başka bir eylemi ve bu eylemin faili dışında saptanan bir militanı yoktur.
Bu arada kızıl yıldız anlamına gelmektedir.
sözlükte dikkat çekmeye çalışan pkk sempatizanlarındandır. kendini sosyalist zanneden ergen ruhlulardan. ara sıra abd karşıtı imiş gibi entryler girerek ve buram buram sahte mağduriyet kokan cümlelerle şaşırtmalar yapmaya çalışır, ancak niyeti kötü ve açıktır. eminim daha dün "hillary teyze seçilse de kürtlere silah sözünü tutsa, ohhh ypgye zırhlı araca da razıyız trump yeahhh" diye ellerini oğuşturan tayfadandır.
Kürtçede "kırmızı yıldız" anlamına gelen bir nicke sahip pek tatlı pek şapşirik yazar tanesi.
Beğendiği entryler için teşekkür ediyor, nickini her bildirimde görüşümde istemsizce şu şarkı sözlerini mırıldanıyorum: "oy hevalê, Stêrka şevên tarî Hêviyên dilen sar î Nabînîm, tu ji min dûr î."
Duygusal moda girdim yine. iyi yazmalar diliyorum.
Beğendiği entryler için teşekkür ediyor, nickini her bildirimde görüşümde istemsizce şu şarkı sözlerini mırıldanıyorum: "oy hevalê, Stêrka şevên tarî Hêviyên dilen sar î Nabînîm, tu ji min dûr î."
Duygusal moda girdim yine. iyi yazmalar diliyorum.
kan kurşundan silinince,
kardeş olur eller bana.
Edit: Ahmet Kaya’nın gül dikeni adlı şarkısından alıntıdır bu sözler. Vugusu barıştır, dostluktur, kardeşliktir. Dil, din, mezhep ayırmaksızın insanlığın özlemidir. Benden, Faşist bükücü sterka sor’a...
https://youtu.be/kSKVIX9wpIE
kardeş olur eller bana.
Edit: Ahmet Kaya’nın gül dikeni adlı şarkısından alıntıdır bu sözler. Vugusu barıştır, dostluktur, kardeşliktir. Dil, din, mezhep ayırmaksızın insanlığın özlemidir. Benden, Faşist bükücü sterka sor’a...
https://youtu.be/kSKVIX9wpIE
Zoruma gitmedi be faşist fakat bu marş üzerinden prim yapmaya çalışman zoruma gitti.
Tez zamanda beynini bulman dileğiyle.
Tez zamanda beynini bulman dileğiyle.
Büyük ihtimal Kürt kökenli sol görüşlü, öğrenci yahut sekreter, avukat, reyon görevlisi olarak çalışan hafif Kürt milliyetçiliği benimsemiş bayan ve memleket olarak Diyarbakır, Kars, Mardin üçlüsünden birinden. Tutturdum inşallah.
Bizim tek milliyetçiliğimiz insanlık milliyetçiliğidir, tek hedefimiz ideolojik zaferimiz, tek kavgamız sınıf kavgası.
görsel
görsel
Muhtemelen diyarbakır kürdü.
Ben kürtçülük yapmadım kürt üstündür dediğimi gördünüzmü ki kürtçü diyorsunuz ama kürtleri savundum ırkçılık yapanlara karşı savundum sadece kürtleri değil lazlara devşirme rum diyenlere karşı çıktım Alevilerin yemekleri yenmez diyenlere de karşı çıktım afedersin ermeni diyenlere de karşı çıktım.
Kürtlerle Türkleri birbirine düşürmeye çalışıp bölücülük yapanlara karşı çıktım sonra biz vatan haini bölücülük yapan olduk ırkçılar vatan millet sevdalısı çıktı.
evet biz insan milliyetçisiyiz.
Kürtlerle Türkleri birbirine düşürmeye çalışıp bölücülük yapanlara karşı çıktım sonra biz vatan haini bölücülük yapan olduk ırkçılar vatan millet sevdalısı çıktı.
evet biz insan milliyetçisiyiz.
"böyle lise solculuğu yapanlar kaldı mı yaw." dedirtir...
dil-tarih-coğrafya fakültelisinin yeşil parkalı boykotçusu gibidir.
eski yıllarımı hatırlatmıştır bana.
ne diyordum, ben en son umreye gidecektim galiba...
dil-tarih-coğrafya fakültelisinin yeşil parkalı boykotçusu gibidir.
eski yıllarımı hatırlatmıştır bana.
ne diyordum, ben en son umreye gidecektim galiba...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar