bugün
- g i l d e d l i l y27
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı13
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- ankara6
- uzun boylu ve büyük ayaklı kadın tatlışlığı3
- selena gomezden güzelinin mahallelerde olması3
- kliniğe gittim klinikten geldim9
- kürtler5
- dolar isterse 100 olsun38
- sigara şöbiyet seks4
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması2
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- game of thrones taki kerhaneci16
- kadınınızı çalıştırır mısınız9
- erecto don don birader bey2
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- tavuklu salata4
- yeni parti de bölünebilir10
- nah sana oy17
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- erdem atay2
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- babanın tüm mirası küçük kardeşe bırakması2
- gürcistan göçmenleri13
- filenin sultanları'nın letonya'yı 3 0 yenmesi2
- rum sultanlığı3
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- evlenmek6
- anın görüntüsü17
- isabela santos3
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı4
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- bioxinin forte2
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- almancıları sevmemek11
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- fino köpeğine verilebilecek isimler3
- gemini man vs simko33
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- birader bey olmayanlar2
- stack overflow'un geleceği2
- muris muvazaası2
- ekrem imamoğlu3
- alparslan kuytul18
- 65 yaş üstü siyaset yasaklanmalıdır4
Amell defterini kapatmak istediğim tek dizi oyuncusu. Hemide tek yumrukla.
beşinci boyut salih amelin kardeşi .
rol yeteneğine pek dikkat edemedim. ama çizgi romandaki oliver queen karakterine göre gerçekten çok yakışıklı yapıldığını düşündüğüm adamdır. erkek olmama rağmen adamın gerçekten allah gibi çekiciliği var. özellikle arrow ve flash ın ortak bölümlerinde flash* ile yan yana gelince karizma farkı ciddi anlamda ortaya çıkıyor. ama aiiyyy ben bebii feysss seviyorum diyen kızlar varken bu seçim göreceli tabi
casey jones rolü ile megan fox'a kayması kesinleşmiş aktör.
o kaymayacak da ben mi kayacam?
o kaymayacak da ben mi kayacam?
görüntü var ama yetenek yok maalesef.
http://galeri12.uludagsoz.../stephen-amell_768513.jpg
bebegim buyumus de casey jones mu olmus kalp kalp kalp.
arrow'un oliver queen'i ve al sah him'i.
bebegim buyumus de casey jones mu olmus kalp kalp kalp.
arrow'un oliver queen'i ve al sah him'i.
teenage mutant ninja turtles 2'de casey jones rolunu kapmistir. hayirli olsundur.
Arrow'dan daha iyi bir role ihtiyacı olan aktör. Uncharted'ın filminde Nathan'ı oynasa veya daha sert bir role girse sevilesi bir insan olacağından şüphe yoktur.
Arrow'un yakışıklı oyuncusu. O kaslar ne öyle ya. Mimikleri de çok iyi ayrıca. Arrowu arrow yapan adam.
toptur.
yakışıklı ama vasat bir aktör. yine de kız olsam verirdim. evet.
arrowdur.
arrow dizisinde oliver queen karakterini canlandıran rolüne cuk oturan, dublör kullanmayan, parkur yapan kanadalı oyuncu. oyunculuğunu her geçen sezon ve bölüm geliştirmesinin yanında facebook hesabından paylaştığı komik paylaşımlarla, capslerle güldüren insan canlısı gibi görünen eşcinsellere ön yargısı olmayan, kaslı müthiş bir adam.
oliver queen rolü için gerekli fiziğe zaten en baştan sahipti ama oyunculuğunu da sezonlar ilerledikçe geliştirdiğini düşünüyorum özellikle 3. sezonda tavan yaptı diyebilirim.
chelsea lately isimli amerikalı bir sunucunun "birden fazla eşcinsel karakteri canlandırdın kesinleştirmek için soruyorum eşcinsel misin? böylece gayler sana aşık olmasın." sorusuna "insanlar isterseler bana aşık olabilir." şeklinde cevap vererek hoşgörülü tavrını göstermiştir takdirimi kazandı. kanadalı olmasının bu denli özgürlükçü oluşuna katkısı vardır diye düşünüyorum zira kanada'nın justin bieber'dan sonra itibarını düzeltecek böyle adamlara ihtiyacı var.
bu da bahsettiğim programda verdiği cevabın videosu: http://youtu.be/HlsYJLeFLxs?t=17m
oliver queen rolü için gerekli fiziğe zaten en baştan sahipti ama oyunculuğunu da sezonlar ilerledikçe geliştirdiğini düşünüyorum özellikle 3. sezonda tavan yaptı diyebilirim.
chelsea lately isimli amerikalı bir sunucunun "birden fazla eşcinsel karakteri canlandırdın kesinleştirmek için soruyorum eşcinsel misin? böylece gayler sana aşık olmasın." sorusuna "insanlar isterseler bana aşık olabilir." şeklinde cevap vererek hoşgörülü tavrını göstermiştir takdirimi kazandı. kanadalı olmasının bu denli özgürlükçü oluşuna katkısı vardır diye düşünüyorum zira kanada'nın justin bieber'dan sonra itibarını düzeltecek böyle adamlara ihtiyacı var.
bu da bahsettiğim programda verdiği cevabın videosu: http://youtu.be/HlsYJLeFLxs?t=17m
Kas yığını yeni idollerim arasına girmiş biridir. Bir aktör olarak çok met etmesemde gerçekten kaliteli biri. Kariyerinde başarılı bir biçimde tırmanarak bize çok güzel yapıtlar izletmesini umud ediyorum
Kendi yönettiği facebook sayfasında çok kafa, egosuz ve yardımsever biri olarak gözüken adam. Başlarda sadece sevdiğim dizinin başrol oyuncusuyken zamanla kendisine inanılmaz bir sempati beslemeye başladım, bizim evden biri olarak gördüm. Ama Hayvan gibi bir vücudu ve kızların ölüp bittiği bir yüze sahip olmasına rağmen oyunculuğu için aynısını söyleyemem. Yürüyüşü de inanılmaz kasıntı zaten.
asla bir salih amell olamayacaktır.
an itibariyle facebook sayfasından sorulara cevap veren abimiz. Severiz kendisini.
egolarından arınmış, müthiş komik ve eğlenceli bir adam. kendi facebook sayfası var ve videolar fotoğraflar paylaşıyor kendi çektiği, yorumlara dahi cevap veriyor. arrowda da güzel bir iş çıkarıyor muhterem iyi oyuncudur kendileri. severek izliyoruz reyizi.
arrow izleme sebebidir.you have failed this city derken insanı titretir. oyunculuğunu bir yana bırakırsak. çok cana yakındır. kendisine ait bir facebook sayfası vardır ve hep insanlarla iletişim halinde kalır. https://www.facebook.com/stephenamell?fref=ts
joshua jacksondan sonraki 2 numarali kanadali yakisikli oyuncudur. suanda arrowda kaslarini konusturuyor adeta.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar