bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- uysaljakoben21
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- gammaz olmuşum13
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- reha muhtar25
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız3
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- aquila bicipite8
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- babaya masaj yaptırmak2
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- kadınların zeka seviyesi3
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- minyon kadın siniri5
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- kemal kılıçdaroğlu35
- geceye bir söz bırak3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- elit olmak için gerekenler13
- koca2
- eski dizileri izlemek3
- gocu26
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- kel erkek3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ona bir şey söyle16
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- tek arkadaşının olmaması10
- turkei kıymentini bilin19
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- bizim delilere bakayım4
- gey görünce gey olmaktan korkan erkek21
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
entry'ler (55)
russell cowe un fotoğraflarına baktığımda küçük russell a ithafen söylediğim söz, söylem.
Russell Crowe ! because he is my hero.
martin luther king'in ruhu reenkarne olmuştur o da tayyiptir arkadaşlar yayalım kesin bilgi.
http://t.co/vfwWhdqMg5
http://t.co/vfwWhdqMg5
valla ben izmirdeyim russell avusturalya da genellike çok rahat sürdürüyoruz ilişkimizi bi sıkıntı olmadı.
2. sezonu bomba gibi bitirip hazirana kadar sır perdesini çeken efsane bir dizidir. Anthony hopkingse şapka çıkarttırır. Mads Mikkalson harika canlandırmış gerçekten ve hugh dancy de tam aşık olancak bir erkek.
Şizofreni. LSD. azıcık hayal gücü.
misal antık sizi a noktasından b noktasına götürür halay ise heryere.
pardon o yanlış sözdü.
misale
Mantık seni a noktasından b noktasına götürür hayal gücü ise her yere elhasılı velkelam
hayalgücünü geliştirirsen ey beni dinleyen kardaşım. uyanıkkende hülyalara dalabilirisn.
Gerçi ülkemizde ayakta uyuyan koyundan bol bir şey yok ama ben yine de bilgilendireyim dedim.
Esselamın aleykum.
misal antık sizi a noktasından b noktasına götürür halay ise heryere.
pardon o yanlış sözdü.
misale
Mantık seni a noktasından b noktasına götürür hayal gücü ise her yere elhasılı velkelam
hayalgücünü geliştirirsen ey beni dinleyen kardaşım. uyanıkkende hülyalara dalabilirisn.
Gerçi ülkemizde ayakta uyuyan koyundan bol bir şey yok ama ben yine de bilgilendireyim dedim.
Esselamın aleykum.
Dese ya la keşke. Atlar giderim Sydney'e.
(bkz: ver desin vermezsem adam değilim)
(bkz: ver desin vermezsem adam değilim)
liderlerde vardır. Kolay değildir bu duyguya sahip olmak. Bazen bir küçük kurşun kalemi alırsın himayene bazense bir orduyu her biri bir ananı evladı olan. Sorumluluk kolay değildir. her yiğidin harcı da değildir.at binenin kılıç kuşananın.
erkekler namusuzdurda o yüzden.
kesinlikle hayır.
yaa bu adamı kelimelere sığdıramıyorum bazen çok kifayetsiz kalıyor kurduğum tüm cümleler onun varlığının yanında.
ya bir insan nasıl bu kadar karizmatik yakışıklı seksi sevimli ve tatlı olabiliyor ? ya keşke bi 40 yıl kadar önce sydney'de güzel ve alımlı bir hatun olarak doğsaydım.
ya bir insan nasıl bu kadar karizmatik yakışıklı seksi sevimli ve tatlı olabiliyor ? ya keşke bi 40 yıl kadar önce sydney'de güzel ve alımlı bir hatun olarak doğsaydım.
görünce aklıma scorpions'un "no one like you" şarkısını getiren söz.
Russell'ın sürekli yaptığı "where is i am" olayından ötürü fotoğrafları yarım çekip paylaşıyor ki bence gayet eğlenceli. Bilgili biri kültürlü biri o fotoya bakıp kafasında kalan kısmı tamamlıyabiliyor ve Russell'ın nerede olduğunu çözebiliyor.
Ne kadar Russell'a aşık biri olsam da tamamen objektif yazdığım olayını değiştirmez.evet.
Ne kadar Russell'a aşık biri olsam da tamamen objektif yazdığım olayını değiştirmez.evet.
yok öyle bir dünya rusty bir diktatörün elini tutmaz.
evet, sürekli bir aktöre ve akttriste aşık olan tipler gerçekten real dünyadan kopmuş kendini tamamiyle beyaz perde dünyasına adamış tipdir.
Misal ben Russell Crowe'a ve Scarlett Johansson'a aşık bir gencim. Evet reel ilişkim yok reel şeylerden nefret ederim ve mutluyum.
işin orasını geçelim. Cidden çok yakışıklı karizmatik seksi güzel muhteşem aktör ve aktristler var bırakın onu bunu şunlara aşık olun ya.
Misal ben Russell Crowe'a ve Scarlett Johansson'a aşık bir gencim. Evet reel ilişkim yok reel şeylerden nefret ederim ve mutluyum.
işin orasını geçelim. Cidden çok yakışıklı karizmatik seksi güzel muhteşem aktör ve aktristler var bırakın onu bunu şunlara aşık olun ya.
Russell'a her şey yakışık fakat kirli sakal bir ayrı yakışıyor ona.
http://www.rozanehmagazin...ne02new/beautifulmind.jpg
http://www.rozanehmagazin...ne02new/beautifulmind.jpg
çok güzel söz. Küçük iskender'indi sanırım ve sonuna kadar haklı.
kendi çapında iyi olan bir sanatçı zamanında dinlerdim.
Fakat sevemediğim kısmı aşkı cinsellik olarak tanımlamasıydı belki de halen o yüzden sevemiyorum.
demiş ya şair " kaldır başını sevgili ! Aşk belden yukarıda"
Fakat sevemediğim kısmı aşkı cinsellik olarak tanımlamasıydı belki de halen o yüzden sevemiyorum.
demiş ya şair " kaldır başını sevgili ! Aşk belden yukarıda"
Turgut'un en harika şiirlerinden bir tanesidir gerçekten mahveder beni bitirir.
sonuna kadar desteklediğim hayat felsefem olan muhteşem sözdür.