bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- sözlük kızlarının kombinleri20
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- en sevilmeyen ev işleri2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- eski nahif sözlük kızları2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
öğelerini steama satarak küçük gelirler elde edilebilir.
Steam, Valve Corporation tarafından 2003 yılında geliştirilen bir dijital oyun dağıtım platformudur. Satın almak istediğiniz oyunu Steam hesabı açarak uygulama içerisinden çevrimiçi olarak satın alabilir veya oyun ücretsizse direkt indirebilirsiniz.
internet yok diye oyun açmayan sikim sokuk platform. Nasıl açacaz bilen varsa yardım etsin. Evet.
garry's kod, hoi4 bak bunlar güzel muti.
summer sale 9 temmuz tarihine kadar devam etmekte.
şu ana kadar toplam 60 tl'ye edindiğim oyunlar;
(bkz: terraria)
(bkz: payday 2)
(bkz: spectromancer)
(bkz: warhammer 40 000 dawn of war) *
(bkz: natural selection 2)
(bkz: starblast)
110 tl'lik bütçemden 50 tl kalmış bulunuyor. Multiplayer oyunlar için değerlendirilmek üzere güzel bir fırsat oldu kendisi.
şu ana kadar toplam 60 tl'ye edindiğim oyunlar;
(bkz: terraria)
(bkz: payday 2)
(bkz: spectromancer)
(bkz: warhammer 40 000 dawn of war) *
(bkz: natural selection 2)
(bkz: starblast)
110 tl'lik bütçemden 50 tl kalmış bulunuyor. Multiplayer oyunlar için değerlendirilmek üzere güzel bir fırsat oldu kendisi.
indirime giren oyunlar çöp. Tam bir indie oyun platformu.
indirimler başladı.
Bağımlı olduğum için bilgisayarıma kavuştuğum gibi indirimi beklemeden Tekken 7 satın aldım. Şimdi gelmiş indirim diyorsunuz, hiç yakıştıramadım gerçekten.
ulan steam! red dead redemption 2' yi epic games' ten almadığıma pişman ettin beni. sana güvenip daha iyi indirim yaparsın diye ummuştum ama hevesimi kursağımda bıraktın.
almıyorum lan senden oyun moyun. epic' in indirim sezonunu bekleyip ordan alacam. sen de çükümü ye!
almıyorum lan senden oyun moyun. epic' in indirim sezonunu bekleyip ordan alacam. sen de çükümü ye!
Yaz indirimi bugün saat 8'de başlayacak. 2500 liralık bütçe ayırdım bakalım.
yarın yaz indirimi başlıyor evet.
injustice: gods among us : ultimate edition'ı ayın 26'sına kadar ücretsiz yapmış platform.
Fm 2008’den beri tüm football Manager serilerinin tuttuğum oyun şeysi. Fm olmasa silerim. Evet.
Olm manyak mısınız
Çökmüyor her salı bakıma alınıyor sunucuları her hafta spam gibi çöktü çöktü
Ben valve olsam sırf bir tim uluya bir tim ekşiye bu çöktü yazanları her hafta sikmek için gönderirim amk.
Çökmüyor her salı bakıma alınıyor sunucuları her hafta spam gibi çöktü çöktü
Ben valve olsam sırf bir tim uluya bir tim ekşiye bu çöktü yazanları her hafta sikmek için gönderirim amk.
şurada cs grubu olan sesli oynayacak babacanlar yok mudur ?
Bugün çöken program. Üzdün yahu ramazan boyunca Cs go oynayıp uyumaya alışmıştım bu hiç iyi olmadı..
Bu sefer bakım değil şuan oyuna hiç girmiyor oyun server hiç bağlanmıyor.
Bu sefer bakım değil şuan oyuna hiç girmiyor oyun server hiç bağlanmıyor.
Bedava oyun falan beklediğimiz yok. 1,5 tl ye sabit olan kuru değiştirmesinler yeterli.
Epic games karantina günlerinde GTA 5'i bedava verirken, Lego oyununu ücretsiz veren oyun platformudur, sahipleri Yahudi galiba... O legolar.....
2010 larda ölmeye yüz tutan bilgisayar oyunculuğunu dirilten şirket hatta o dönem çok konuşulurdu PC oyunculuğu ölüyor mu diye şimdi artarak devam ediyor konsolu geçti
Neyse rahatsız olup laf eden arkadaşlar var yavrım zamanında cs de crackli serverler ile oynamasaydın hadi oynadın bari hile yapmasaydın adamlar da hile engellemek için bunu geliştirmeyecekti şimdi Steam da olmayacaktı hani rahatsız oluyorsun ya otur düşün şimdi iyi mi oldu kötü mü oldu
Sayın amk duvardan headshot çekiyor sonra valve niye Steam kurdu.
Neyse rahatsız olup laf eden arkadaşlar var yavrım zamanında cs de crackli serverler ile oynamasaydın hadi oynadın bari hile yapmasaydın adamlar da hile engellemek için bunu geliştirmeyecekti şimdi Steam da olmayacaktı hani rahatsız oluyorsun ya otur düşün şimdi iyi mi oldu kötü mü oldu
Sayın amk duvardan headshot çekiyor sonra valve niye Steam kurdu.
https://www.pcmag.com/new...sed-on-steam-never-played
Alınan oyunların yüzde 37 si bir kere bile yüklenmemiş. Hiç oynanmamış.
Alınan oyunların yüzde 37 si bir kere bile yüklenmemiş. Hiç oynanmamış.
Oyunlar çok pahalı diyen olmuş
Babuş yapman etmen adam 60 dolarlık oyunu 60 TL ye satıyor bir gog bir Steam ben bu ikisi kadar kullanıcı dostu görmedim
işin pis tarafı gog dan bir şey alamıyorum çünkü dölar cinsinden satıyor malum türk parasının hali ortada
Oldu olacak bir de steam evlere eskort servisi versin oyun alana bedava eskort da göndersinler tam olsun amk.
Babuş yapman etmen adam 60 dolarlık oyunu 60 TL ye satıyor bir gog bir Steam ben bu ikisi kadar kullanıcı dostu görmedim
işin pis tarafı gog dan bir şey alamıyorum çünkü dölar cinsinden satıyor malum türk parasının hali ortada
Oldu olacak bir de steam evlere eskort servisi versin oyun alana bedava eskort da göndersinler tam olsun amk.
Zamanında çok bedava oyun veren ama şu an reklama ihtiyacı olmayan oyun platformu. Karantinada anlık kullanıcı rekorunu kırdı. Bir de indirim zamanı geliyor ki yine parayı da kıracak.
gta 5 hamlesine karşılık bedava satranç oyunu veren koca yürekli oyun şirketi bu ne cömertlik yiğidim.
gün itibarı ile;
tekken 7: 29.75 tl
alan wake: 2.50 tl *
europa universalis iv: 14.75 tl
şeklinde indirimli fiyatlarıyla satılmaktalar.
ilgileniyorsanız saldırınız efendim.
tekken 7: 29.75 tl
alan wake: 2.50 tl *
europa universalis iv: 14.75 tl
şeklinde indirimli fiyatlarıyla satılmaktalar.
ilgileniyorsanız saldırınız efendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar