bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı51
- milli maçı izlemeyen erkek17
- migros ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar4
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- avustralya6
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak15
- bir kızı doyurmak6
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- türkiye13
- kerkük türküleri2
- futbol6
- kemalizm3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi2
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- yunan adalarına gitmek2
- kızımız olacaktı2
- avustralyalıların iri yarı olması5
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık4
- vincenzo montella6
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- arda güler6
- abd iranın anlaş ama ması 14 haziran 20263
- nestory irankunda3
- türkiye'nin avustralya'ya 2 0 yenilmesi3
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı2
- ruh eşin nerede3
- çaylak yazarlara temiz iç çamaşırı götürme timi2
- çok fena boşladım3
- avustralya milli futbol takımı4
- avustralya 0 türkiye 74
- aylık 346 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- su molası4
- zall yüzünden gol yememiz5
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- futbol maçı izleyen sözlük kızı4
- en iyi antidepresan18
- özşen madencilik işçilerinin direnişi11
- uludağ sözlük burada zall nerede4
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
- migros anal market2
- chp'nin hali ne olacak58
- devşirme türk2
- new york knicks3
- milli takım gruptan çıksın soyunurum3
- istiridye mantarı2
- kürdistan a milli futbol takımı2
- ozan güven ahmet kural ikilisi2
- türk bayraklı tişört2
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
100tl mi an itibariyle elite:dangerous, the elder scrolls online: tamriel, bioshock infinite ile yemiş olan harika oyun platformu.
Not: bu dosyalarin boyutu 100gb yi geciyor. Indirmem bir ayi bulur herhalde.
Not: bu dosyalarin boyutu 100gb yi geciyor. Indirmem bir ayi bulur herhalde.
Oynamıcağınız oyuna 2 tl olsada para vermeyin. o gün kütüphanemdeki oynamıdğım oyunları sildim. indirm dönemleridne %75 falan kandığım için oynu oynmışım 7 saat. 1000 saat oynadığım oyun var. Sildiğim oyunların hesabını yaptım 200 tl 2 sende haybeye oyun almışım. Literatüre geçicek bir hastalığı bile var. iade sistemi geldi 20 tane fln oyun iade etmişimdir. bu indirm dönemlerinde. Fiyatıyla, iadesiyle, ortamıyla steam candır. Gabe kazndığı paralr helaldır.
indirimde olan oyunlarıyla ocağa incir ağacı diken platform.
o değil de indirimde olan beğendiğiniz hack&slash veya indie tarzı oyun varsa bi mesaj kutumu aydınlatın.
o değil de indirimde olan beğendiğiniz hack&slash veya indie tarzı oyun varsa bi mesaj kutumu aydınlatın.
Dark Solus 2 Solar Sins
Insurgency
Pes 2016
Total war Serisi
XCOM Enemy Unknown
Alien Isolotion
SOMA
Önerdiğim oyunlar.
Insurgency
Pes 2016
Total war Serisi
XCOM Enemy Unknown
Alien Isolotion
SOMA
Önerdiğim oyunlar.
enpara.com'un, kampanyasını 31 mart 2016'ya kadar uzatmasından dolayı ocaklara incir ağacı diken platform olacaktır yine. fm 2016'ya da mutlaka indirim gelecektir, o indirim gelene kadar sabırla bekleyeceğim. tavsiyem, siz de bekleyin.
Edit: %25 oranında indirim gelmiştir.
Edit: %25 oranında indirim gelmiştir.
491 adet yazarı donuzlamaya sebep olan platform, siz de yapın çoluk çocuğu engellemiş oluyoruz. Sözlük düzeliyor.
En para kampanyası sayesinde 3 ayda 150 liralık cüzdan birikimini 75 liraya yapabileceğiniz sitedir.
Crackli oyunun boku, püsürüğü ile uğraşmak istyemeyen multi player seçeneklerini sorunsuz kullanmak isteyen oyuncular için biçilmiş kaftandır.
Crackli oyunun boku, püsürüğü ile uğraşmak istyemeyen multi player seçeneklerini sorunsuz kullanmak isteyen oyuncular için biçilmiş kaftandır.
yine çöküşlerde olan platform.ulan gabe bir çözemedin şu sorunu.
Ulan bende bir ben bağlanamıyorum diyordum.
Şuan da delirtendir.
Şuan da delirtendir.
indirimlerin başladığı dönemde çökmüştür. evet.
şu an gerçekten yüz yılın kafasını yemiştir. ana sayfa da değişik diller öğreniyoruz sayesinde.
edit: milletin hesapları şu an önümde. naptınız olm?
edit: milletin hesapları şu an önümde. naptınız olm?
başkasının wishlist ini anasayfamda gördüğüm platform.bizim hesabı kim kurcalıyor acaba.
edit:arkadaşlar düzeldi.
edit2:yine gitti...
edit:arkadaşlar düzeldi.
edit2:yine gitti...
babalara gelmiştir. rastgele hesaplar sunmakta önümüze.
edit: bu süre içinde hesabınıza girmeyin mümkünse.
edit2: steam üzerinden hiçbir işlem yapmayın deniyor. kredi kartı bilgilerinizi, paypal bilgilerinizi kaldırmayın steam üzerinden. paypalın kendi sitesi üzerinden kaldırabilirsiniz eğer bağladıysanız.
edit: bu süre içinde hesabınıza girmeyin mümkünse.
edit2: steam üzerinden hiçbir işlem yapmayın deniyor. kredi kartı bilgilerinizi, paypal bilgilerinizi kaldırmayın steam üzerinden. paypalın kendi sitesi üzerinden kaldırabilirsiniz eğer bağladıysanız.
indirim sezonunun başlamasıyla error veren platform.
Yarraklara gelen platform.
Yine, yeniden.
Yine, yeniden.
Ulan gabe yakacaksın Başımızı.
Sunucuları kafayi yemiş platform. Böyle bir güvenlik açığı hata olmasi pek olası değil, hack saldırısı olmasi muhtemelen. Tabi bunu kabul ederler mi, meçhul.
güvenlik açığı olduğu ve bunun müsebbiplerinin çeşitli kullanıcıların steam cüzdanlarını çaldığı iddia edilmekte. tel no ve e-posta adresleri de değiştirilmiş. ileri gitmemesi için serverlar şatdovn edilmiş. şimdi düzeltmeye çalışıyorlar imiş. ancak hepsi iddia tabii.
ekleme: ulan bütün oyunları arkadaşın üzerinden almıştım. ama cüzdanımda oyun kartı satarak biriktirdiğim 3.64 lirayı çalarlarsa heçkır olur geri alırım piçlerden.
ekleme2: para sağlam ulan. rahatladım.
ekleme: ulan bütün oyunları arkadaşın üzerinden almıştım. ama cüzdanımda oyun kartı satarak biriktirdiğim 3.64 lirayı çalarlarsa heçkır olur geri alırım piçlerden.
ekleme2: para sağlam ulan. rahatladım.
tarihi bi skandalla karşı karşıya olan sunucu. Hesaplarına giriş yapanlar başka kullanıcıların her bokunu görebiliyor. eğer başıma bir şey gelirse bunun tek sorumlusu davul götlü gabe'dir arkadaşlar. hakkınızı helal edin.
Bu akşam yapılan ddos saldırılarından ötürü yazarlara bu gece store ve community'ye girmemelerini önerdiğim, aksi halde hesaplarının çalınabileceğini belirttiğim program.
internete banka bilgilerimi asla veremiyorum paranoyakligimin iyi yani bu heralde.
arkadasa parayi verip kendime hediye attiriyorum mk.
arkadasa parayi verip kendime hediye attiriyorum mk.
Şu an kendi profilimi uzaktan uzaktan, usul usul izlediğim platform. Steam sıçtı bez getir, cıvık sıçtı tez getir durumu yaşanıyor.
steam yetkilileri olayın hacklenme olmadığını söylüyormuş. sistemi de komple kapatmışlar zaten. giriş yapmaya çalışmayın profiliniz anasayfa da falan çıkmasın. tedbir olarak da mailleri kontrol edin yeter.
Kredi kartı bilgilerime dahi ulaşılsa gayet rahat olduğum oyun platformu. Az önce baktım 1.33 kuruşluk kredi kartı limitim bana bir göz kırptı. Buradan hekırlara sesleniyorum ; Ulan bir abilik yapıp şu meretin asgerisini ödeyin bari. * (bkz: öğrencilik)
sürekli 18,901kb güncellemesi olan* oyun dünyasının appstore'u.
Gün içerisinde sunucularının hamıssına konmuş ancak düzelmiştir.
Gün içerisinde sunucularının hamıssına konmuş ancak düzelmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar