bugün
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak5
- yazarların favori giyim markası7
- friedrich hegel la bi cay icek11
- velvet57
- insan olmaya ceyrek kala15
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- erotik şiir4
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- evde soğuk kahve yapımı7
- yalnızlıkla sevişmek5
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hayattaki en değerli şeyler5
- bir erkeğe en çok yakışan şey2
- arkadaşlarla bir anda nepal'e gitmek4
- 2026 ekonomik krizi16
- kavgada söylenen tehdit cümleleri3
- sınıfın en güzel kızı4
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- migros'a sorulacak tek soru23
- aleksey batrakov28
- bilinçaltı algılama5
- victor osimhen20
- tombul efes3
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- hurdacıya gidiyorum7
- sokrates in bilgi doğuştan gelir demesi3
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı2
- ioçk silik yesin kampanyası6
- merve2
- arkadaşlar sözlük hesabımı siliyorum3
- yolcudurgider3
- yazarlara gelen son mesaj5
- tevellüt kaç2
- mutlu ama uzak olsun birader3
- osuruktan şiirler60
- kaos show2
- enayimiknatisii6
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar7
- erecto ibn birader el biraderi2
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- ioçk'un arto'ya benzemesi5
- g i l d e d l i l y16
- tostumu yaptım11
- testo taylan aykolik ziyareti2
- mohamed salah ghaly2
- akıl2
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi9
star wars the clone warsın sona ermesiyle duyurulan 3 ile 4. filmin arasını anlatacak olan animasyon. ghost isimli geminin mürettebatının hikayelerini anlatacaktır. darth vader, yoda yada önceki animasyondan ahsoka olur mu olmaz mı bilinmez ama umarım güzel bir seri olur. sadece çocuklara yönelik yapılmaz umarım.
https://www.youtube.com/watch?v=_soLH5MWGOg
https://www.youtube.com/watch?v=_soLH5MWGOg
dave filoni'nin tarzı dışında, garip gelen bir star wars serisi.
nasıl desem, yabancı değilsin ama öyle yakın da hissettirmedi ilk bölüm itibariyle. star wars the clone wars ile kıyaslamak zaten abes olur zira o serideki kahramanımız ahsoka tano bize bir sinema filmi ile tanıtılmışken bu seri kahramanlarına bu konuda pek ihtimam gösterilmemiş. alışkanlıklar kolay değişmiyor zaar.
--spoiler--
'first jedi you've ever seen sir' ile yarmış geçirmiştir ama.
--spoiler--
nasıl desem, yabancı değilsin ama öyle yakın da hissettirmedi ilk bölüm itibariyle. star wars the clone wars ile kıyaslamak zaten abes olur zira o serideki kahramanımız ahsoka tano bize bir sinema filmi ile tanıtılmışken bu seri kahramanlarına bu konuda pek ihtimam gösterilmemiş. alışkanlıklar kolay değişmiyor zaar.
--spoiler--
'first jedi you've ever seen sir' ile yarmış geçirmiştir ama.
--spoiler--
ilk sezonunun son bölümünde ahsoka tano ve darth vader'lı yeni bölümler izleyeceğimiz izlenimi vermiş star wars dizisidir. rebels'in biraz daha genişlemesi gerektiğini düşünüyordum sanıyorum ahsoka ve darth vader ile bunun izlenimini verdiler.
clone wars'ı bir sezon daha yapıp tamamlamamalarına çok kızdım ama derinleştikçe rebels'tan da keyif alacağımı umuyorum.
clone wars'ı bir sezon daha yapıp tamamlamamalarına çok kızdım ama derinleştikçe rebels'tan da keyif alacağımı umuyorum.
ikinci sezonu özellikle mid-season trailer'inde de hissettirdiği gibi bomba etkisi yaratmıştır.
--spoiler--
anakin ile ahsoka'nın telepatik olarak iletişime geçtiği sahne çok iyiydi. Ahsoka'nın son umudu yıkıldı ve artık anakin'in darth vader olduğunu kabullendi.
ek olarak grand inquisitor, temple guard çıktı anasını satayım. Daha detaylı bir spin off hikaye lazım bu adamla ilgili. Zaten şüphe ediyordum bu kadar jedi'lar hakkında bilgiyi nereden alıyor diye.
--spoiler--
--spoiler--
anakin ile ahsoka'nın telepatik olarak iletişime geçtiği sahne çok iyiydi. Ahsoka'nın son umudu yıkıldı ve artık anakin'in darth vader olduğunu kabullendi.
ek olarak grand inquisitor, temple guard çıktı anasını satayım. Daha detaylı bir spin off hikaye lazım bu adamla ilgili. Zaten şüphe ediyordum bu kadar jedi'lar hakkında bilgiyi nereden alıyor diye.
--spoiler--
Sırf 2.sezonun son bölümü için bile izlenebilecek olan star wars animasyon serisidir.
--spoiler--
Aga darth vader burda da çok cool ya. Hele ahsoka ile olan dövüşleri...
--spoiler--
--spoiler--
Aga darth vader burda da çok cool ya. Hele ahsoka ile olan dövüşleri...
--spoiler--
Gündemdeki Haberler