bugün
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması16
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı14
- tai lung10
- erector dedemiz6
- hoşgörü dini islam10
- velvet52
- ateist dövmek10
- kemalistler15
- ameliyat olmak12
- tl4
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum4
- ümmetçiler3
- fatır suresi 41 ayet3
- velvet hanımkızımız8
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak5
- sarapci koala4
- futbol33
- ahmet burak erdoğan8
- bu hesap gizlidir2
- bugün ne yaptınız6
- 0 0 719
- muşlettin amca2
- iremga3
- evli kadınla beraber olmak4
- kadir mısıroğlu'nun soyu20
- sevgililer nerede seks yapıyor9
- türk kahvesi eşlikçisi6
- aşure vs waffle8
- garsona kötü davranan insan3
- kürtler sizden nefret ediyor5
- akepede kliklerin savaşı11
- yürüyüş flörtü6
- ona bir cümle bırak9
- yakışıklı olmanın faydaları4
- gözde celep4
- at kafası2
- donsuz bedevi6
- klavyenizde ben aslında yazdıktan sonra ne çıkıyor7
- pandela16
- fildişi sahili5
- milli mücadele döneminde cemaatler2
- apolitik olmak2
- bik bik'e hediye edeceğim mutfak4
- şeyhin götüne priz sokmak4
- ulusalcılar2
- ciguli kral9
- abur gel de yaz buraya3
- kylie jenner3
- ismet gürbüz ile berlin gece hayatına akmak4
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı4
çalıştığım kurumda gördüğüm kadarıyla çardakta oturmayı seven, ağaç altlarına yayılmış, şıklık yarışı içine girmiş kişilerdir. devlet kurumunda staj yaparak naylon staj nedir öğrenen, gelmese de yokluğu belli olduğu halde aranılmayan, kimisi hevesli kimisi boşvermiş, kimisi zorunluluktan gelen genç insandır.
bir de staj yaptığı kurumda kendisini sevdirirse mezun olunca direk orada işe başlayabileceği geyiği vardır ki, bunun inandırıcılığı, üniversitede kızların teklif ettiği gerçeği kadardır.
bir de staj yaptığı kurumda kendisini sevdirirse mezun olunca direk orada işe başlayabileceği geyiği vardır ki, bunun inandırıcılığı, üniversitede kızların teklif ettiği gerçeği kadardır.
1yildir sahip oldugum kolelik unvani. bu yil kaldirdilar cok sukur de insan statusune gectik.
insan ustu calistirilan varliklara verilen unvandir kendisi. esas meslegi henuz ogrenme asamasinda olan kisilerdir.
insan ustu calistirilan varliklara verilen unvandir kendisi. esas meslegi henuz ogrenme asamasinda olan kisilerdir.
Staj yiyen kişidir.
her sucun sahibidir, ezilirler.
Stajyer uludağ sözlüğe yeni katılan 10.nesil yazardır hüloo.
herhangi bir meslek edinecek olan kimsenin geçirdiği uygulamalı öğrenim.
(bkz: stajyer)
bütün ayak işlerini yapan, işi hızlandıran, para verilmesi zorunlu olmayan fakat sigortası yapılması zorunlu olan belli bir süre çalışan eleman.
"çaliş çaliş çaliş, pağa, pağa yoğk"tur *
bir şirketin orta direği, olmazsa olmazıdır çünkü stajyer olan bir yerde tüm işleri onlar yapar.
bila istisna fotokopi çekendir.
(bkz: beleş amele)
fotokopi ve ayak işleri müdürü.
çoğu insan tarfından getir götür olarak algılansa da aslında çoğu zaman da böyle olmasına rağmen gerçekten bulunmaz bir sıfattır. okulda öğrenilenden çok daha fazlası öğrenilebilir staj esnasında.
hürriyet, milliyet gibi büyük bir gazetede taşımaktan büyük zevk duyacağım sıfat.
hürriyet, milliyet gibi büyük bir gazetede taşımaktan büyük zevk duyacağım sıfat.
- ştajyöerrr!! çalişş çalişşş çalişşş!!
+ pağaa???
- pağha yooook!!!
[fundamentals]
+ pağaa???
- pağha yooook!!!
[fundamentals]
kısa dönem kölelerdir. nal gibi stajyer kartı taktırtan iş yerleri vardır bir de. onların yaptığı tam pisliktir. hangi birimin stajyeri olduğuna bile bakmazlar oraya buraya yollar, fotokopi çektirir en malak işleri yaptırırlar. neyseki bitti o günler.
kendime bir adet aradığım fakat bulamadığım candır canandır. hacı çok zor değil almanca ingilizce bil, gerektiğinde mesaiye kal, getir götür yap, arada devlet dairelerine git, fotokopiyi saymıyorum bile.
(bkz: Köle) nereden mi biliyorum çünkü bende zamanında bir stajyiyen dim .
ruhsatı alınca kölelikten azlolunacak kişidir.
ayak işi. adamı foloşof ediyorlar.
bu yazı zehir edecek iştir.
(bkz: çaycı)
Çok iyi türk kahvesi yapar, fotokopide bir numaradır hızlıdır, word, excel bilgisi iyidir, sevecendir, her işe o koşturur sadece bulunduğu departmanın değil bütün şirketin stajyeridir özetlersek klasik olcak ama ameledir. Kendimden biliyorum.
Ayrıca çoğu kişi stajer olarak yazıldığını okunduğunu sanır ama öylede değildir.
Ayrıca çoğu kişi stajer olarak yazıldığını okunduğunu sanır ama öylede değildir.
200 lira ver bütün şirketin işini yapsın, mesaiye kal de karşı çıkamasın. amele, köle. kendime bakarak anladım. şirketin inşaatınıda ben yapıcam amk.
Gündemdeki Haberler