bugün
- hilafetin türklere faydası18
- kibarhergele14
- george washington7
- sorusormayin7
- fenerbahçe adası3
- kuz3
- ismet gurbuz bey bey3
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak7
- sözlüğün kırbacı10
- sohbet eder gibi entry yazan yazar6
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- cehennemde sigara içme yasağı5
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız2
- kız sanılan yazarlar7
- ucan tekme atan hipopotam45
- kuzum2
- erecto bey bey2
- pavyonları dönüştürmek4
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi7
- karıncaların trafik sıkışıklığı yaşaması2
- lahana sarma turşusu3
- her kararın başka bir ihtimali öldürmesi2
- total war3
- hangi yazarla çift olursunuz28
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir4
- kırmızı ruj vs pembe ruj2
- yazarların sağlık sorunları7
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı11
- günün kitabı2
- emniyet kemeri2
- dört gazeteciye fon iddiaları soruşturması2
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon4
- istanbul şu an güneşli 22 derece4
- insanların birbirini gizlice puanlaması3
- şeytanın kariyer değişikline gitmesi3
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- samimiyetin bir noktadan sonra hakarete dönüşmesi3
- patatesin her ortama uyum sağlaması5
- tff başkanı hacıosmanoğlu'nun istifa yanıtı2
- pforzheim şu an 10 derece3
- öbür dünyada referans istenmesi2
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- anın görüntüsü32
- ya bi siktirin gidin15
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- yazar fake mi diye arkadaşlarına mesaj atmak35
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
istese tüm sözlüğe kanat takabilecek founder. olmadı, orkid dağıtır...
annesinin ''isteseydi kazanırdı benim oğlum'' dediği zat.
isteyenin bir yüzünü kara yapan, istememesiyle çaylak yapandır..
istese birilerine testislerini yalatabilecek zat. görülüyor ki var öyle hazır tipler.
istese dort bir yani bayraklarla donatabilecek bi kisi. tabi isterse dort bir yani sarkilarla da cinlatabilir.
istese de olur, istemese de..
istese istedigimi yapacak zatı muhterem.
istese, sözlüklerin kitabını silip baştan yazabilecek zat.
--spoiler--
erkekligini aldatandir.
edit: bu konuda yiginla soru aldim "ssg noldu sana bildigimiz iyi aile cocuguna ne haller geldi" diye. efendim boyle bir gercegin varolmasi benim aldatmayi hayat tarzi olarak benimsedigim "eski ssg gitti yerine yeni ssg geldi" anlamina gelmiyor. hala o sadik saf ideal koca ssg'yim. ensesine vur lokmasina al o derece. lakin bilinsin ki "aldatmayan erkek" erkegin fabrika ciki$i hali degildir. bir arzin varligina ragmen aldatmayan erkek bu yolu tercih ederken erkekliginden, egosundan fedakarlik eder. sozum bunu takdir etmeyen "yok bir de aldatsaydi" diyen kadinadir. aldatmayan erkek papatya'ya sevgisi yuzunden ucmayan kelebek gibidir. o yuzden istirham ediyorum artislik yapmayin "normal insandir", "akli ba$inda erkektir" demeyin. bulmu$ken kiymetini bilin.
--spoiler--
* aldatmayan erkek başlığında böyle bir yazısı vardır ki katılmamak elde değildir.
erkekligini aldatandir.
edit: bu konuda yiginla soru aldim "ssg noldu sana bildigimiz iyi aile cocuguna ne haller geldi" diye. efendim boyle bir gercegin varolmasi benim aldatmayi hayat tarzi olarak benimsedigim "eski ssg gitti yerine yeni ssg geldi" anlamina gelmiyor. hala o sadik saf ideal koca ssg'yim. ensesine vur lokmasina al o derece. lakin bilinsin ki "aldatmayan erkek" erkegin fabrika ciki$i hali degildir. bir arzin varligina ragmen aldatmayan erkek bu yolu tercih ederken erkekliginden, egosundan fedakarlik eder. sozum bunu takdir etmeyen "yok bir de aldatsaydi" diyen kadinadir. aldatmayan erkek papatya'ya sevgisi yuzunden ucmayan kelebek gibidir. o yuzden istirham ediyorum artislik yapmayin "normal insandir", "akli ba$inda erkektir" demeyin. bulmu$ken kiymetini bilin.
--spoiler--
* aldatmayan erkek başlığında böyle bir yazısı vardır ki katılmamak elde değildir.
en fazla dedikodusu yapılan nick klasmanında birinci sırada. -sanırım ben daha yeni gördüm- yeni bir dedikoduyla karşınızdayız. kendisi eskişehirli ve eskişehirspor taraftarı olduğundan bu nicki almış. çok saçma geldi di mi? bana da... ama altına bir de açıklama yapmışlar; "ingilizce okununca 'esesci' olarak ortaya çıkıyor." mantıklı geldi. bugünlük bu kadar, taze dedikodularla yine karşınızda olacağız.
edit: 7 senesi varmış bu geyiğin. çok cahilim sözlük.
edit: 7 senesi varmış bu geyiğin. çok cahilim sözlük.
açılımı, Sokayım Sevgililer Gününe olan ekşi sözlük'ün kurucusu.
vefakar bir insan.
güzel bir tipi vardır, saçları bir ara çok hoştu.
şimdi söyle bir şey var, madem bu kadar göz önünde bir adam, yedigi yemedigi tartışılıyor, ben de biraz terbiyesizleşeyim, okusun kendine gelsin.
öncelikle kurmus oldugu sözlükteki yönetim şekli, biçimi iğrenç. gelişmeler bölümümden "ühühühü biri beni netten rahatsız ediyor, bi el atın da bulalım şunu" diye sızlanan arkadaşları var.
hitler/stalin kırması modları var. bir de komiklik kaygısıyla öyle bir mesajları var ki bunların, ben gelişmeleri okurken artık altıma sıcmamak için bez baglıyorum o derece.
bu kadar antipatik olup da hala talep gören bir recep bülbülses var (aslında ajdar anik var da o meshur sözlüğünüz onu bile ağzında sakız ettiği için onu veremedim korkudan). gerci onu da talep eden, editörlerine korkudan göt vermek isteyen magazin gazetecilerinden dolayı, sizin kitleniz onlar kadar bile üretici değil.
yaris peşinde koşan üç kuruşluk fakir öğrencilere ne vaad ediyorsunuz da, bu kadar özelsiniz? bunu sizler de biliyorsunuz da, kutsallığınıza halel gelmesin.
sonucta özgür gibi gözüküp özgürce bir sik yazamadıgın bir sitenin sahibi.
öncelikle kurmus oldugu sözlükteki yönetim şekli, biçimi iğrenç. gelişmeler bölümümden "ühühühü biri beni netten rahatsız ediyor, bi el atın da bulalım şunu" diye sızlanan arkadaşları var.
hitler/stalin kırması modları var. bir de komiklik kaygısıyla öyle bir mesajları var ki bunların, ben gelişmeleri okurken artık altıma sıcmamak için bez baglıyorum o derece.
bu kadar antipatik olup da hala talep gören bir recep bülbülses var (aslında ajdar anik var da o meshur sözlüğünüz onu bile ağzında sakız ettiği için onu veremedim korkudan). gerci onu da talep eden, editörlerine korkudan göt vermek isteyen magazin gazetecilerinden dolayı, sizin kitleniz onlar kadar bile üretici değil.
yaris peşinde koşan üç kuruşluk fakir öğrencilere ne vaad ediyorsunuz da, bu kadar özelsiniz? bunu sizler de biliyorsunuz da, kutsallığınıza halel gelmesin.
sonucta özgür gibi gözüküp özgürce bir sik yazamadıgın bir sitenin sahibi.
kendisini tanirim, yeni askerligini bitirdi. bedelli.
(bkz: #3287126)
ben de sozlukten biriyle evlenmek istiyorum diyenler için maksimum fayda maksimum kazanç sağlayabilecek en stratejik insanlardan biri.
ee dünya güce tapar olmuş...
ee dünya güce tapar olmuş...
açılımı sarı saçlı güzel olan kısaltma.
ahaha lan neydi ne olmuş kişi.. böyle beyaz teni yeni uzamış saçları ve melül bakışın ardından eski uzamış ve dökük saçları sakalları ve bıyıkları ile bir fecaran olmuş kişi. yürü bre.
Resmini görünce çok şaşırdığım, daha önce otisabi gibi sakalı bıyığı tarz , Görüntüsüyle ben buradayım diyen birini beklemiştim esasında.Garip doğrusu.*
ayşe arman'ın kendisiyle yaptığı röportaj bugün yayınlanmıştır.
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8404648.asp
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/8404648.asp
ek$i dergahının şeyhi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar