bugün
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi17
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle27
- penis deliğinden içeri giren kene7
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak5
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir15
- gül gibi kız olma kriterleri7
- ktç nerede lan5
- en gey özelliğiniz8
- chp'nin en kötü genel başkanı6
- özgür özel'in sızmış fotoğrafı4
- göt deliği yalatmak11
- çirkin bakınca sapık yakışıklı bakınca çapkın4
- gelmiş geçmiş en iyi stoper7
- günü gününe uymamak4
- ferdi zeyrek2
- ilk buluşmada sakso çekmeye yeltenen kız3
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması3
- uysaljakobenin nerede olması3
- üniversite hayatı5
- özkan yalım2
- erkeklerin giderek kadınsı olması6
- en son ne yediniz9
- amedspor2
- evlilik masrafları14
- nervionun kedisi5
- uzak mesafe ilişkisi6
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u15
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz10
- uludağ sözlük üyelerine hanımefendilik dersi3
- istanbulamamak2
- sevgiliyle bir hafta geçirmek5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba21
- mourinho'nun türkiye'yi aihm'ye şikayet etmesi6
- vincenzo italiano3
- gece gölgenin rahatı vs rte nin saraydaki rahatı2
- mühürsüz oylar geçersiz sayılsaydı3
- yazar alımları kapatılsın önerisi7
- ak it2
- ankara echoes5
- sssilvermist17
- enayimiknatisii5
- ali cabbar2
- satılık kafa topu 2 hesabı2
- selahattin demirtaş9
- profil gizleme özelliği17
- krizi atlattık5
- öğretmen dayağı5
- kemalistler2
en popüler j2ee frameworklerinden, belki de en popüleri. sahip olduğu servis hiyerarşisi enterprise uygulamalar için vazgeçilemeyecek bir öneme sahiptir. stabilitesi çok yüksek, bug sayısı çok düşüktür.
bir java framework'ü. aspect oriented programming metodolojisini kullanarak web tabanlı yazılımlar geliştirilmesini sağlayan zımbırtı. bu işlevini dependency injection ve inversion of control mekanizmaları ile sağlar. öğrenmesi zaman almakla ve xml dosyaları kafa patlatmakla birlikte, söktürdükten sonra gayet faydalı işlere imza atar. ayrıca .net uygulamaları için de bir sürümü mevcuttur.
Kullanışlı kurumsal çatı.
Gerçekten detaylı bir işe kalkisildigi zaman adamın ogrenmeyecegi şey kalmadığını düşündüğüm konu.
Aslında basit bir yapısı var. Konuyu anlat diyenler olursa bahsedebilirim. Hatta basit bir uygulama da yapabiliriz.
Javanin güzel yanlarından yalnızca biri.
Gerçekten detaylı bir işe kalkisildigi zaman adamın ogrenmeyecegi şey kalmadığını düşündüğüm konu.
Aslında basit bir yapısı var. Konuyu anlat diyenler olursa bahsedebilirim. Hatta basit bir uygulama da yapabiliriz.
Javanin güzel yanlarından yalnızca biri.
singleton containerı çok iyidir.
mvcnin babası da sayabilirim bunu belki bilemem. çok eskilerden beri var. kuzenim ben 9 yaşındayken bunla ilgiliydi. 23 yaşındayım.
geliştiricisinin scalaya gidip play için çalışması ise üzücü. benim için hala efsane mvclerden.
ayrıca .net sürümü artık geliştirilmiyor diye biliyorum.
(bkz: aspectj)
mvcnin babası da sayabilirim bunu belki bilemem. çok eskilerden beri var. kuzenim ben 9 yaşındayken bunla ilgiliydi. 23 yaşındayım.
geliştiricisinin scalaya gidip play için çalışması ise üzücü. benim için hala efsane mvclerden.
ayrıca .net sürümü artık geliştirilmiyor diye biliyorum.
(bkz: aspectj)
kendisi bir fenomendir. bununla geliştirilen projelerde eklemek çıkarmak yenilemek falan kolaydır. mvc 5 falan filan ile asp.net tarafında da var bişiler ama java j2ee için gerçekten kendisi kullanışlıdır.
bunun yanında kankası modunda hibernate de eklemek lazım ki ortaya güzel şeyler çıksın. geliştirilmeye devam ediyor. ayrıca javaconfig olayı ile olayı xml boyutundan farklı yerlere de taşıdılar.
bunun yanında kankası modunda hibernate de eklemek lazım ki ortaya güzel şeyler çıksın. geliştirilmeye devam ediyor. ayrıca javaconfig olayı ile olayı xml boyutundan farklı yerlere de taşıdılar.
güncel Önemli Başlıklar