bugün
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın26
- yorgun mermi18
- yeni zelanda ya gitmek5
- sürekli dizi6
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği4
- yecüc ile mecüc3
- bir daha doğmayacak olmak2
- namaz4
- hangi manifest kızısın3
- etek giyen erkek11
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı12
- sarışın erkek karizması2
- kara lahana2
- sudekiray silik yesin kampanyası3
- hakiki şeyh ve sahte şeyh3
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- şeyhine badeletince cennete gideceğini sanan çomar2
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- yeni parti5
- seka2
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı5
- ciddi ciddi başı açık kızla evlenmek3
- varoşların sevdaları gerçek olur çıkarsız5
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- devalüasyon yakın mı9
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- sunset riders2
- günlük tutan erkek9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek8
- neden eksi aldığını anlamamak4
- eskorta aşık olmak4
- mekke anlaşması7
- kadınların erkekleşmesi4
- arminia bielefeld2
- karlsruher sc2
- azalarımızın ahirette hakkımızda şahitlik etmesi2
- kadınlar mı döver erkekler mi4
- hayatımdaki şeylerin yolunda gitme süresi4
- kotor6
- laptop2
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- manuel vites araba kullanan kadın4
- yavrum diye hitap eden erkek7
- 8 ağustos 2026 karlsruhe arminia bielefeld maçı2
- akrepnalan com3
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- velvet hanım çay içelim mi6
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
çok etkileyi bir gerilim filmi olmasına rağmen çok kişiler bilmiyor.filmin finalide ayrı bir güzeldir.
tanıdığınızı sandığınız insanı aslında hiç tanımadığınız ve belki de ölene asla tanıyamayacağınızı göz önüne seren,
finale kadar bir merak izlettiren ve yüz bilmem kaç dakikalık bekleyişin hakkını veren hollanda yapımı bir filmdir.
daha çok hollywood versiyonu olan the vanishing bilinir bu filme oranla. aynı yönetmen nedendir bilinmez kendi filminin bir de hollywood versiyonunu çekmiştir.
spoorloos iyidir iyi!
finale kadar bir merak izlettiren ve yüz bilmem kaç dakikalık bekleyişin hakkını veren hollanda yapımı bir filmdir.
daha çok hollywood versiyonu olan the vanishing bilinir bu filme oranla. aynı yönetmen nedendir bilinmez kendi filminin bir de hollywood versiyonunu çekmiştir.
spoorloos iyidir iyi!
bittikten sonra bile hala parçaların birleşmeye devam ettiği film.. kan, ürkütücü sesler, korkunç katillerin olmadığı, ama tam anlmıyla gerim gerim geren bir film. bencilim bu aralar, az kişi biliyor bu filmi diye düşünüyorum, öyle de olsun bana kalsın güzelliği*
çakması olan the vanishing filmini izledikten sonra bu filmin değerini daha çok anladım.
http://www.imdb.com/title/tt0096163/?ref_=nm_knf_i1
http://www.imdb.com/title/tt0096163/?ref_=nm_knf_i1
Spoorloos; izsiz, iz bırakmadan.
etkisinden uzun süre çıkılamayan 1988 yapımı avrupa filmi. 3000 üzeri film izlemiş bir film gurmesi olarak, haneke ve hitchcock tadı aldığım, beni en çok etkileyen 10 filmden biri arasında sayabileceğim eserlerden biridir.
kader nedir, hayatın ne kadarını kontrol edebiliriz, hakikat, merak, kaos, saf kötülük gibi kavramlar üzerine sorular soran, hikayesinin detaycı ve gerçekçi anlatım tarzıyla seyirciye tokat gibi çarpan filmlerden biridir. jumpscare ile dolu bir korku filmi ya da uzun diyaloglarla dolu bir felsefe filmi beklemeyin, iyi işlenmiş sosyopati temali bir roman uyarlaması diyebiliriz.
kader nedir, hayatın ne kadarını kontrol edebiliriz, hakikat, merak, kaos, saf kötülük gibi kavramlar üzerine sorular soran, hikayesinin detaycı ve gerçekçi anlatım tarzıyla seyirciye tokat gibi çarpan filmlerden biridir. jumpscare ile dolu bir korku filmi ya da uzun diyaloglarla dolu bir felsefe filmi beklemeyin, iyi işlenmiş sosyopati temali bir roman uyarlaması diyebiliriz.
un certain regard ödülünü sonuna kadar hak eden kaliteli ve sarsıcı yapım. hollanda'nın en iyi yabancı film dalında oscar'a aday olarak gönderilen filmi. lakin film, Felemenkçeden daha fazla Fransızca diyalog içerdiği için, diskalifiye edilmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar