bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin8
- gece yarısı çalan telefon7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- eski dizileri izlemek3
- gammaz olmuşum13
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- aquila bicipite8
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kel erkek3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- minyon kadın siniri5
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gecenin şarkısı4
- bizim delilere bakayım4
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- ses yakışıklılığı2
- gençler iş beğenmiyor3
- pazarda su satmak2
- ona bir cümle bırak4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- gazlamak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- gocu26
- şato3
tattığım çok güzel bir süt.
Benim de bir gün tatmak istediğim bitkisel süttür.
erkeklerde kadınsı göğüs yaratabilir yani jinekomasti sebebi olabilir. ayrıca testosteronu düşurüyor.
uzak doğulular genelde süt ürünlerinin soyali versiyonlarını tuketiyorlar.ben de bunu hep merak ediyordum geçen alpro'nunki indirimde 1.5 € ya düşmüş alıp bir deneyeyim dedim. sütün rengi bi kere beyaz değil, bildiğin krem rengi. ve gözüm kapali tatsaydim asla süt demezdim su gibi birşey üstelik tatsız da birşey. bizimle deyılsın.
Benim de merak ettiğim süt cinsidir.
tadı tozlu tozlu, hala alışamamakla beraber direkt tüketmekten ziyade başka şeylerle birleştirince daha bi lezzetleniyor.
ve evet fiyatına oha!
pazara rekabet biraz.
ve evet fiyatına oha!
pazara rekabet biraz.
Soya icecegi. Mükemmel bir şey, proteini çok çok yüksek. Benim gibi laktoz intoleransi olanlara birebir, ayrıca içecek gibi. Normal sütü de çok severim ama laktozsuz süt bile dokunuyor bana. Diyet yapanlara ve gebelere de pek faydali. Bir de pudingi var ki bu soyalarin aman aman <3 muhakkak bi ara deneyin, ama türkiye'de 12-20 tl arası bi fiyatı var, bence de oha alüminyum.
görsel
görsel
6 ayda bir içerim. Beni daha seksi gosterdigine inanıyorum. Saygilar.
Tadı nedense oyun hamuruna benzeyen içecek. Evet, oyun hamurunun tadına baktım.
tadını beğenmediğim ve kendimi zorlayarak içtiğim fakat protein kaynağı olan yararlı içecek. O proteinin bir şekilde alınması gerek sonuçta.
ilk defa denemek için aldığım ve inek sütünün tadına alışmış biri olarak tadını garipsediğim ürün.
soya sütü ile büyüseydik muhtemelen tadı normal gelecekti. he fiyatı da 9 lira falan. normal inek sütünün markette en kalitesi 3-4 lira arası.
bir daha alır mıyım, sanmıyorum.
soya sütü ile büyüseydik muhtemelen tadı normal gelecekti. he fiyatı da 9 lira falan. normal inek sütünün markette en kalitesi 3-4 lira arası.
bir daha alır mıyım, sanmıyorum.
normal sütten 5 kat daha pahalı olan süttür %100 doğal olarak üretilir amma velâkin sirkülasyonu pek olmadığından yine o jelatinli koruyucu maddeli kartoncuğumuzun içine girer.
beni şu an derin düşüncelere gark etmiş ürün. kendisine 6 küsür lira verip aldım. ama tek başıma içeceğim bunu ve 3 günde bozulacak. hayatta bitiremem o sürede. zaten sütten pek hazzetmeyen bünyemi daha da darladı bu olay.*
%100 organik doğal süt. türkiye'de üretiliyor mu bilmiyorum ama bugüne kadar sadece alpro soya firması tarafından satıldığını gördüğüm ürün.
faydaları sağmakla bitmeyen nimet. normal bir inek sütünden 6 kat daha fazla protein içermekte.
sade, diyet,vanilyalı, muzlu,kakaolu ve kalsiyum ilaveli olmak üzere inek sütüne lezzet olarak çok yakın çeşitleri bulunmakta.
sade, diyet,vanilyalı, muzlu,kakaolu ve kalsiyum ilaveli olmak üzere inek sütüne lezzet olarak çok yakın çeşitleri bulunmakta.
laktoz intoleransı olan kişilere süt yerine tavsiye edilen soyadan yapılan içecek.
sayo fasulyesi, kahverengi pirinç ve sudan yapılan, süte alerjisi olanların da tercih ettiği vejeteryan sütü.
güncel Önemli Başlıklar