bugün

/13
ulu sözlük yazarları olarak severek seyrettiğimiz program.
ne zaman açsam hep teknolojik yatırımlar , daha çok para kazanma gibi konulardan bahsedilen program. bunların dini imanı para olmuş azizim. hıaamınaa.
sosyotrend izleyenler diğer trend izleyenlere göre 2 kat daha uzun ömürlü. *
canlı yayın linki bulunamayan program.
yapım maksadıyla izlenesi program tavsiye edilir.
teşekkürler makina.
izleyenlerin akıl sağlığından şüphe duyulan dandik tv programı.
ben dinlerken sıkıldım adamlar konuşmaktan sıkılmadı efendi gibi futbol muhabbeti yapın kasmayın.
serkan inci'nin özel fotolarımın ifşa olmasını istemem dediği program. ahahaha lan serkan.

çok komik lan izleyin.
zall'ın sözlük adına hutbe verdiği, konuşma yaptığı amacının ne olduğu anlaşılmayan,

cuma gününe denk getirilmesi manidar olan, halifelik gibi mesajlar veren programlardır...
torba yasada çıktı zaten devlet mikecek adam arıyor araya kaynamayalım...
Allah'ını seven zall'a pil versin programı.
Herkesin pil sahnesini izlediği program. Agalar bir soru... Zall ı görünce gülesiniz gelmiyor mu? + hafif hükümet seviciliği sezdim bir an. Program sayesinde zall ı da tanıyoruz. Serkan inci yi de 2.keze gördüm.
zall isimli beyefendinin daha önceki programlarda yaptığı açıklamalar ve genel olarak konuşmalarına baktığımda diyorum ki; lan bu adam programda bildiğin hükumet sempatizanlığı yapıyor.. bu twitter mwitter'ın kapatılması dönemlerindeki program kayıtlarını açıp izleyin.

bu arada olay tv ne zaman adam olacak lan?
ilk defa burda ismini duyduğum program.
her hafta olduğu gibi, bu haftada başladığını gelişmeler sekmesinden öğrendiğimiz program.
bok gibi program. bişey yok ki, hatta tavsiye edeyim bişeyler.

zall programa biraz heyecan kat. uludağ sözlük gossip gibi hareketler yap lan. mesela;

bu haftaki konuğumuz bluevelve. hakkında kerhane mendilcisi diyorlar doğru mu ? şok şok şok. tovbekar hacker 2 sözlük kızını daha düşürdü ağına ! gibi muhabbetler çevir. habire twitter gazete facebook ve boş muhabbetler ak.
benim gibi saçma insanların seveceği program. son bölümün linki varsa atın la aradım bulamadım.
reytingleri düşük program.
halk bunları duymak istemiyor, halk gerçekleri istiyor abicim.
alın bir programa tarihci76 ile beni, sonra sadece reklamlardan gelecek paraları sayın.

not: para sayma makinemi kendim getirebilirim.
zall ın son saniyede haber verdiği ve hep güme giden program. yahu 3-5 gün önceden haber verip yapsana reklam, aklımıza yerleşsin.
Birileri izliyor gibi yapıp bir şeyler karalasın da zall mutlu olsun programı.
--spoiler--

bahsettiğiniz konunun amına koyim ben gidiyorum

--spoiler--
doğru adı; "sosyo trend" olan program ya da olay tv, yayınladığı programın adını doğru yazamıyor.

görsel
görsel
görsel
görsel
sözlükte kimsenin izlemediğini kabullenmediği program.
baştan sona kadar alttan alttan hareketli teknolojik müzik çalmakta olan program. durduramıyoruz.
Görüntü var ses yok dedirten program. Cidden mobilde neden öyle?
© copyright 2005 - 2026