bugün

hak ettiğini bulmuştur.
kıt aklıyla eleştiri yapıyor güya.
modlar olmasa biz de olmazdık. şükürler olsun...
rezalettir, trollerin cirit attığı sözlükte moderasyonun gücü neye yetiyordur görülmüştür.
(bkz: moderatörün densiz olması) başlığına girdiği entry sonrası uçurulan yazar.
girilerini takip etmiyordum tanımam. ki uludağ sözlükten kimseyi takip etmiyorum, o derece götüm kalkık evet. fakat uçurulma sebebi sadece bu başlığı açması ise, afdghkrlfjdhd diyorum. başka da bir şey demiyorum.
moderatörlerin gazabına uğramış, arkası sağlam bir troll olmadığı için çaylak üstüne çaylak yapılmış yazardır.
sindirme politikasının son kurbanı. sen misin moderatöre densiz diyen? içinden desene evladım.
monaco prensinin düğününe katılacağı söylenmektedir. moderasyona laf attığı için ülkeden çıkışının yasaklandığı yönünde haberler gelmektedir. bakalım bekliyoruz.
ülkeden çıkışının yasaklanması için yapılan başvuru bir alt mahkeme tarafından reddedilmiştir.

(bkz: alt mahkeme)
kazık kendi kıçına girmeyince hiç girmeyecek sanan bazı yazarlar tarafından, uçurulma sebebi gırgıra alınan yazar.
gün olur kazık döner gelir sana girer bebeeem.
moderasyona sonsuz cazibe ile ilgili soru sormaya yeltenen muhabirimizden haber alamıyoruz efenim.
bir gta san andreas hilesi.
üç beş yazar dışında kimsenin ciddiye almadığı bir haksızlıkla muhattap olmuş sözlük yazarıdır. herkes mi koyun karşim!
yanlış bilgidir, albüm değil tek şarkılık single çalışmasıdır "lo lo lo". öldürülme kısmına gelince, derin sözlüğün parmağı olduğu yönündeki iddialar yıllardır araştırılmaktadır. araştıran yazarların çoğu ya sıyırmıştır yada ..
moderasyona laf ettiği için engellenen sözlük yazarı. Arkadasların çabasına rağmen hiç iplenmiyor sözlük tarafından.*
havalimanına inmiştir an itibariyle, uçak olarak..
© copyright 2005 - 2026