bugün
- true'nun çaylak olması17
- kemalist dünya22
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet13
- kitabı yazarın mezarına bırakıp gitmek2
- antalyada üşümek3
- kadir inanır17
- türk soyu ve arap soyu birdir9
- aşk3
- hiçbir şey yapmadığınız halde aşık olan erkekler3
- fatsalı kadir'in yeşilçam'a uzanan hikayesi2
- velvet28
- ispanya'nın uruguay'ı elemesi2
- üniversitelerin gereksiz olması13
- evagreen2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı29
- yeni bir kitaba başlama sorunu3
- ona bir şey söyle9
- israil6
- dinci insanlar efkarlandığında ne içiyor sorunsalı10
- aile evinde yaşamak13
- 2026 dünya kupası27
- sedat pekmez21
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- yazarların iyi olduğu konular9
- sözlüğü bırakmak istemek8
- arkadaşlar uyudunuz mu5
- salak erkek neden bu kadar çok8
- kemalistlerin sanki biraz şey olması10
- futbol21
- galatasaray lobisi11
- seri gizli artı oy veren melek7
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi11
- a milli futbol takımı'nın dünya kupası ndan dönüşü2
- barda şişenin üstüne oturmuş kız görmek5
- anın görüntüsü17
- memesi güzel olan bir kadını alıp çıkacağım4
- birader yazar olmak12
- eski sevgilinin dolgun göğüslerini özlemek7
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- yeni tanışılan kızdan istemek5
- hızlı para kazanmanın yolları14
- özlü sözler5
- 26 haziran 20266
- pringles 12 tl oldu kimsenin umrunda değil4
- canımın sürekli hamburger çekmesi7
- arapça okuyabilen yazarlar3
- türklere devşirme diye laf atan kürt5
- kürtçülerin algıları5
- kürtçülük5
Yeni başlamış bir fox dizisi.
Başından mantık hatası barındıyor. işin iç yüzü bilinince bu tarz dizilerden hiç tat alamıyor insan. Savcı mahkumun ayağına mı gidiyormuş türkiye de. Hem de bilgi almak için. Pehh. Segbis denen bir şey var.
Başından mantık hatası barındıyor. işin iç yüzü bilinince bu tarz dizilerden hiç tat alamıyor insan. Savcı mahkumun ayağına mı gidiyormuş türkiye de. Hem de bilgi almak için. Pehh. Segbis denen bir şey var.
mecnun var diye açtım 5 dakikada duygusalıktan patladım.
yazık olmuş mecnun a.
tabi duygusal dizi sevenler hoşlanabilir sonuçta koca mecnun oynuyor. kötü işte yer almaz o.
yazık olmuş mecnun a.
tabi duygusal dizi sevenler hoşlanabilir sonuçta koca mecnun oynuyor. kötü işte yer almaz o.
son.
ne kazandım?
ne kazandım?
Medcezir ekolünün 2021 model dizisi.
Son.The end.
efsane dizi, çeşme çok güzel yer.
dizinin kurgusu hiç sıkmıyor böyle devam.
dizinin kurgusu hiç sıkmıyor böyle devam.
Ailecek izleidiğimiz, Mecnun'un savcı olduğu dizi. Mecnun'un kızı bayağı güzel.
Bu dizinin içten içe kızların maço erkeklerden hoşlanma içgüdüsünü empoze etmesi sinirimi bozuyor. kimse kimseyi kandırmasın dışarda hem maço olup hem de kadına değer veren çok nadir erkek tanıyorum. maço erkek kadını manipüle eder, otoritesi altına almak ister belki dövmez iyi davranır ama baskısını hep hissedersiniz. dizide ütopik bir maço erkek yaratılıyor maçoyum ama kadına değer veriyorum sevdiğim kadın benden habersiz istediği yere gidebilir ona güveniyorum. maço olup böyle düşünen bir erkek modeli dünya üzerinde yok kızlar çıkarın bunu aklınızdan. 18 yaşında baba sevgisi eksikliği veyahut başka bir sevgi açlığından beni anlıyor seviyor diye gözünün içine baktığınız o maço erkekler 5 yılda hayatınızı mahvediyor ve 30 yaşınızda mahkeme mahkeme dolaşıp boşanıp kurtulmak istiyorsunuz. ama boşanamıorsunuz da çünkü öldürülme, çocukları göstermeme gibi şeylerle tehdit ediliyorsunuz. evet dizide yaratılan akgün ve soner karakteri dizi çerçevesi içinde baktığımızda kadına değer veren adam gibi seven incitmeyen tipler olarak çıkabilir karşımıza ama emin olun gerçek hayatta eray gibi sakin çocuklar size zarar vermez. belki aldatılırsınız ama bir sokak başında sizi her an öldürebilcek potansiyeline sahip hasta ruhlu erkekleri hayatınıza sokmamış olursunuz. o yüzden 17-18 yaşındaki genç kızlara tavsiyem diziye kendinizi kaptırıp maçovari it puşt kılıklı tiplerle sevgili olmayın rica ediyorum bu kötülüğü kendinize yapmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar