bugün
- futbol24
- almanya10
- vfb stuttgart7
- borussia dortmund5
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- italya7
- muz4
- fc internazionale milano6
- galatasaray13
- ac milan5
- ingiltere5
- cansever9
- chelsea fc4
- bayern münih4
- yecüc ile mecüc5
- victor osimhen3
- fait bey dönsün kampanyası2
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- yorgun mermi19
- liverpool fc2
- arsenal fc3
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- sol elle osbir çekmek2
- gocu'nun solak olması4
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- ismet gurbuz 20242
- etek giyen erkek10
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- dünyanın tersine dönmesi5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- tavuk sevmemek5
- domdomusa3
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak3
- sürekli dizi6
- düşün ki o bunu okuyor4
- dünyanın 10 da birinin solak olması3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- devalüasyon yakın mı9
- ben geldim laleler3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- günlük tutan erkek9
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- 8 ağustos 2026 juventus inter milan maçı2
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- yeni zelanda ya gitmek5
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması8
- çirkef galatasaray2
bazılarının kominist kız dediği kızlardır. benim sevgilim solcu fakat komünist değil.
sevgilisinden etkilenen, etkilenmek zorunda bırakılan kızdır.
esmer, kıvırcık saçlı, zayıfcana kız. bi de elinde afiş olur bunların..bi şeyleri reddederler genelde.
gerizekalı tikilere tercih edilen kız modelidir.
sizi satmayacağına emin olabilirsinizdir.
onuncu entry gelmesine rağmen hakkında hala bıyıklı kız, çirkin kız, ezik kız esprilerinin yapılmamasına şaşırdığım kızdır. halbuki çok yaratıcı esprilerdir bunlar, şaşırtcı valla.
sevimlidirler. ama damarına basarsanız hayatınızda göreceğiniz en saldırgan insan olabilirler.
kalın kaşlı kahverengi tonlarında upuzun dağınık saçları olan zayıf kızlardır.
şimdi geyiği bir tarafa bırakırsak şöyle bir şeyler yazabilirim.
efendim solcu kızlar da bildiğiniz kızlar gibidirler. uzaydan gelmiş değildirler. hemen her kadının sahip olduğu dengesizlikleri de hemen her kadının sahip olduğu sevimlilikleri de aynı anda üzerlerinde taşırlar. giyimlerine özen göstermedikleri hikayesi pek doğru değil, süslü kızlar değillerdir eyvallah ama gayet düzgün giyinirler. arkadaşlarına çokça değer verirler, bir erkek arkadaşlarının dayak yediğini görürlerse düşünmeden olaya girenleri vardır. kendilerini düşünceleri ve duruşlarıyla var etmeye çalışmaları, toplumda biraz ayrıksı görülmelerine neden olur. ataerkil toplum yapısına geçildiğinden beri ikincil görevler üstlenmiş ve daha çok süs muamelesi görmüş kadınlardan ayrılırlar. bu durumda, büyük bir kısmı cinsel komplex sahibi erkekler tarafından tehlikeli görülürler. zira, hükmedilmeleri kolay değildir.
kimileri pek güzeldir. hiç unutmam bir sip'li vardı okulda, az daha ben de sip'li oluyordum hatunun peşine. o derece yani.
efendim solcu kızlar da bildiğiniz kızlar gibidirler. uzaydan gelmiş değildirler. hemen her kadının sahip olduğu dengesizlikleri de hemen her kadının sahip olduğu sevimlilikleri de aynı anda üzerlerinde taşırlar. giyimlerine özen göstermedikleri hikayesi pek doğru değil, süslü kızlar değillerdir eyvallah ama gayet düzgün giyinirler. arkadaşlarına çokça değer verirler, bir erkek arkadaşlarının dayak yediğini görürlerse düşünmeden olaya girenleri vardır. kendilerini düşünceleri ve duruşlarıyla var etmeye çalışmaları, toplumda biraz ayrıksı görülmelerine neden olur. ataerkil toplum yapısına geçildiğinden beri ikincil görevler üstlenmiş ve daha çok süs muamelesi görmüş kadınlardan ayrılırlar. bu durumda, büyük bir kısmı cinsel komplex sahibi erkekler tarafından tehlikeli görülürler. zira, hükmedilmeleri kolay değildir.
kimileri pek güzeldir. hiç unutmam bir sip'li vardı okulda, az daha ben de sip'li oluyordum hatunun peşine. o derece yani.
kişilikli olduğu, şiir sevdiği, halay çekmeyi sevdiği kesin olan kızdır.
öyle uluorta öpüşüp koklaşmazlardı.
öyle uluorta öpüşüp koklaşmazlardı.
solcu hatunların bakımsız, esmer, kara ve kuru olduğuna münasip uzvuyla gülen, dünyada saçının dalgasından, dip boyasından, tırnak cilasından, erkeklerden, futboldan, fondotenden ve topuklu ayakkabıdan daha önemli şeyler olduğunun farkına varmış kızlardır. sümük gibi yapışmazlar, ilkeleri vardır, hayata bir bakışları ve ona karşı bir duruşları vardır.
(bkz: evlenilecek kız)
(bkz: kitap okuyan kız)
(bkz: polisten jop yiyen kız)
(bkz: solcu erkek)
dürüst olan kızdır.
birileri klavye başından götünü oynatmadan vatan kurtarmaya çalışıyorken, o ideolojisi uğruna sokaklarda mücadele ediyordur.
gördügüm solcu kizlarin ortalamasini aldigimda, anlayisli, kibar, aydin, namusunu türban takmadanda tasimasini bilen ne yaptiginin farkinda olan harbi kizdir.
(bkz: sağcı kız)
(bkz: isi degistirgeci)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar