bugün
- atatürkçü sanatçı azlığı6
- 2026 yılında hala sigara içen kişi11
- tanrı yok16
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması2
- 17 temmuz 2026 ümraniyespor galatasaray maçı3
- türkiye de ruhsatsız silah satışı2
- gizli hesap2
- ateistlerin nursuz olması23
- ota boka devşirme diyen hırto27
- yeni parti2
- sabah nasıl uyanıyorsunuz14
- nervio bugün ne giydi acabası12
- şaka maka ups boobbs'un da yaşlanmış olması12
- sözlüğün tanrıçası olmak12
- bana kimse eksi oy atamaz9
- gocu nickli lavuğun neden kaşınması13
- sözlük kızlarının ateşli olduğu gerçeği13
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu18
- mason greenwood57
- yabancı'e sim kullanma bana kazıklan arkadaş2
- true nickli namussuz yazar15
- sözlüğün fingirdekleri10
- çırılçıplak sözlüğe entry girmek7
- sözlüğün en götü güzel kızı8
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- aylık 368 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- seçimde kime oy vereceğiz8
- sürekli yeme isteği8
- yurtdışında hintli misin diye sorulması11
- atatürk ün ateist olması8
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak31
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar14
- fetö nün siyasi ayağı19
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- başkasının ısırdığı yemeği yer misiniz8
- özgür özel vs kemal kılıçdaroğlu4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- canımın waffle çekmesi5
- velvet'in silver'a benzemesi15
- uysaljakoben19
- sözlüğün yılanı8
- hoşlanılan kızın onlyfans hesabı olması5
- bir sarma yapmışım9
- arkadaşlar bu çanta nasıl5
- geceye bir şarkı bırak23
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı12
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- ahbap18
'kopyacı işte, hıhh' yazarı.
canımdır lan bu! cidden bazen psikolojik harbe girsem de bu manyak ile hep özel bir yanı vardır benim için. teninden önce duvarlarının olması belki buna sebep ama zaman geçtikçe kendisine hak vermemek elde değil. korktuğu için ilişkilerden kaçıyor diye düşünmüştüm ama değil. meğersem özel olmak istiyormuş hep. lan zaten özelsin mal! ama neymiş, belli etmek gerekirmiş. iyi peki mademse dedik. kartal penchesi ile ne yapsak kıskanıyor yahu! tamam adamın evi güzel, kırmızı çarşafı felan var ama sen bunu neden kıskanıyorsun? ne pis kız oldun ya sen! ama seviyorum yine de! böreği güzel yapıyor. azcık odun, yok yok çokçuk odun! ama iyi lan! valla bak! *
yeni bihter adayı. lan zaten ortalama bir türk kızına göre uzunsun, ne diye topuklu ayakkabı alırsın, hadi aldın ne diye ballandıra ballandıra anlatırsın. sen zaten düz yolda, düz ayakkabı ile yürüyemiyorsun, topuklu senin neyine...
aylardır başını yediğim bir yemek sözünü sonunda yerine getirmiş ve damak tadıma bol havuçlu lezzetler sunmuş über insan. üniversite ögrencisinden anne yapmış haberimiz yok. candır ya çok severim ki bunu ben.
bu akşam karşılık göbek atarak kendimi affettirdiğime inandığım şahsına münasır güzel insan.
(bkz: sağ el mühim)*
(bkz: sağ el mühim)*
doğumgünü kutlu olsun yazarıdır. inşallah uzun, sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşarsın.
yeni yaşının en güzel dileklerine vesile olmasını diler, gözlerinden öperim. *
nickaltına bu kadar entry girildiğini görünce doğum günü olduğunu tahmin ettiğim yazardır. ve iyi ki de doğmuştur... pişmanlıklardan uzak bir yaş, ömür geçirmesi dileklerimizi de iletiyoruz kendisine hemencecik...
(bkz: n olaki doğmayaydın yazarı)
doğum gününü boşuna kutlayan yazar, yahu insanın yaşı hiç değişmiyorsa neden yaş günü kutlar, hep 18 hep 18 anam babam.
nice mutlu yıllara efendim, sağlık ve mutlulukla.
nice mutlu yıllara efendim, sağlık ve mutlulukla.
doğum gününde kafasına bir talih kuşu konsun ve ne dileği varsa gerçek olsun.
nice mutlu yıllara...
nice mutlu yıllara...
pek tanımam ama yine de doğduğuna göre doğum günüsün kutlu olsun dediğim yazar. nice yıllara arkadaşım...
iyiki doğmuş dediğimiz sevgili yazar.
bugün doğum günüymüş efenim...ey gidi günler ey...ben bunun lise'de test çözen hallerini hatırlarım. aynı klasik amerikan filmlerinde ki diş telli çirkin kız modeli idi. sonra geçen zaman ona yaradı ve fıstık gibi bir hatun oldu. ee ne diyelimm allah sahibine bağışlasın ve gani gani ömür versin. iyi doğdun, hepiiii börtdeey tu yu...!!!
nice güzel yıllara dileklerimi iletiverdigim dogum günü bebesi. tamamen taban tabana zıt olmama rağmen bu kadar iyi anlaştıgım bir allah kulu da zor bulunur herhalde.
iyi ki doğmuş ve iyi var lan bu!
iyi ki doğmuş ve iyi var lan bu!
soffy soffy dediler zirve boyunca unutmuşum. sonra soffy gidiyor dediler.
aa dedim soffy sen miydin. e güzelmiş.
*
aa dedim soffy sen miydin. e güzelmiş.
*
bu soffy'nin nick altı olduğuna göre içimi dökmek istiyorum;
bunca yıl, bunca yılın ardında bana, bize bunu da mı yapacaktın? her şeyi kabullenebilrim belki ama bu olmadı soffy...yakışmadı sana...oysa ki ne güzel başlamıştı herşey, cevizli kurabiye ister misiniz demişti o garson abla...en güzel aforizmalarımı, en güzel çıkarımlarımı yapmıştım orada...ama sen ne yaptı he söyle ne yaptn? cevizli kurabiyelerle bezeli hayallerimi yıktın en olmadık bir anda...sana bir şiirim var;
bitmiştir orası daha da gitmem oraya,
başka bi yer bul bir daha ki buluşmaya.
el değmemiş olsun çaput bağlanan ağaçlara..
(bkz: kimse bana sarhojjjj diyemez)
bunca yıl, bunca yılın ardında bana, bize bunu da mı yapacaktın? her şeyi kabullenebilrim belki ama bu olmadı soffy...yakışmadı sana...oysa ki ne güzel başlamıştı herşey, cevizli kurabiye ister misiniz demişti o garson abla...en güzel aforizmalarımı, en güzel çıkarımlarımı yapmıştım orada...ama sen ne yaptı he söyle ne yaptn? cevizli kurabiyelerle bezeli hayallerimi yıktın en olmadık bir anda...sana bir şiirim var;
bitmiştir orası daha da gitmem oraya,
başka bi yer bul bir daha ki buluşmaya.
el değmemiş olsun çaput bağlanan ağaçlara..
(bkz: kimse bana sarhojjjj diyemez)
cem papila kadar acımasız, lincoln kadar vurdum duymaz, sergen kadar yetenekli, batuhan kadar şımarık bir yazardır. *
gecenin bu saatinde hakkında bu kadar entry girilince doğum günü mü var lan diye sandim. şükür değilmiş. bir de kim kutlama ile uğraşacak anam.
yok yok. öldü sanmadim.
yok yok. öldü sanmadim.
bu aralar üzerinde bir gizem dolaşıyor ya. hadi hayırlısı. *
bir '' dünyası '' olan yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar