bugün
- berrak tüzünataç3
- sudekiray3
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek10
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- taşak sütyeni2
- tofaş2
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- trabzonspor7
- gocu4
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- insan zamandan ibarettir3
- birleşik krallık3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- mauro icardi3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- falkland yasası3
- murphy yasası2
- yaz yemekleri5
- ona bir şey söyle7
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- spiderman mi döver batman mi5
- almanya5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- dost2
- ispanya7
- gulmekicinyaratilmis11
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
- stres yönetimi6
- mesele ne senin benden ayrılman2
- hırvatistan16
- gocu bay bey birader3
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- avusturya3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- fransa3
Kendi nicklerimi hatirlayamayip kendisini hatırladığım değerli dostum. Ben geldim kanka. Yaşlıydı belki de ölmüştür. Yaşıyorsan yaz bana.
Bunlarla uğraşmak baş ağrıtır öyle ki birini öldürmek için koskoca f-16 kaldırmak zorunda kalabilirsin. Cindereste yaptığımız gibi, ırak da musulda aynısını yapmıştı.
Çeşitli çaplarda mermi atabilen silahlarla kısa orya ve uzun menzillerden nokta atışı yapabilen personeldir. Simo hayha (onaylanmış 705 ölü), vasily zaitsev ( 242 onaylanmış ölü), ludmila pavlicenko (309 onaylanmış ölü), rob furlong (en uzun atis- 2430 metre) en ünlüleridir.
Keskin nişancı anlamına gelir. Sharpshooter a bazen bu anlamda kullanılır. Düşmanların korkulu rüyasıdır. Takımına yüksek bir yerden destek sağlar. Genellikle tek atışta öldürür. Ama bazen sadece o adamı yaralar. Onu götürmek içim gelen askerleri teker teker indirir. Bilinenin aksine işleri kolay değildir. Destekleyici oldukları için kaybettikleri her asker onların sorumluluğundadır. En iyi keskin nişancıları s.a.s. (ingiltere) yetiştirir. Zaten süikastleriyle ön plana çıkan bir tim.
Bir keskin nişancı ile ressamın ortak noktası nedir?? Detaylar, orada olmaması gereken bir gölge, orada olmaması gereken bir hareket... (Glaz-Rainbow Six® siege)
Bir keskin nişancı ile ressamın ortak noktası nedir?? Detaylar, orada olmaması gereken bir gölge, orada olmaması gereken bir hareket... (Glaz-Rainbow Six® siege)
Silahtan ziyade klasman ismidir.
bir silah ismidir.
Pancar burnu, gözlükleri, tipi itibariyle kendisi kahvehanedekileri dedeleri aratmaz.
Bir zamanlar yeni başladığınızda bot'lara karşı oynadığınızda kendisinin şapkasını hediye ederlerdi.
Bir zamanlar yeni başladığınızda bot'lara karşı oynadığınızda kendisinin şapkasını hediye ederlerdi.
Şarapnel skillini atarken " wuhuu , haha " diye bağıran dota 2 herosudur.
Takım kavgasında bozguna uğrayıp çareyi kaçmakta bulanları, tam ölmedim diye sevinirlerken assassinate ulti'si ile avlayan hero.
Zaten malum ulti'si bence oyundaki en karakteristik sese sahip olan ulti zira 2000 range mesafesi var ve çoğu yerden duyabiliyorsunuz atış mekaniğini ve mermi sesini. O esnada nerede olursanız olun yarı komik yarı korkutucu bir durum.
Kırılgan, çabuk ölen bir hero olsa da vasat üstü oynayan birinin ellerinde takımının da desteğiyle gayet iyi iş görür.
Zaten malum ulti'si bence oyundaki en karakteristik sese sahip olan ulti zira 2000 range mesafesi var ve çoğu yerden duyabiliyorsunuz atış mekaniğini ve mermi sesini. O esnada nerede olursanız olun yarı komik yarı korkutucu bir durum.
Kırılgan, çabuk ölen bir hero olsa da vasat üstü oynayan birinin ellerinde takımının da desteğiyle gayet iyi iş görür.
silah falan değildir.
Keskin nişancı anlamına gelir.
Ayrıca ultisinin çok güzel olduğu bir dota herosudur.
Keskin nişancı anlamına gelir.
Ayrıca ultisinin çok güzel olduğu bir dota herosudur.
değişik bir gelenek. bazen bunun varlığına inanmayan salaklar oluyor. onları aşağı almak benim görevim.
(tosbik bazen sınaypırcılık oynar böyle)
(tosbik bazen sınaypırcılık oynar böyle)
ing. eyeliner çeken kız.
battlefield da kendisinden cok cöz ettiren silah ceşitidir. - ne oldu? vurulmuşum ya!! yine mi snper ...
multipleyer oyunlarda döktürdüğüm mod, keskin nişancı görevinde headshotlarımla ünlüyümdür.
dota 2 de bir herodur.
günümüzde suriyede bulunanları iyice ustalaşmış durumda olan keskin nişancı.
http://www.liveleak.com/view?i=2d4_1365979120
http://www.liveleak.com/view?i=c97_1365180028
http://www.liveleak.com/view?i=2d4_1365979120
http://www.liveleak.com/view?i=c97_1365180028
(bkz: castingooo)
incide bir tane var ki..
(bkz: bosna savaşı)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar